Edgar Cayce Și Informațiile Exacte Despre Planurile Extraordinare Ale Viitorului


Edgar Cayce a murit în anul 1945. Este considerat părintele medicinei holistice, care în stare de transă oferea informații exacte despre planurile extraordinare ale existenței.

În opera lui, există o abundență de profeții legate de evenimentele politice și sociale, care aveau să se producă la nivel global. Multe dintre previziunile sale au devenit realitate.

Crahul bursier, cele două războaie mondiale, moartea unor președinți americani, evoluția Rusiei în plan mondial, dar și rolul pe care îl va juca un important lider mondial.

Celebritatea lui în diagnosticarea unor boli la distanță a fost recunoscută în lumea întreagă. Chiar și președintele american Woodrow Wilson a apelat la serviciile sale pentru vindecare. Din aceste motive a fost numit profetul secolului al XX-lea.

Un ghimpe în estul Europei

În anul 1932, Cayce declara. Europa este ca o casă care se dărâmă. El făcea referire la Rusia care era comparată cu un ghimpe, la rolul pe care îl va juca în destinele Europei și ale lumii, în general.

Cayce vorbea despre presiunile pe care structurile oligarhice le vor exercita asupra țărilor lumii și despre un lider rus care va juca o carte mare în Europa și în lumea întreagă.

În ceea ce privește Orientul Mijlociu, îl asemuia cu o tablă de șah în care mutările strategice le va face un lider rus. Surprinzător sau nu, Cayce susținea că marea surpriză, speranța, va veni din Rusia.

Rusia și noua spiritualitate

Cayce susținea că decadența capitalismului occidental va fi salvată de valorile morale ale Rusiei. Prin dezvoltarea religioasă, Rusia va fi speranța lumii, care gradual, va soluționa condițiile de existență ale lumii. Rusia va fi singura țară care va reuși să elibereze lumea de cartelurile sioniste.

Bineînţeles că toate aceste aprecieri ne duc cu gândul la Putin, care a fost unul dintre primii lideri care s-a ridicat împotriva comportamentului imperialist.

Cayce, decăderea SUA

edgar cayce

Trebuie să te ridici mai sus de dorința de a domina, trebuie să oprești comportamentul ambițiilor imperialiste. America nu mai are nicio superioritate morală în lume.

Înainte să moară cu câteva luni, Cayce publica un text care a rămas celebru, în care spunea. Ce este spiritul Americii? Cele mai multe persoane se laudă cu mândria libertății. Libertate la ce? Libertatea căutării?

Acest articol a fost publicat în PREVESTIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Edgar Cayce Și Informațiile Exacte Despre Planurile Extraordinare Ale Viitorului

  1. citadela zice:

    Nimeni DIN TRECUT nu a putut prezice forma societatii numerice si a omului numeric in mina corporatiilor globale plus dizolvarea completa a statelor in favoarea corporatiilor care se desavirseste pe zi ce trece

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.