OZN-EXTRATEREȘTRII Cazul Agnes Whiteland, Oamenii Viitorului Observau Trecutul De Pe O Platformă Misterioasă


Cazul Agnes Whiteland este unul dintre cele mai derutante incidente din istoria ufologiei. O platformă deschisă, pe care stăteau mai mulți bărbați, a apărut din senin, în timpul Primului Război Mondial. Aceștia priveau cu interes evenimentele care se desfășoară pe Terra, ca și cum ar fi fost niște observatori din viitor.

Cazul Agnes Whiteland

Agnes Whiteland a fost o femeie simplă, care a trăit în  Aldeburgh, Suffolk, un sat din Marea Britanie. Într-o zi oarecare, a anului 1915, la orele orele 11:55, femeia a deschis geamul casei sale. A scos capul pe geam și a privit cerul. Atunci a văzut cel mai ciudat lucru din viața sa. Era vorba despre o platformă rotundă, pe care stăteau mai mulți bărbați și priveau în jos.

Femeia a estimat că platforma misterioasă se afla la circa 90-100 metri de casa sa și a putut să vadă foarte bine cum bărbații se țineau de balustradă și priveau în jos.

Pe ea se aflau între 8 și 12 bărbați. Femeia nu a putut să-i vadă foarte bine pe toți, dar a văzut că purtau o uniformă albastră și pe cap aveau o pălărie rotundă. Chipurile oamenilor erau asemănătoare cu ale noastre și priveau foarte atent în jos.

Navă ciudată!

Whiteland susținea că platforma era foarte ciudată. Avea o grosime de aproximativ jumătate de metru și un diametru de circa 3.5 metri. Aceasta avea o balustradă dublă. Primul nivel le venea bărbaților până la genunchi, iar cel de-al doilea mai sus de talie.

Doamna Whiteland spunea că platforma îi aducea aminte de plutele folosite pe mare. Martorul a comentat că obiectul nu avea niciun fel de motor sau nicio formă de propulsie vizibilă, nici cabluri care să o țină la nici o altă navă . Întreaga poveste a durat 5 minute, după care platforma ciudată a dispărut la fel de brusc ca și cum a apărut.

Ce a fost?

Zepelin?

Cercetătorul Charles Grove l-a întrebat pe expertul aeronautic Charles H. Gibbs-Smith de la Muzeul Victoria Albert dacă ar fi fost posibil ca artefactul observat de către martor să fie o platformă sau o cabină de observare atârnată de un german Zeppelin. Specialistul susține că aceste dispozitive au existat cu adevărat, dar au fost foarte mici și nu ar fi încăput atâția oameni pe ele. Mai mult de atât, aceste platforme naziste au fost legate de zepeline, care făceau un zgomot infernal în momentul în care se apropiau de sol.

Cazul Agnes Whiteland

Pe baza acestui fapt, istoricul australian Brett Holman, un expert in aeronautica de la sfârșitul secolului al XIX-lea , a comentat:  „Cunosc incidentul, dar nu am nicio explicație. Cu siguranță nu era o punte de observare agățată de un Zeppelin, acest lucru nu se potrivește deloc. Nici o altă tehnologie contemporană nu poate explica acest lucru„.

Și atunci ce a fost?

Există o serie de ufologi moderni, care susțin că nu este vorba despre un OZN, așa cum s-ar putea crede, ci despre tehnologie umană, extrem de avansată, din viitor. Este posibil ca aceia să fi fost oamenii viitorului, care s-au dus în trecut pentru a viziona anumite evenimente importante. Să nu uităm că în acea perioadă se desfășura Primul Război Mondial.

https://www.efemeride.ro

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA ( oameni). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.