Tăblițele Destinului, sursa înțelepciunii și cunoașterea divină absolută a zeilor Anunnaki


În mitologia sumeriană, de Tăblițele Destinului au fost cunoscute ca fiind informa’ia divină. Tactitici de război, rute prin Univers și secretele navelor spațiale sunt doar câteva dintre subiectele de pe aceste tăblițe misterioase, marca Anunnaki.

Când aceste  ființe din cer au ajuns pe planeta noastră, s-au construit inițial șapte orașe principale, care ar fi fost punctele strategice ale planului lui Enlil de a-și îndeplini misiunea pe Pământ. Aceste orașe se aflau în Irakul de astăzi, între Tigru și Eufrat, în regiunea cunoscută în prezent sub numele de Mesopotamia.

TĂBLIȚELE DESTINULUI

În Nippur, tăblițele destinație sunt ascunse în Dir.Ga. Acestea erau de aproximativ 60 cm și erau un fel de microcipuri care conțineau o sursă de informații vitale pentru Anunnaki.

Acestea  au fost cheia pentru a activa arme distructive, pentru a controla nave spatiale, sau orice dispozitiv tehnologic Anunnaki.

De cealaltă parte tăblițele erau un stâlp al cunoașterii, care conțineau decrete pentru a guverna, secreteletehnologiei, medicină, tehnucă militară, metode de apărare, metode de a supune populația și multe alte informații rezervate pentru elita Anunnaki.

MITUL LUI ZU

În textele sumeriene există o poveste numită „Mitul lui Zu”. Zu este un Anunnaki considerat un fel de demon, aparținând unui clan diferit.

Potrivit lui Zecharia Sitchin , Igigi (sevitorii zeilor) l-au găsit Zu când era doar un mic și l-au adoptat. Ei i-au învățat toate secretele spațiului și cum să folosească navele de transport în jurul Pământului. ZU înseamnă „Cel care știe” și a fost, de asemenea, cunoscut ca Anzu „Cel care cunoaște cerurile”.

El era Dumnezeul vântului rău și furtunilor. Cel care a fost un purtător de urgii, dăunători și febră. Sumerienii au reprezentat această ființă cu un corp stilizat, cu gheare de pasăre pe picioare, cu aripi de vultur și cu un cap asemănător cu al unui leul. Deși unele caracteristici fizice ar putea fi reptiliene.

Igigi l-au numit pe ZU ca emisar și purtător al cererilor în fața lui Enlil și l-au trimis la Nippur. Enlil era conștient de disconfortul lui Igigi pentru lungi sejururi în spațiu și bănuia o revoltă din partea acestora.

maxresdefault-1-768x432 Tăblițele Destinului, sursa înțelepciunii și cunoașterea divină absolută a zeilor Anunnaki

Enki  l-a luat ZU  rob în Dir.Ga, altarul cel mai sacru Nippur, pentru a potoli setea de revoltă a Igigilor. Dar Enlil a fost trădat. De îndată ce a putut, Zu a furat Tabelele Destinului pentru a prelua controlul. Dar atunci a fost momentul în care totul s-a schimbat. Numeroase arme ale Anunnaki au devenit inutile, formulele divine au dispărut și puterea s-a transferat la Zu.

Oricine deținea tăblița destinelor avea puterea divină. Putea schimba lumea și cerul sau chiar modifica destinul. Anunnaki începeau să se prăbușească, dar printr-un șiretlic, Ninurta reușește să-l învingă pe Zu și recuperează tăblițele destinului și ordinea este restabilită.

https://www.efemeride.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în SECRETELE ZEILOR. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.