Iezuiții, împlinirea apocalipsei și cum se otrăvește tot sistemul Cabalistic de magie evreiesc


Pot exista pe acest site, unele articole scrise în grabă, unde nu mi-am exprimat pe înțelesul tuturor ideea sau ideile, mulți le înțeleg de la sine, alții nu, le voi corecta când am timpul necesar. Am observat recent, că cineva a înțeles exact contrariul din ceea ce am vrut să transmit. În acest articol am atașat linkuri și legături către alte articole, le puteți observa, sunt subliniate în roșu cuvintele, puteți da click pe ele după citirea acestui articol. Încurajez oamenii să citească până la capăt acest articol și să nu se oprească, doar pentru că văd un text cărora le displace.

Imagine similară

Acum este momentul crucial, pentru a ataca cât mai agresiv planurile Iezuiților și împlinirea apocalipsei. În momentul de față este un război psihologic și para-psihologic, peste înțelegerea oamenilor de rând, toate pentru împlinirea apocalipsei, care presupune: implantarea microcipurilorobținerea controlului populațional absolut, instaurarea unui Guvern mondial. Eu ca și mulți alții suntem (sau se încearcă să fim) folosiți, ca simple piese de șah, unul împotriva altuia, toate pentru auto-distrugerea noastră, degradarea noastră și avansarea agendei evreiești. Dezbină și cucerește. Se vor lupta doi, iar al treilea, care a provocat ambele tabere și le-a susținut, câștigă.

Evreii, încearcă din răsputeri, cât mai agresiv, să ne oprească oamenii din întreținerea Ritualurilor de Inversare din Tora. Cei ce o fac, continuați cu ele. Dumnezeul iudeo-musulman-creștin, este, de asemenea, în esență și în eter, o formă mentală. Autoritatea lui a slăbit. Ei au pierdut aproape toată influența asupra „sclavilor” lor și puterea lor de a controla evenimentele le-a slăbit atât de mult, încât Tora și-a pierdut mai toată influența asupra celor ce nu sunt bine ancorați în sistemul de magie evreiesc (asupra celor ce nu sunt creștini extrem de înrăiți, comuniști înrăiți, musulmani înrăiți, etc).

Putem otrăvi aceste forme mentale, în special cu ritualurile de întreținere din Tora și prin gândurile noastre. Cabala și sistemul cabalistic de magie poate fi otrăvit. Tot ce trebuie să facem, este, să întreținem, în momentul când Isus sau YHWH este trimis către noi și simțim acele energii haotice, ritualurile de inversare din Tora. Sau putem otrăvi aceste forme mentale (sau alte forme mentale) printr-un simplu gând puternic (sau mai multe), ca și „toți oamenii sunt acum complet conștienți de evrei și de crimele lor împotriva omenirii„, „poporul evreu și ne-evreii care, în plină cunoștință de cauză și dinadins, îi ajută pe evrei în crimele lor, sunt aspru pedepsiți și trași la răspundere” sau „evreii și-au pierdut toată influența, puterea și controlul asupra lumii„. Simte cum aceste lucruri se întâmplă, s-au întâmplat și se materializează în momentul când afirmi. Aceasta este magia și puterea minții, materializarea gândurilor, amintește-ți că tot ceea ce a fost inventat, a fost cândva ideea cuiva. Așa se poate otrăvi tot sistemul de magie evreiesc și toată puterea Cabalei evreiești. Ea funcționează pe bază de sclavi și se răspândește de la om la om. Este suficient ca un singur sclav să otrăvească acest sistem de magie evreiesc, pentru ca tot sistemul să fie ruinat. Dezbină și cucerește. Aceste lucruri sunt doar întoarcerea blestemelor și inversarea lor, așa cum au făcut și ei cu noi în trecut și încearcă din răsputeri și în prezent. Sistemul de magie evreiesc, care îl include și pe Isus, YHVH sau creștinismul, s-a răspândit și a rezistat doar datorită miliardelor de sclavi mentali (și fizici, din plan mental s-a materializat în plan fizic) pe care îi deține. Totul funcționează pe bază de sclavi în sistemul de magie evreiesc și Cabala evreiască (în biblie sunt numiți robi, este același lucru). Voi explica mai jos, în articol.

O rudă, un prieten, îți poate trimite, cadou, „cancer, ciumă și pucioasă” sub forma de rugăciuni sau un blestem Cabalistic, crezând că îți face un bine, de fapt îți trimite tot felul de plăgi, degradare, iluzie, boli și nenorociri aruncate asupra celor ce evocă aceste energii, prin evocarea lui YHVH (Dumnezeul creștin), asta presupune Tora și Biblia. Acest lucru nu trebuie să ne îndepărteze de prieteni sau rude sau să se transforme într-o ceartă agresivă, pentru că nu putem conviețui și supraviețui fără oameni în jurul nostru.

Dumnezeul iudeo-musulman-creștin cât și sub-formele mentale evreiești, se hrănesc din sclavii lor, în special, cu emoții negative, frică, frustrare, nervozitate, umilință, smerenie și răspândesc aceste emoții mai departe. Mulți se întreabă, de ce sunt atât de agresivi, de ce nu se simt mulțumiți, de ce le este atât de frică, de ce se întorc unul împotriva altuia atât de ușor? Pentru că îl evocă mai mereu pe YHVH sau pe Isus și îl trimit și altora.

Sistemul cabalistic evreiesc de magie funcționează pe bază de sclavi. Este ca o piramidă. Ei nu au putere fără sclavi. Comandamentele lor, adică oamenii influenți și puternici, dau ordinele. Cei de mai jos, le execută. Unul de la un nivel superior al piramidei, poate arunca un blestem asupra cuiva, folosind mulți sclavi din sistemul de magie evreiesc pentru a materializa blestemul, folosindu-se de energia lor. Ei au autoritate asupra lor, ca de exemplu asupra creștinilor de rând, ce sunt dedicați lui YHWH sau oricui este prins în sistemul de magie evreiesc. Oamenii de rând, sunt cei ce alimentează cu energie această piramidă, primind în schimb mai multă suferință, „cancer, ciumă, pucioasă și neliniște”, cât și mai multă umilință și oferind, de bună voie, toată puterea și energia lor, celor dintr-un nivel superior al piramidei. „Umilește-ne doamne, distruge-ne doamne, suntem uneltele tale doamne, îți dăm ție tot ce avem doamne, dă-ne chin și pedeapsă”, înseamnă, în traducere liberă, „sufletele noastre, tot ceea ce deținem și energia noastră, este acum a nivelelor superioare cât și a evreilor de top și o pot folosi oricum poftesc stăpânii”. Oricine, probabil, poate conștientiza că noțiunea de păcat nu există în Univers. Evreii știu acest lucru. Liderii creștinilor cunosc acest lucru. Aceste lucruri sunt, lucruri definite de oameni. Într-o țară este ceva scârbos și anormal să mănânci preparate din carne de câini și viermi, în altă țară este ceva perfect normal și o specialitate culinară. Într-un final, oamenii vor ajunge să se urască pe ei, crezând că până și viața lor este un păcat imens, pentru care trebuie să se umilească și să sufere în smerenie, doar pentru că așa a stabilit și definit un înțelept evreu de mult mort și uitat. Așa alimentezi sistemul de magie evreiesc. Am spus, totul este ca o piramidă. Primul nivel sunt evreii de top, al doilea nivel sunt evrei și familii bogate, maeștri ai Cabalei, majoritatea masonice. Al treilea sunt oameni bogați și corupți, de obicei, cei ce primesc bani de un nivel mai superior al piramidei, pentru a face ce spune stăpânul, aceștia, de obicei, nu au autoritate și cunoștințe despre magia cabalistică. Tot așa, până ajungem la cel mai inferior nivel, cel al oamenilor de rând (ca și crestinii de rând). Creștinii de rând donează energie neîncetat acelui monstru, YHWH, pentru ca cei de la un nivel superior al piramidei, să folosească energia cum doresc, prin magia lor cabalistică.

Creștinismul, ca și masoneria, își au bazele și originea în Cabala evreiască și iudaism. Creștinismul, este o religie ce îl are la bază pe profetul evreu Avraam, fiind înrudită cu iudaismul și derivată din iudaism. Masoneria nu-și mai are originea în principiile antice ci în Tora și Cabala, așa cum o recunosc chiar masonii de top, o recunosc și o vor recunoaște. Degeaba îi urăsc creștinii pe masoni sau invers, pentru că ei, creștinii, le alimentează toată puterea și tot sistemul masonic de magie (în special Cabala evreiască) este construit pe puterea oamenilor de rând, așa cum am explicat mai sus. Marele Arhitect al Universului, actualul mare Arhitect al Universului masonic, nu este altcineva decât Dumnezeul evreiesc.

Creștinii ajută la implinirea apocalipsei, care presupune ce am scris mai sus, fără să-și dea seama de multe ori, cum am explicat mai sus. Donează energie neîncetat evreilor de top și „magicienilor Cabalei”, „maeștrilor masoni”, care o folosesc după bunul plac, în sistemul lor de magie evreiesc. Este ca un sistem de telepatie, ce se duce de la om la om, până îndeplinește scopul. Cei prinși în Cabala, comunică între ei. Sunt forme mentale, adică, o entitate, creată din mintea unui om (mai multor oameni / sclavi, în cazul Cabalei), ce se duce de la om la om, pentru a materializa un scop. Așa se orchestrează și marile revoluții și se controlează evenimentele.

Evreii au venit deja cu rezolvarea: un comunism-ateism pur fizic, „renunțăm la creștinism și devenim atei”, ceva pur partea stângă a creierului, bazat doar pe lucruri fizice. Așa cum este explicat, în acest articol (click), preluat de mine de pe siteul http://www.bucurialuisatan.com/forum.

Satanismul original nu este altceva decât păgânismul antic, care a existat cu mult înaintea apariției rasei evreiești, deci și a creștinismului. Zeii Antici au fost înlocuiți cu forme mentale evreiești. Noi trebuie să inversăm.

Iezuiții lucrează din greu pentru a împlini apocalipsa. Au oameni infiltrați peste tot, mulți inconștient, am explicat, sistemul de magie evreiesc creează sclavi mentali.  Tot ei, sunt aceia care vor striga în gura mare, peste tot, că „sunteți infiltrați, vrem să vă ajutăm”. Ei creează cauza, ei vin cu rezolvarea, toate acestea pentru a își avansa agenda.

Foarte important, este să inversăm profețiile apocalipsei, în special apocalipsa 13, 17 și 19. Așa nu vor mai putea arunca toată vina pe ne-evrei, pentru toate crimele ce le înfăptuiesc chiar ei, implantarea microcipurilor în masă va eșua și ei vor primi ceea ce merită.

Iezuiții, organizația criminală, atacă toți oamenii, nimeni nu este exclus, nu contează că te tragi dintr-o familie de masoni, de la copii până la al zecelea neam. Aruncă plăgi și blesteme ca și implantarea microcipurilor, dezbinarea familiilor, războaie, sclavie, cancer, pucioasă și tot felul de alte boli cunoscute și necunoscute asupra oamenilor. Au eșuat de câteva ori, în ultimii ani, să pornească un război mondial.

Ritualurile de Inversare din Tora, în special Autoritatea Demonică și scăderea autorității lui Isus Hristos, sunt extrem de efective pentru a distruge planurile iezuiților. Acestea, nu doar că dezleagă la nivel de suflet omenirea și le redă spiritul păgân, antic și satanic, care a precedat invenția evreiască a creștinismului dar le și scade autoritatea și puterea evreilor.

Cei mai mulți dintre sclavii lor, ce îi ajută cu bună cunoștință de cauză vor pleca în Israelul lor, pământ furat, alții vor ajunge în închisori și în spitale de psihiatrie, exact așa cum le doresc ei dușmanilor lor, să fie închiși, denigrați, reduși la tăcere și să-și urască țara natală și cum le fac dușmanilor lor, în propria țară și prin semeni de ai lor. Acesta este unul dintre lucrurile ce le presupune inversarea Torei. Întoarcerea a ceea ce ne doresc ei. Unii dintre cei ce îi ajută se vor mânca între ei până se transformă în oameni prinși într-o iluzie, plină cu fantezie și-și pierd mințile iar alții vor conștientiza și renunța de bună voie și își vor da seama, pentru că sufletul lor, păgân în origine, este din ce în ce mai liber în aceste momente, iar acel suflet evreiesc al lor începe să dispară, așa cum afirma un evreu (click aici pentru articolul complet, cu mărturia unui evreu): „practic, noi, evreii, v-am despărțit spiritul în doua și v-am distrus impulsurile. aveți o parte evreiască în voi, pentru că credințele noastre au devenit sfinte pentru voi și sunt cele pe care jurați și le evocați și când mâncați, ne-ați preluat caracteristicile, însă, în esență, încă mai aveți spiritul vostru, în origine păgân.” Cred că dacă acel evreu, trăia în timpurile noastre, continua: „cu toate acestea, ultima voastră fărâmă de suflet păgân și uman, va dispărea definitiv, după implantarea microcipurilor și după obținerea controlului total.

https://www.seruah.com


Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Iezuiții, împlinirea apocalipsei și cum se otrăvește tot sistemul Cabalistic de magie evreiesc

  1. Catalin Didica zice:

    Nu ma intereseaza de tampeniile astea dar ar trebui sa ne intereseze altceva. Romania si dezastrul existent in tara noastra.

    Apreciază

  2. Alex zice:

    Matale amesteci de toate intr-un ceaun si astfel iese o ciorba de potroace…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.