Baze subterane extraterestre și adevărul despre ele


Partea 1

  În articolul ce urmează voi descrie unele locații prin care se pătrunde în unele baze subterane ET, de pe planetă, atât cât există informații despre acestea și informații generale despre construcția lor. De asemenea, informații cu amănunte despre ce există în Baza subterană din Dulce/New Mexico. Articolul este lung și l-am structurat în două părți.

   Locații cu intrări în baze secrete subterane

   New York City – Există o intrare prin tunelurile din New York City, în vecinătatea Midtown Manhattan, care poate fi accesată printr-un puț de ascensor abandonat, pe care foarte puțini îl știu.

  Intrarea în The Nahanni Valley (Canada) – Aceasta acoperă 250 de kilometri pătrați în capătul sudic al Munților Mackenzie din Canada. Se află aproape la 550 de mile spre vest de Fort Simpson, pe râul Mackenzie din nord-vestul Canadei. Izvoarele calde și gheizele cu sulf păstrează valea mai caldă decât zonele înconjurătoare cu aproximativ 30 de grade pe an (valea este la peste 60 grade latitudine), făcând-o permanent acoperită cu ceață. Această vale este locuită numai de animale, întrucât oamenii care intră în vale sunt de obicei găsiți fără cap și ,,destul” de morți. Triburile indiene ale zonei evită această vale. (Aceste triburi includ Ojibways, Slave, Dogribs, Stoney, Beavers și Chipweyans.) Această vale este adesea denumită Valea bărbaților fără cap.

  Intrarea în Peștera Liyobaa – Aceasta a fost închisă de preoții catolici care credeau că este o intrare în „Iad”. „Satul” Liyobaa „sau traducerea,” Caverna morții „, se află în provincia Zapoteca, undeva în apropierea satului antic Mictlan sau a satului ” Underworld „. Caverna morții a fost amplasată, de fapt, în ultima cameră a unei clădiri sau templu de opt camere, care avea patru camere deasupra solului și patru încăperi mai importante, construite sub suprafața Pământului: această clădire se afla în „Theozapotlan” iar intrarea tunelului conduce sub un munte.

  Intrarea în Peștera Malteză – Această intrare se află pe insula Malta, în apropierea micului sat „Casal Paula”. (Acest sat este construit pe platoul „Corradino” și are vedere spre capitala Maltei, „Valletta” și la Grand Harbour). În 1902, muncitorii săpând un puț în Casal Paula au căzut într-o cavernă subterană. Fântâna a fost săpată pentru o casă pe „Hal Saflienti”, pe strada principală din Casal Paula. Caverna muncitorilor a dat într-un întreg complex de peșteri și tuneluri. Această intrare este cunoscută sub numele de „Hypogeum of Hal Saflienti”. (În latină, „Hypogeum” este numele unei structuri subterane.) „Tunelurile din Hypogeum au fost închise după ce 30 de elevi dintr-o școală au dispărut, cu tot cu călăuze.

  Intrarea în Staffordshire, Anglia – Undeva în Staffordshire, Anglia, există un câmp singur în care un muncitor a descoperit o placă de fier mare sub murdărie. „Trapa” era mare și ovală, cu un inel de fier montat pe ea. Această intrare a condus în tuneluri. Câmpul se află într-o vale înconjurată pe aproape toate părțile de pădure. Lucrătorul a săpat un șanț într-un anumit scop. Incidentul a fost raportat în „O istorie a Staffordshire” de Dr. Plot, care a scris cartea la sfârșitul anilor 1700. Poate fi posibil să găsiți intrarea dacă se poate stabili exact în ce vale a săpat muncitorul.

  Baza DULCE, New Mexico – Baza militară / laborator subterană din Dulce, New Mexico se conectează cu rețeaua subterană de tuneluri care fagurează planeta noastră, iar nivelele inferioare ale acestei baze se presupune că sunt sub controlul ființelor Pământului Interior sau al ET. Această bază este conectată la instalațiile de cercetare din Los Alamos printr-un transfer subteran „tub-shuttle”. (Se poate presupune că o astfel de cale de transfer ar fi o construcție liniară. Ar trebui să fie posibil, prin utilizarea hărților și a unor deducții, să se determine locația cea mai probabilă a acestei baze, mai ales că locația generală este deja cunoscută). Începând cu anul 1947, a fost construit un drum în apropierea bazei Dulce, sub acoperirea unei companii de cherestea. Nici o cherestea nu a fost transportată vreodată, iar drumul a fost ulterior distrus. Barajul Navajo este sursa principală de apă a Bazei Dulce, deși o altă sursă este în El Vado (care este și o altă intrare). Majoritatea lacurilor de lângă Dulce au fost făcute prin subvenții guvernamentale „pentru” indieni. (Notă: Omni, în septembrie 1983, are un desen colorat despre „The Subterrene„, mașină de forat tuneluri din Los Alamos care se aruncă prin piatră, adânc în subteran, prin încălzirea pietrei pe care o întâlnește și o transformă în topitură care se răcește după ce Subterrene a trecut, rezultatul fiind un tunel cu căptușeală netedă, ca o glazură).

Bechtel este o super-secretă corporație internațională, fondată în 1898. Unii spun că firma este într-adevăr un braț de lucru al Guvernului din Umbră al CIA (și aceasta a acționat și în România, nu au făcut nimic la vedere, respectiv autostradă, iar statul român este dat în judecată pentru a-i despăgubi cu vreo 3,5 miliarde de dolari, n.b.). Este cea mai mare echipă de construcții și inginerie din S.U.A. și din lume (și unii spun, chiar dincolo, adică în Complexul Industrial Spațial). Cele mai importante posturi din Guvernul Statelor Unite ale Americii sunt deținute de foștii ofițeri Bechtel. Există peste 100 de Ieșiri Secrete în apropierea și în jurul Dulce. Multe în jurul Archuleta Mesa, altele din jurul lacului Dulce și chiar la fel de departe ca Lindrich. Secțiunile profunde ale complexului se conectează în sistemele naturale de cavernă. (Notă: ascensoarele, luminile și ușile de la baza Dulce sunt controlate magnetic).

Zona din jurul orașului Dulce a avut un număr mare de evenimente de mutilare a animalelor raportate.

„Cercetătorii de la Dulce Base au răpit, de asemenea, mai mulți oameni din populația civilă din Dulce și au implantat dispozitive de diferite tipuri în capetele și corpurile lor. În Livermore Berkeley Labs s-a început să se producă sânge pentru Baza Dulce la jumătatea anilor 1980, iar răpirea umană și animală a încetinit considerabil. Ar putea fi utilă verificarea laboratoarelor Livermore Berkeley. Grupul DELTA(de la National Recon Group) este responsabil de securitate – Simbolul DELTA este un triunghi negru pe fundal roșu Simbolul Dulce Base este o literă Delta (triunghi) cu litera greacă „Tau” (t) în interiorul ei și apoi întregul simbol este inversat. Christie Tilton a fost răpită și dusă la Baza Dulce. Ea este editorul revistei „Crux”, care se ocupă cu OZN-uri, răpiri etc. PO Box 906237 Tulsa, Oklahoma.

  Alte Baze în Statele Unite: Mt. Ranier, Washington State – Mt. Lassen, ținutul Tehama, California – Death Valley, California – Superstition Mountains, Arizona -Mt. Shasta, California – Brown Mountain, Carolina de Nord – Mt. Intrarea Ranier. O bază OZN foarte activă există sub Mt. Ranier. Există, de asemenea, niște „bolți” subterane care conțin înregistrări ale vechilor lemurieni. Capacul de gheață al Mt. Ranier conține un labirint de coridoare și peșteri. În august 1970, oamenii de știință au urcat în vârful Mt. Ranier și au intrat în aceste caverne și tuneluri. S-au găsit dovezi care indică faptul că un mic lac apare adânc sub capacul de gheață. Este posibil să se găsească o cale de a ajunge sub Mt. Ranier prin aceste tuneluri. Intrarea din Mt. Lassen din ținutul Tehama, California este o intrare într-un oraș subteran mare. Lângă piciorul Mt. Lassen este un oraș numit Manten. Un bărbat numit „Ralph B. Fields” a trăit (trăiește?). Acolo a găsit intrarea în orașul subteran. Prietenul său „Joe” a fost cu el. Intrarea în peșteră se află în partea de sus a muntelui, la puțin peste 7000 de picioare deasupra nivelului mării și se află în apropierea unor stânci potrivite pentru camping.

  Intrarea în Valea Morții, California – Legendele indiene locale vorbesc despre un tunel care se desfășoară sub deșert. (Cartea „Men’s Death Valley„, povesteste povestea a 3 persoane care ar fi trebuit să găsească un oraș subteran legat de acest tunel și care au luat comori din el. Intrarea în tunelul Valea Morții este în Mt. Panamint care se îndreaptă spre marginea inferioară a zonei, în apropiere de Wingate Pass, în partea de jos a unui arbore abandonat vechi, iar fundul arborelui se prăbușește, deschizând o intrare într-un sistem mare de tuneluri care conțin multe comori. Arcuri ca niște ferestre mari din partea de sus a muntelui când te uiți în jos spre Valea Morții, sunt deasupra văii acum, dar au fost odată pe marginea apei și au fost accesate cu bărci. Fereastra spre Death Valley a Munților Panamint este la aproximativ 4.500-5.000 de picioare deasupra fundului Death Valley și se află de-a lungul Furnace Creek Ranch. Din aceste deschideri puteți vedea verdele fermei Furnace Creek Wash peste vale (Deci, de la înălțime – cu binocluri sau un telescop, ar trebui să poți vedea deschiderile de la Furnace Creek Ranch sau Wash). Legendele indienilor din Paiutes vorbesc despre oamenii care trăiau în cavernele Mt. Panamint.

  Intrarea în Mt. Shasta, California – Există tuneluri sub Mt. Shasta care duc la o bază de OZN de acolo, precum și tuneluri care se conectează la rețeaua vastă de tuneluri mondiale. Se spune că orașul Lemurian „Telos” există sub Mt. Shasta. William Hamilton a făcut multă cercetare pe Mt. Shasta și tunelurile de acolo. El a publicat o carte intitulată „Alien Magic” – 249 North Brand Boulevard, Suite 651 Glendale, CA 91203.

   Intrarea în Brown Mountain – Muntele Brown este în Carolina de Nord lângă Morganton. Morganton este „la aproximativ 15 mile nord de un marker de autostradă reală, care a fost postat de stat oferind vizitatorilor cea mai bună viziune” a Brown Mountain. Muntele Brown este o zonă în care s-au văzut multe lumini ciudate. Există intrări care conduc în interiorul muntelui către o bază ET izolată.

     Baze OZN canadiene

Intrarea la Lacul Ontario este o posibilă intrare în baze / orașe OZN subacvatice.  Tunele din Toronto duc într-un oraș subteran. Newfoundland Condemned Iron Mine se conectează cu tunelurile. „Lumini” Sferice colorate în portocaliu au fost văzute ieșind din / scufundându-se în Lacul Ontario. Zona cu cea mai mare activitate este între Oakville și Toronto. S-ar putea să existe o legătură cu centrala hidroelectrică Lakeview, deoarece multe dintre aceste OZN-uri au fost văzute în această direcție.

  Intrarea din Toronto – Există o mică deschidere către tunelurile subterane de pe strada Parlamentului, în centrul orașului Toronto. (Intrarea este între două clădiri de apartamente și duce la tuneluri prin canale.) Orașul subteran (abandonat?) de sub Toronto are centrul său sub Strada Gerrard și Church Street. Deasupra acestei zone s-au observat efecte magnetice ciudate. (Notă: Acest colț al străzilor Gerrard & Church are o rată mai mare de accidente decât oriunde în Toronto. Se crede că echipamentele subterane care utilizează câmpuri magnetice puternice au cauzat multe efecte magnetice stranii în casele din apropierea acestei intersecții și sunt responsabile pentru bizare eșecuri de echipament care adesea cauzează aceste accidente). Indienii de lângă Toronto au legende despre aceste tuneluri.

  Intrarea prin Mina de fier Newfoundland – După ce una din minele de fier din provincia Newfoundland a fost săpată mai adânc decât oricare altele, întâmplări ciudate au făcut ca mina să fie închisă. Orașul minier în care se află această mină este în apropierea graniței Newfoundland-Quebec. Această mină, fiind condamnată, este interzisă, iar poliția o păzește. Doar târziu, noaptea pare a fi singura cale de a intra.

  Intrări în baze din Brazilia

Un tunel din Brazilia se află lângă Ponte Grosse, în statul Parana. (Aici au fost văzute livezile de fructe). O altă intrare în Brazilia se află lângă Rincon, statul Parana. De asemenea, în statul Santa Catarina, Brazilia, lângă orașul Joinville există un munte care conține o intrare în tuneluri. (Santa Catarina este o zonă cu o activitate subterană, incluzând un cântat ciudat din subteran.) O altă intrare se află în statul Sao Paulo, lângă Concepiao. Încă o intrare în Santa Catarina lângă Gaspar are livezi de fructe subterane. „Statele din Santa Catarina și Parana, Brazilia sunt faguri dintr-o rețea de tuneluri atlanteene care duc la orașe subterane”.

 Notă blogger: Aceste intrări în baze subterane sunt doar câteva despre care avem informații, dar gândiți-vă, așa cum afirma Corey Goode în dezvăluirile sale că sub întreaga suprafață a planetei (partea superioară a crustei, până la vreo 13-15 Km adâncime) există o vastă rețea de baze conectate între ele printr-o vastă rețea de trenuri magnetice de mare viteză, pe toate continentele planetei, inclusiv Antarctica. Acestea există și sub fundul mărilor și oceanelor planetare. Multe dintre ele existau, poate de mii și mii de ani, au fost doar reamenajate, iar altele au fost construite prin mijloace pe care o mare parte dintre noi nici nu și le imaginează că ar exista.  

Mai mulți ufologi au luat în considerare posibilitatea că OZN-urile ies din baze subterane, că extratereștrii au construit OZN-uri în aceste baze pentru a îndeplini diverse misiuni care implică Pământul sau oamenii. Credința într-o lume subterană a fost moștenită ca un mit, o poveste sau un zvon în generațiile din întreaga lume. Unele dintre aceste povești datează din antichitate și spun povestiri despre flora și fauna fantastice care se găsesc în cavernele raselor antice. Socrate a vorbit despre goluri uriașe din interiorul Pământului, care sunt locuite de om și caverne vaste prin care râurile curg.

O legendară cavernă mare se presupune că există sub vârful Kokoweef din sud-vestul Californiei. Earl Dorr, miner și prospector, a urmat indicii date de indieni. A intrat în Pestera Crystal în anii treizeci și a urmat un pasaj în Munții Kokoweef până a ajuns la o adâncime de aproximativ o milă. Acolo, a intrat într-o cavernă mare pe care a explorat-o pe o distanță de opt mile. În partea de jos a cavernei, un fluviu curgea, înălțându-se și coborând cu valurile lui și depunând nisip negru, bogat în aur ce placa lungul malurilor. Într-o zi, înțepenit  de febră, Dorr a folosit dinamita pentru a închide intrarea în caverna lui fabuloasă și a început o legendă care încă îi atrage pe oameni să caute bogăția fabuloasă de sub Kokoweef.

Nicăieri nu există credința într-o lume subterană mai răspândită decât în ​​cazul indienilor din America de Nord. Indienii Hopi credeau că au ieșit dintr-o lume de sub pământ, printr-un tunel de la baza vârfurilor din San Francisco, lângă Flagstaff. Există, de asemenea, legende despre misteriosul Munte Shasta din nordul Californiei. Muntele se spune că a găzduit o rasă de Lemurieni care au supraviețuit și care au construit un sanctuar în adâncurile pământului pentru a scăpa de catastrofele care i-au afectat. Acești Lemurieni s-au aliat cu călătorii din spațiu, cu care au construit o bază în interiorul muntelui. Indiferent dacă există orașe străvechi în caverne sub pământ, este adevărat că guvernele au construit tuneluri și facilități subterane din mai multe motive. Chinezii, rușii și vietnamezii au construit tuneluri și baze subterane. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că America își construiește propria lume subterană.

Un raport evaziv în ediția din 7 august 1989 a știrilor din SUA și a raportului mondial, dezvăluie planul secret de a continua funcționarea guvernului în caz de dezastru. Planul se numește „Continuitatea guvernării” sau COG. Articolul a afirmat că COG este politica de asigurare finală a guvernului în cazul în care Armagedonul se va întâmpla vreodată, oferind o guvernare fără probleme. În 1982, a fost creată o nouă agenție secretă, Agenția de Planificare a Mobilizării Apărării și raportează președintelui. În eventualitatea unui atac nuclear, echipe speciale echipate cu planuri de război, coduri militare și alte date esențiale ar însoți fiecare succesor prezidențial desemnat la posturile de comandă secrete din întreaga țară. Pe lângă președinte, încă 46 de ofițeri-cheie numiți în Planul Comun de Evacuare de Urgență(JEEP) vor fi evacuați.

Există 50 de buncăre de comandă subterane situate în 10 regiuni diferite ale țării și fiecare este conectată cu altele prin intermediul releelor ​​prin satelit sau de la sol. Forța Aeriană a SUA a sponsorizat cercetări în domeniul construcțiilor subterane încă din 1958. Corporația RAND a efectuat această cercetare și a publicat lucrări la simpozioane ținute pe tema metodelor și echipamentelor de construcție, a instalațiilor de utilități și a exploziilor nucleare pentru a produce cavități subterane.

O mare preocupare pentru inginerii în construcții subterane a reprezentat-o problema ventilației. Ei au considerat că este recomandabil să se ia în considerare toate tipurile de contaminare a ventilației și nu doar căderea radioactivă. Lucrările subterane au inclus intrări, ieșiri și locuri de cazare. Primele două sunt prevăzute în general cu puțuri sau tuneluri, în timp ce a treia necesită deschideri mai mari, cum ar fi holuri, camere, celule, bolți sau alte spații deschise. Multe probleme în proiectare și construcție sunt comune tuturor celor trei, dar problemele asociate cu deschiderile mai mari din stâncă, necesare în scopuri de cazare, sunt în general, mai complexe și mai dificile decât cele pentru deschiderile mai mici ale tunelurilor sau puțurilor. Operarea și întreținerea instalațiilor subterane pot provoca, de asemenea, probleme speciale. Unele mașini plictisitoare cu discuri cu diametru mare, sunt utilizate în construcția de tuneluri. Sunt necesare tuneluri pentru a conecta o zonă de cazare la alta sau o unitate la alta.

Proiectul englezesc Eurotunel este cel mai mare proiect de inginerie din Europa pentru legăturile dintre Franța și Anglia prin intermediul unei căi ferate cu trei căi. Cele unsprezece mașini plictisitoare utilizate în proiect au fost atât de mari și atât de lungi încât au fost asamblate în zone subterane de 20 de metri înălțime. Șase mașini au săpat tunelul submarin dintre strâmtoarea Dover și Pas de Calais, iar cinci au săpat tunelurile terestre care au ieșit din canal până la terminalele de la subsol. Partea frontală a mașinii de găurit conține capete de tăiere tip tungsten pe care muncitorii le îndrumau cu ajutorul unor proiecții laser pe ecrane video. Aceste mașini plictisitoare sunt ca niște viermi enormi, îmbinați cu oțel. În fiecare mașină sunt etanșate echipe de 35 de bărbați care aliniază cavitatea tunelului cu beton și ghidează muckul pe pistă. Mașinile făceau gaura, îndepărtau pământul și deschideau interiorul tunelului cu segmente prefabricate de beton. Fața de săpat a mașinii este un disc cu diametre de 9 m și 95 de tone, împărțit în lame de tăiere. Burghiul are o lungime de cca. 92m.

Omni, în septembrie 1983, a făcut o dezvăluire despre „Subterrene„, o mașină nucleară de perforare a tunelurilor, dezvoltată la Los Alamos. Mașina se învârte prin roca subterană adâncă, încălzind-o până la topire (ca și magma vulcanică), care se răcește după ce Subterrenul se mișcă. Rezultatul este un tub cu o căptușeală netedă, căptușită, care poate fi utilizată pentru navetele de transport de mare viteză care leagă complexele de bazele subterane. Interesant este că un inventator pe nume Charles Kaempen a inventat o conductă compozită care are o rezistență enormă la tracțiune. Kaempen a dezvoltat un tub de transport submarin care folosește sistemul său unic de cuplare și nu trebuie decât să fie așezat pe fundul mării, evitând necesitatea excavării și tunelării. El a făcut o propunere Spaniei pentru a lega Spania și Marocul cu noua sa tehnologie de tuburi.

Excavarea de tunele suferă un boom, conform unui articol din Wall Street Journal (12 decembrie 1990).Susan Nelson, directorul Asociației Americane de Spațiu Subteran, este citat în articol, spunând: „Există pur și simplu un interes mult mai mare în lume în zilele noastre pentru tuneluri și utilizarea metroului în general„. Se spune că subteranul este aglomerat de mega-proiecte finanțate de guvern și de proiectele propuse. Spaniolii doresc să facă un tunel prin Pryenees și dus spre Maroc pe coasta Africii. Norvegienii vor să găurească pe sub fiorduri. Japonezii se joacă cu tuneluri către Coreea de Sud. Canadienii construiesc un tunel din New Foundland către insula Prince Edwards. În America există 87 de proiecte de lucrări publice planificate numai în următorii trei ani. Țineți cont de faptul că toate acestea sunt clasificate drept proiecte de inginerie civilă. În cazul în care tehnica civilă merge astăzi, ingineria militară a dispărut deja ieri. În 1959, Raportul Rand a făcut fotografii ale mașinilor gigante de forare a tunelurilor (TBM). Proiectele de inginerie militară pe scară largă au utilizat în mod extensiv aceste mașini încă din anii cincizeci.

Tunelul obține un impuls datorită peisajului global tot mai aglomerat. Planificatorii din nordul Italiei îngrămădesc segmente de autostradă într-un tunel pentru a evita tăierea unui drum prin pădurile și terenurile agricole importante istorice. Dl Russell J. Miller de la Școala de Mineri din Colorado și director al Centrului pentru Exploatări Spațiale din Boulder, Colorado, lucrează la studii pentru a determina fezabilitatea punerii bazelor spațiale și orașelor subterane pe Marte și pe Lună. Informatorii ne-au spus că instalațiile subterane utilizează tuburi de transport pentru a transfera lucrătorii la și de la locul de muncă. Acesta este mai mult decât un metrou. Aceste trenuri cu tuburi utilizează tehnologie înaltă. Nu este surprinzător atunci să aflăm că Frank P. Davidson de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts are un plan de descurajare a căilor aeriene prin proiectarea avioanelor electrice „fără aripi” care se deplasează între continente și oceane în tuburi sigilate sau tuneluri care sunt în esență fără fricțiune, prin vid.

Exploatatorii subterani au propria lor societate numită „Moles„, care descoperă că tunelurile sunt mai rapide decât majoritatea deplasării de la suprafață. Nu este un secret faptul că guvernele și-au construit propriile căi ferate subterane și tuneluri. Liderii chinezi au construit tuneluri feroviare secrete sub Bejing, ceea ce le-ar permite să fugă într-o criză. Potrivit unui funcționar public chinez, tunelurile au legat casele liderului, clădirile guvernamentale, banca centrală și o bază a armatei. Sună ca un plan bine gândit. Rețeaua a fost construită pe o perioadă de 40 de ani ca o apărare împotriva invadatorilor străini. Putem fi siguri că ceea ce a făcut China am făcut și noi. Japonia, densă și supraaglomerată, se gândește serios la existența subterană. Planifică să construiască stații de canalizare subterane, căi ferate subterane și orașe subterane. Potrivit unui articol recent al lui Omni, Corporația Taisei intenționează să construiască un mall subteran numit „Alice City”. Ar exista magazine subterane, birouri, hoteluri, teatre și arene sportive. Spațiile de plimbare se vor mișca prin spații interioare populate cu copaci, păsări, acvarii cu pești, poduri și cascade.

Corporația Shimizu are un plan pentru construirea unei rețele subterane care să se întindă la 2.000 de kilometri pătrați sub Tokyo. Această rețea ar conține o serie de centre comerciale conectate cu trenuri de metrou care ar putea transfera lucrătorii la și de la locul de muncă. Conform scriitorului de science-fiction, Isaac Asimov, există avantaje pentru a trăi în subteran. În primul rând, nimeni nu s-ar îngrijora de vreme. Temperatura ar putea fi menținută la un nivel destul de constant între 55 și 60 de grade F și ar putea fi economisită o mulțime de energie pentru încălzire și răcire. Fără ciclul diurn solar, nimeni nu ar ști că e zi sau noapte. Oamenii ar putea lucra non-stop sau pot juca non-stop, în funcție de înclinația lor. Toate mijloacele de transport, comunicații și locuințe ar putea fi subterane, eliberând lumea de suprafață de traumatizarea umană. Suprafața planetei ar avea câteva restaurante și centre de agrement, unde oamenii ar putea observa cerul albastru clar, planeta care se învârte și viața animalelor și vor avea loc toți să se plimbe în week-end. Cutremurele ar provoca numai o cincime deteriorarea structurilor subterane pe care le provoacă structurilor de suprafață, etc…

Alternativa 3

 Într-o carte provocator de speculativă, intitulată Alternativa 3, autorul Leslie Watkins propune ca oamenii de știință să devină preocupați de starea atmosferei Pământului, un scenariu mult mai ușor de acceptat în aceste zile. Întâlnirile secrete între oamenii de știință produc trei alternative pentru a face față pericolului iminent.

   „Alternativa 1” a fost un plan de perforare a unor găuri prin stratosferă pentru a elibera căldura și poluarea.

   „Alternativa 2” a fost un plan de relocare a populației Pământului în caverne subterane masive, în care să tragă aer proaspăt și rece din sol (poate că există o alternativă reală 2 în desfășurare).

   „Alternativa 3” a fost să se evadeze de pe Pământ și să se meargă pe Marte. Dacă există astfel de planuri alternative, nu este argumentat aici, însă conceptele sunt utile în examinarea viitoarelor direcții ale unor proiecte secrete.

Comisia pentru Energie Atomică a inițiat proiectul Plowshare în 1957 pentru a dezvolta utilizările pașnice ale explozivilor nucleari. Acesta a explorat folosirea exploziilor nucleare pentru a construi porturi, diguri, tăieturi și canale și pentru a stimula producția de petrol și gaze naturale, urmărind practica pe scară largă de detonare a exploziilor chimice obișnuite în straturile cu petrol și gaze. Primul test al acestei tehnici, cunoscut sub numele de Project Gasbuggy, a avut loc la 1.295 de metri sub pământ într-o zonă pustie din New Mexico, cunoscută sub numele de Bazinul San Juan, la 10 decembrie 1967, unde a explodat un „dispozitiv” nuclear de 26 kilotone bine sigilat. În timp ce Gasbuggy a fost doar un singur experiment, AEC, în parteneriat cu Austral Oil Company din Houston, a început ulterior primul dintre ceea ce a promis să fie o serie lungă de explozii nucleare și mai mari, la ordinul a două explozii de 100 de kilotone în fiecare an, pentru o perioadă de 10 ani sau mai mult. Prima explozie, cunoscută sub numele de Project Rulison, a fost de 40 de kilotone, la o înălțime de 2.560 de metri deasupra solului, la un amplasament de lângă Rifle, Colorado, pe 10 septembrie 1969.

O metodă care a fost sugerată de a construi baze pe Lună ar putea fi deja în funcțiune pe Pământ. Cu ajutorul exploziilor nucleare controlate, va fi posibilă excavarea cavităților sub suprafața lunară. O rachetă ar putea fi folosită pentru a fora un orificiu de aproximativ 15 metri adâncime, apoi o explozie secundară ar produce o cavitate de aproximativ 13,7 metri în diametru. Pe gaură ar fi construit un iglu, o pungă de plastic aruncată în jos în cavitate și umplută cu aer. Spațiul de lucru și locurile de locuit ar fi apoi construite. Se poate dovedi mai eficientă și mai practică de a „găzdui” viitoarele colonii de pe Lună în peșteri artificiale sau naturale sub suprafața lunară, decât să încerce construcția de cupole meteorite expuse. Locurile de locuit, parcurile spațioase, lacurile și zonele împădurite ar putea fi construite subteran. Un tub de transport ar lega diverse colonii în alte porturi și în părți îndepărtate ale Lunii. Pe Pământ, avem rapoarte despre parcuri la fel de suspecte. Un fost ofițer de securitate, care odată a lucrat în subteran în zona Groom Lake din Nevada, a declarat că a văzut cândva un teren de baseball și o piscină de dimensiuni olimpice într-una din caverne la o milă sub deșertul Nevada.

Ce se întâmplă în tunelurile subterane de sub Baza Mercury din situl de testare Nevada? După povestea lui Bob Lazar pe postul de radio KVEG, un muncitor în construcții numit Billy Goodman a sunat pe Bob Lazar să-i spună: „Suntem lucrătorii din construcții … punem lucrurile împreună și le separăm … dintre șapte oameni, există doi care vor veni să vă susțină. ” Acest apelant misterios a mai spus: „Există mai mult decât tuneluri acolo, există tot ce vă puteți imagina acolo, știu pentru că am lucrat, am instalat, am făcut totul„. Informatorii au menționat tuneluri și facilități subterane în New Mexico, la Dulce, Sunspot, Datil, Corona, Taos Pueblo și Albuquerque; în Arizona, în Munții Santa Catalina; în Colorado la Delta, Grand Mesa și Colorado Springs; în California, la Needles, Edwards AFB, Tehachapi Mountains, Ft. Irwin, Norton AFB și Valea Morongo; în Nevada la Blue Diamond, Nellis AFB, Groom Lake și zonele Papoose Lake, Muntele Quartzite și Tonopah.

Am devenit interesat de o posibilă instalație subterană în Munții Techachapi, în vara anului 1988. Un tânăr cuplu, Ray și Nancy, au raportat că au mers pe un platou în munți după ce Ray a terminat lucrul la Centrala Northrop. Ray a fost inspector al proiectului B-2. Platoul este adiacent la perimetrul Tejon Ranch închiriat, unde Northrop a construit o unitate secretă de metrou. Era cam la o oră dimineață, când Ray și Nancy au văzut un glob orbitor, strălucitor care ieșea din pământ și care se îndrepta în direcția lor. Ray a crezut că are obiectul sub observație timp de aproximativ o oră, dar următoarea amintire este de la răsărit de soare! Sub hipnoză, Ray își amintește că a fost răpit și condus într-o bază subterană, populată de mici EBE și Forțe Aeriene și personal de securitate. EBE (Entități Biologice Extraterestre) o examinaseră pe Nancy, care fusese ținută pe o masă de metal. Emoțiile lui Ray se amplificau sub amintirea hipnotică a incidentului. Un localnic afirmă că a văzut o farfurie zburătoare care a ieșit și a luat-o de pe un siloz din zona interzisă.

Un contractor nemulțumit a raportat că a lucrat la construirea tunelurilor din zona subterană și a fost deranjat de sondele Air Force, care au fost observate adesea situându-se în tuneluri. El a descris aceste sonde ca niște sfere mici și a spus că această facilitate a fost poreclită „The ANTHILL” din cauza asemănării sale cu coloniile de furnici subterane. Tunelurile au forme rotunde fără uși. În apropierea ușilor de intrare sunt panouri de securitate cu lumini roșii și verzi. Există un fel de cilindri încorporați în blocajele ușii care proiectează un câmp de energie de un anumit fel. Elicopterele negre au fost observate în jurul Boynton și Secret Canyon lângă Sedona, Arizona. Un om care trăiește în Long Canyon a reperat o mulțime de lucruri ciudate în zonele de canion, iar rezidenții suspectează că există o instalație secretă a guvernului în toate locurile din Secret Mountain! Unul dintre anchetatorii mei a urcat la Secret Canyon târziu într-o seară și a fost oprit de o voce pe un difuzor și o lumină de țintire a laserului pe piept. I s-a spus că a intrat într-o zonă restrânsă și i s-a sugerat să plece.

Am văzut și fotografiat micile sfere din jurul „Anthill”.

Aceste sfere prezintă cu siguranță caracteristicile specifice raportate în alte vizionări OZN. De atunci am găsit alte două facilități secrete. Una se află într-un loc în deșertul Mojave, numit Llano. Este o instalație extrem de sigură, dar martorii au văzut o lumină extrem de strălucitoare care arde pe un stâlp în interiorul unei structuri mobile de dimensiuni mari. Această lumină nu luminează interiorul structurii! În apropierea acestei facilități s-au văzut și sfere luminoase. Putem doar presupune despre ce programe secrete sunt ascunse de ochii preaiubitori. Subteranul poate și deține tot felul de secrete. Unele dintre cele mai uimitoare revelații despre ceea ce se întâmplă în proiectele subterane provin dintr-un informator misterios pe nume Thomas, care susține că există într-adevăr un secret întunecat adânc, găzduit sub înălțimile muntoase impunătoare din nordul New Mexico.

     Adâncul secret întunecat din Baza Dulce

 Dulce este un oraș mic, somnoros, din nordul New Mexico, cu o populație de aproximativ 900 de locuitori situată la peste 2.150 de metri pe rezervația indiană Jicarilla Apache. Există un singur motel major și câteva magazine. Nu este un oraș stațiune și nu este plin de activitate. Dar, în opinia câtorva străini, Dulce are un secret profund și întunecat. Secretul se găsește adânc sub peria încurcată a lui Archuleta Mesa. Secretul se spune că constă într-un laborator comun biogenetic guvernamentalo-extraterestru, proiectat să efectueze experimente bizare pe oameni și pe animale. Comisarul de poliție din New Mexico, Gabe Valdez, a fost atras în misterele lui Dulce când a fost chemat să investigheze o vacă mutilată într-o pășune, la 13 mile est de Dulce, pe ferma lui Gomez. Gomez a pierdut patru bovine prin mutilare între 1976 și iunie 1978, când o echipă de anchetatori, inclusiv Tom Adams, a sosit din Paris, Texas pentru a examina locul carcaselor.

Cunoscând cum au fost selecționate bovinele de mutilatorul misterios, un experiment interesant a fost efectuat la 5 iulie 1978 de către Valdez, Gomez și omul de știință pensionar Howard Burgess. Ei au prins în țepușe aproximativ 120 de bucăți de carne de vită și le-au mutat printr-un jet de stoarcere sub o lumină ultravioletă. Ei au găsit o substanță strălucitoare pe partea dreaptă a gâtului, a urechii drepte și a piciorului drept. Probele de piele afectate au fost îndepărtate, precum și probe de control de la aceleași animale. Laboratoarele clinice Schoenfeld din Albuquerque au analizat probele și au găsit depozite semnificative de potasiu și magneziu. Conținutul de potasiu a fost de 70 de ori mai mare decât cel normal. Unii investigatori atribuie mutilarea, ET din OZN-uri. OZN-urile au fost văzute frecvent în jurul zonei Dulce. În multe zone în care au fost găsite vacile în momentul mutilării, au fost raportate vizita unor lumini ciudate și alte fenomene aeriene.

La 19 aprilie 1988, am ajuns în Dulce să vizitez cu Gabe Valdez și să întreb despre observațiile, sunetele și zvonurile unei baze ET subterane. Zăpada era încă pe pământ. M-am dus în Motelul Best Western și l-am sunat pe Valdez să ne întâlnim la ora 21:30. L-am găsit pe Gabe o gazdă foarte agreabilă, oferindu-se să-mi arate drumurile din Dulce în acea seară și să văd câteva locații în care găsea vaci mutilate sau văzuse niște lumini aeriene ciudate. El a făcut declarația uimitoare că încă vede avioane neidentificate cu o rată de câte două pe noapte. Am aruncat o privire asupra Ranchului Gomez, drumul de lângă râul Navajo și impresionantul Archuleta Mesa. Gabe a găsit căi de aterizare și urme de șenile lângă locul unde se află mutele și era convins că omul de știință Paul Bennewitz de la Thunder Scientific Labs din Albuquerque era pe drumul cel bun în încercările sale de a localiza unitatea subterană extraterestră în vecinătatea orașului Dulce. Nimeni nu știa sigur unde era localizată instalația sau cum oamenii sau extratereștrii au realizat intrarea secretă în instalație.

Am auzit prima oară de Paul Bennewitz în 1980, când prietenul meu Walter m-a sunat din Albuquerque și mi-a spus că lucra cu Paul la instrumente electronice. Walter m-a informat că Paul nu numai că a fotografiat OZN-uri, dar și-a stabilit o legătură de comunicare cu baza lor subterană de la Dulce. Bennewitz a intrat prima dată în primăvară în timpul vizitei din august, 1980 în zona de depozitare a armelor Manzano de la Kirtland AFB. Un raport de incident Kirtland AFB datat 28 octombrie 1980 menționează că Bennewitz a filmat OZN-urile deasupra Kirtland. Paul, care a fost președintele laboratoarelor Thunder Scientific Labs, care a fost învecinat cu Kirtland, mi-a dat o întâlnire la Albuquerque detaliind cum a văzut extratereștrii pe un ecran video. În acel moment, extratereștrii îi transmiteau semnale de la o bază de sub Archuleta Mesa.

Cercetătorul William Moore afirmă că agenții guvernamentali au devenit interesați de activitățile lui Bennewitz și că încercau să-l dezamorseze, ajutându-i să-și distrugă informarea. Dacă comunicarea lui Pavel cu presupuși ET la baza Dulce a făcut parte din această campanie de dezinformare, este neclar. Dacă credem că Pavel este singura sursă de rapoarte despre Dulce Facility, atunci descoperirea istoriei lui Pavel și discreditarea lui ar putea fi o manevră tactică. Manevra actuală de dezinformare ar avea ca rezultat, să creadă publicul că nu există nimic în povestea Dulce.

     Proiectul Beta

 Într-un raport intitulat „PROIECT BETA”, Pavel afirmă că a petrecut doi ani urmărind navele extraterestre; că a primit recepția constantă a unui video dintr-o navă extraterestră și un ecran de bază subteran; că a stabilit o comunicare constantă, directă cu străinii, folosind un computer și o formă de cod hexazecimal cu grafică și imprimare; și susține că a folosit fotografie aeriană și de la sol pentru a localiza porturile de lansare ale navei ET, care a încărcat arme cu fascicul. Pavel a susținut că ET erau înșelați, au folosit înșelăciune și nu au aderat la acorduri. El și Walter lucrau la o armă care să contracareze extratereștrii.

Paul Bennewitz a investigat cazul abuzului Myrna Hansen din New Mexico, care a declarat că a fost dusă la o unitate subterană în mai 1980. Christa Tilton din Oklahoma susține că a avut o experiență atemporală în iulie 1987, când a fost răpită de doi extratereștri de culoare gri și transportată în ambarcațiunile lor într-o locație, unde a întâlnit un bărbat îmbrăcat într-un costum roșu de tip militar. Ea a fost luată într-un tunel prin intermediul punctelor de control computerizate care afișau camere de securitate. Ea raportează că a fost luată pe un vehicul de tranzit într-o altă zonă, unde a urcat pe un dispozitiv asemănător scării, care se confrunta cu un ecran de computer. După ce computerul i-a eliberat un card de identitate, i s-a spus de către ghid că au intrat în primul nivel al unei instalații subterane pe șapte niveluri. Christa continuă să povestească cum a ajuns în cele din urmă până la nivelul cinci, unde ea a raportat că a văzut ambarcațiuni extraterestre și niște entități extraterestre gri în unele zone prin care a trecut.

Într-o încăpere spațioasă, unde vedea calibre computerizate legate de tancurile mari și de brațele mari care se întindeau de pe niște tuburi în tancuri (rezervoare). Observă că mirosea a formaldehidă și avea impresia că un lichid era agitat în rezervoare. Nu i s-a arătat conținutul acestor tancuri. Christa a desenat multe din ceea ce susține de la răpirea ei. Aceste tancuri au fost, de asemenea, descrise într-un set de lucrări controversate numite „Documentele Dulce„, care au fost furate de la unitatea de metrou Dulce, împreună cu peste 30 de fotografii alb-negru și o bandă video. Misteriosul ofițer de securitate care a luat documentele susține că a lucrat la Dulce până în 1979, când a decis că a venit timpul să se despartă de compania sa. Restul acestui capitol se referă la modul în care acest ofițer de securitate s-a întâlnit cu un coleg al meu pentru a ne spune adevărul despre ET, guvernul S.U.A. și Baza Dulce. Intenția lui era să se ascundă și să prezinte dovezi grele pentru a-și susține afirmațiile.

La sfârșitul lui 1979, Thomas C. nu mai putea face față realității cu care a trebuit să se confrunte. În calitate de ofițer de securitate la nivel înalt al bazei subterane guvernamentalo- ET lângă Dulce, învățase și văzuse lucruri tulburătoare. După multe conflicte interioare, el a decis să lase locul și să ia diverse obiecte cu el. Folosind o cameră mică, a preluat 30 de fotografii ale zonelor din cadrul complexului multi-nivel. El a colectat documente și a scos o bandă video de securitate de la Centrul de Control, care a arătat diferite vederi ale camerelor de securitate ale holurilor, laboratoarelor, ET și personalului guvernului S.U.A. Apoi, închizând sistemul de alarmă și camera într-unul din cele peste 100 de ieșiri la suprafață, a părăsit facilitatea cu fotografiile, videoclipurile și documentele. „Originalele” au fost ascunse după cinci seturi de copii.

Thomas era gata să se ascundă. Dar, când a plecat să-și ia soția și copilul, a găsit o mașină și agenți guvernamentali în așteptare. Soția și copilul său fuseseră răpiți. El a fost trădat de K. Lomas (un coleg de muncă). Agenții vroiau ceea ce Thomas a luat din instalație, pentru a-și lua soția și fiul înapoi. Când i s-ar fi arătat că vor fi folosiți în experimente biologice și că nu vor fi returnați nevătămați, el a decis să se piardă. Asta a fost acum zece ani. Cum s-a implicat Thomas în toate aceste intrigi ascunse?

Thomas, acum este în vârstă de 50 de ani, la vârsta de douăzeci de ani, când a fost instruit într-o sectă de artă sub acoperire în Virginia de Vest. Timp de șapte ani a lucrat în fotografie de înaltă securitate în Forțele Aeriene. În 1971, el a plecat la muncă pentru Rand Corp din Santa Monica, California. În 1977 a fost transferat la unitatea Dulce. A cumpărat o casă în Santa Fe, New Mexico și a lucrat de luni până vineri. El a fost specializat să lucreze printr-un sistem subteran de transfer prin tuburi subterane.

În acel moment, un cercetător lucra la Securitate în Santa Fe, N.M. și investiga vizionarea OZN, mutilarea animalelor, grupurile Masonic și Wicca din zonă. Thomas avea un prieten comun care a venit la Santa Fe în 1979 pentru a vizita atât cercetătorul, cât și pe Thomas. Acest vizitator a văzut mai târziu fotografiile, banda video și documentele preluate de la baza Dulce.

Desenele au fost făcute din ceea ce a fost văzut și mai târziu a circulat în comunitatea de cercetare OZN ca „Documentele Dulce„. Thomas susține că au fost peste 18.000 de „greys” mici la Dulce Facility și că a văzut umanoizi reptilieni. Un coleg se întâlnise față în față cu un Reptoid înalt de 1,85 metri, care se materializase în casa lui. Reptoidul a arătat un interes în hărțile de cercetare din New Mexico și Colorado care erau pe perete. Hărțile au fost pline de markere colorate pentru a indica locurile de mutilare a animalelor, caverne, locații cu activitate ridicată a OZN-urilor, trasee de zbor repetate, situri de răpire, ruine străvechi și baze subterane suspecte.

Facilitatea pe mai multe niveluri de la Dulce este înregistrată ca având un HUB central, care este controlat de o bază de securitate. Nivelul de securitate crește odată cu scăderea nivelului din subsol. Thomas a avut o eliberare ULTRA-7. Știa despre șapte sub-nivele, dar poate că au fost mai multe. Majoritatea extratereștrilor se presupune că se află pe nivelele 5, 6 și 7 cu locuințe ET pe nivelul 5. Singurul semn în limba engleză era peste holul stației de transfer cu tubul pe care scria „la Los Alamos”. Legăturile merg de la Dulce la stația Page, Arizona, apoi la o bază subterană de sub zona 51 din Nevada. Transporturile cu tuburi merg dinspre Dulce către unități situate sub Taos, N.M .; Datil, N.M .; Colorado Springs, Colorado; Creed, Colorado; Sandia, apoi spre Carlsbad, New Mexico. Se pare că există o rețea vastă de conexiuni de transfer prin tuburi sub SUA, care se extinde într-un sistem global de tuneluri și orașe subterane.

La baza Dulce, cele mai multe semne de pe uși și holuri sunt în limbajul simbolistic ET și un sistem universal de simboluri înțeles de oameni și ET. Thomas a afirmat că după cel de-al doilea nivel, toată lumea este cântărită nud, apoi li se dă o uniformă. Vizitatorilor li se dau uniforme albe tip sari, cu un fermoar. Greutatea persoanei este pusă pe un computer și un card I.D. în fiecare zi. Se înregistrează orice modificare a greutății; dacă sunt necesare mai mult de trei kilograme, este necesar un examen fizic și o radiografie. Cântarele sunt situate în fața tuturor zonelor sensibile și sunt construite în podea lângă ușile și panourile de comandă ale ușii. O persoană își plasează cardul I.D. în slotul ușii, apoi introduce un cod numeric pe o tastatură. Greutatea și codul persoanei trebuie să se potrivească cu cardul sau ușa nu se va deschide. Orice discrepanță va convoca securitatea. Nimeni nu are voie să transporte nimic în zone sensibile. Toate consumabilele sunt puse pe o bandă transportoare și radiografiate. Aceeași metodă este folosită pentru a părăsi zonele sensibile.

Toate lifturile sunt controlate magnetic; nu există cabluri de ascensor. Sistemul magnetic se află în interiorul pereților elevatorului, nu există comenzi electrice normale. Totul este controlat de magneți avansați, inclusiv iluminatul. Nu există becuri regulate, iar tunelurile sunt iluminate de unități de fosfor cu benzi de emisie fără structură. Unele tuneluri profunde utilizează o formă de pentoxid de fosfor pentru a ilumina temporar zonele. ET nu se vor apropia de aceste zone din motive necunoscute. Nivelul 1conține garajul pentru întreținerea stradală. Nivelul 2 conține garajul pentru trenuri, navete, mașini pentru tuneluri și întreținerea discurilor. Studiile privind nivelul 4 includ cercetarea umană-aură, precum și toate aspectele legate de telepatie, hipnoză și vise. Thomas spune că ei știu cum să separe corpul bioplasmatic de corpul fizic pentru a plasa o matrice a forței vitale „entitate străină” într-un corp uman după ce a înlăturat matricea vieții „sufletești” a omului.

Nivelul 6 se numește în mod privat „Sala Coșmarului”. Acesta deține laboratoarele genetice, unde se fac experimente pe pești, foci, păsări și șoareci, care sunt foarte diferiți de forma lor originală. Există oameni cu mai multe brațe și cu mai multe picioare și mai multe cuști (și cuve) de creaturi umanoide asemănătoare unui liliac, înalte de 2,15 metri. ET au învățat foarte mult oamenii despre genetică; lucruri utile dar și periculoase. Speciile grey și reptoide sunt foarte orientate din punct de vedere analitic și tehnologic. Au avut conflicte vechi cu oamenii nordici din alte societăți spațiale (poate fi vorba despre marii blonzi sau pleiadieni, n.b.) și pot fi aici pentru un viitor conflict. În mod intenționat, în științele computerizării și bioindustriale, ele sunt conduse să facă experimente nesăbuite, fără a ține seama de ceea ce considerăm a fi comportament etic și empatic față de alte creaturi vii.

Principalele organizații guvernamentale implicate în cartografierea geneticii umane, așa-numitele proiecte de genom, se află în cadrul Departamentului de Energie (care are o prezență gravă în situl de testare Nevada); Institutul Național de SănătateFundația Națională de ȘtiințeInstitutul Medical Howard Huges; și, desigur, laboratoarele Dulce Underground, care sunt conduse de DOE. Thomas a dezvăluit că șeful experimentelor genetice pentru Los Alamos și Dulce este Larry Deaven.

Potrivit lui Thomas, crescătorul extratereștrilor androginali este capabil de partenogeneză. La Dulce, forma sau reproducerea obișnuită este prin poliembrionie. Fiecare embrion poate și se împarte în 6 până la 9 indivizi „cunne” (pronunțat cooney, adică frați). Nutriția necesară pentru cunele în curs de dezvoltare este furnizată de „formula”, care constă, de obicei, din plasmă, deoxihemoglobină, albumină, lizozimă, cation, lichid amniotic și multe altele. Termenul „genom” este folosit pentru a descrie totalitatea cromozomilor unici ale unui anumit organism (sau a oricărei celule din organism), distinct de genotip, care este informația conținută în acești cromozomi. Genele umane sunt cartografiate în locații cromozomiale specifice. Acesta este un proiect ambițios care va dura ani și o mare putere a calculatoarelor pentru a-l realiza.

 

Este biotehnologia extraterestră și umană folosită pentru a ne servi sau este folosită pentru a ne controla și domina? De ce au fost abuzați oameni prin răpiri de către OZN-uri în experimente genetice? Atunci când Thomas a întâlnit oameni în cuști pe Nivelul 7 al Bazei Dulce, lucrurile au ajuns în cele din urmă la punctul culminant pentru el.

 Rămășițele a mii de oameni, amestecate și embrioni de umanoizi au fost păstrate prin depozitare la rece. El a spus: „Am întâlnit frecvent oameni în cuști, de obicei omorâți sau drogați, dar uneori au plâns și au cerșit ajutor. Ni s-a spus că au fost nebuni fără speranță și s-au implicat în teste cu droguri de risc ridicat pentru a le vindeca nebunia. La început am crezut povestea aceea … În sfârșit, în 1978 un mic grup de muncitori au descoperit adevărul. Atunci au început războaiele din Dulce „.

Thomas afirmă, de asemenea, că ET nu doresc pământul, aurul, mineralele sau apa pe care le deținem, nici viața umană sau animală. Ceea ce ei doresc este puterea magnetică care strălucește pe și din Pământ. Extratereștrii recoltează această putere magică într-un mod necunoscut pentru noi. Thomas spune că extratereștrii recunosc această putere ca fiind mai valoroasă decât orice altă marfă pe glob. Poate că ar fi greu să digerăm sau să credem povestea lui Thomas.

De fapt, se pare că face parte dintr-un coșmar viu. Există dovezi că la Dulce se desfășoară ceva ciudat. Are Thomas răspunsul? S-ar putea să existe un adevăr teribil ascuns în spatele fenomenelor continue ale observării OZN-urilor, răpirilor și mutilărilor animalelor. Agențiile noastre de informații guvernamentale au urmărit în permanență toate activitățile OZN de mai multe decenii. Acest fenomen extraordinar trebuie să aibă o explicație extraordinară. Putem fi doar un avanpost într-un vast imperiu interstelar.

Recent, cercetătorul John Anderson a plecat la Dulce, N.M., pentru a vedea dacă a existat vreun adevăr pentru activitatea OZN raportată. El spune că, în momentul în care a ajuns în oraș, a văzut o caravană de mașini și un mini-laborator McDonell-Douglas într-o camionetă care urca pe un drum rural pe lângă oraș. El le-a urmat într-un complex împrejmuit, unde a așteptat să vadă evoluții ulterioare. Dintr-o dată, șase OZN-uri au coborât rapid peste acea zonă, s-au plimbat destul de mult pentru ca el să ia o imagine. După ce John a mers la mașina lui, a văzut un van misterios, iar un bărbat a ieșit din el. John, care a decis să părăsească Dulce, a fost urmat de doi bărbați într-o mașină pe când ieșea din oraș. Chiar mai recent, o echipă de cercetare s-a urcat la Archuleta Mesa pentru a sonda subteran. Analiza preliminară a acestor sonde pare să indice cavități profunde subterane.

Cât timp se va mai păstra secretul la Dulce/New Mexico?

  Epilog: Așa cum v-am informat, se pare că pe lângă alte baze ET distruse din 2012 încoace, de către diverse civilizații superavansate care ne protejează și ne ajută să trecem cât mai mulți prin acest proces al Ascensiunii, se distrug sistematic una câte una, pentru a dizolva sistemul de baze subterane și submarine prin care se menținea controlul planetei. Aici intră și bazele cabaliștilor de top, în care se ascund în prezent, pentru a scăpa (în mentalitatea lor) de justiția ce va să vină foarte curând. Acestea au fost localizate sub aeroportul din Denver și alte aeroporturi din SUA, baze prin jungla din Brazilia, Noua Zeelandă sau Australia, dar și în alte locații. În prezent ar exista cel puțin 350 de baze subterane și submarine numai ale SUA, despre care sunt informații. Dar gândiți-vă că și Rusia, China, India, dețin astfel de baze și probabil și alte state. Dacă ne gândim la destăinuirile lui Corey Goode, există Alianța Pământului ce derulează Programul Spațial Secret, din care fac parte lideri din aproape toate națiunile planetei. Această civilizație paralelă își desfășoară activitatea bine mersi, iar marea masă de sclavi planetari muncesc la corporații să-și plătească ratele la bănci….

  Să sperăm că foarte curând se va face Dezvăluirea și tot ce am publicat de 4 ani încoace în blog se va adeveri și ne vom câștiga libertatea cu adevărat, folosind gratuit tehnologia ce acum este utilizată doar de elită în aceste baze subterane sau submarine…

  Drum drept spre Lumină!

 Sursa: Dulce & Other Underground Bases and Tunnels de William Hamilton

https://burebista2012.blogspot.com

Acest articol a fost publicat în SOCANT. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Baze subterane extraterestre și adevărul despre ele

 1. simona zice:

  Personal imi plac SF-le ,ceva de groaza ,dar sincer extraterestrii astia care ne ajuta ,dar nu se lasa vazuti …Si la cum se desfasoara politica-n lume ,n-ai zice ca cineva contracareaza ,ce vad eu azi in lume ,e o alta mare schimbare ,care sigur ca toate marile transformari se face calcand peste cadavre .Asa ca anuntati-ma cand gasiti niste extraterestri foarte avansati care au puterea sa anihileze raul din societate si sa schimbe gandirea si moralitatea umana .

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Eu nu cred ca ne ajuta, doar ne paraziteaza.
   Mi-a placut articolul la general dar nu sunt de acord cu el total, asa cum cred ca stii deja…nu am cum sa scot din text pasajele care nu sunt ok, las pe fiecare sa gindeasca el, asa cum e normal.

   Apreciază

 2. Citadela zice:

  O experienta interesanta este cea de ai identifica in multime. ET sunt cunoscuti prin atractia care o au pentru zonele unde sunt biserici si catedrale, multimi in general in care se pot amesteca cu lumea. Cind mai vizitati minastiri, duceti va cu acest scop in minte de a i VEDEA si astezati va undeva la umbra pe o bancuta … daca aveti energie destula in voi, vor incepe sa apara… vedeti ca ei stiu cind sunt identificati!

  Apreciază

  • AM zice:

   Banuiesc ca ai incercat,ne spui si noua cum se face?

   Apreciază

   • Citadela zice:

    Daca ai energie ( vana in tine) cu siguranta vei atrage pe cineva… sunt curios daca vei atrage o FORMA de femeie sau un barbat, si vor veni… daca nu, trebuie sa mai lucrezi la acest aspect. da, si multa rugaciune si meditatie…pardon, voiam sa zic oprirea dialogului intern, prin ascultarea sunetelor lumii din jur.
    Descrierea de sus este ceea ce trebuie sa faci. Du-te cu acest gind in minte!…relaxeaza-te, nu te lasa furat de peisaj!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.