Iată până unde a ajuns «corectitudinea politică» pro LGBT: Universitatea Harvard a găzduit un workshop despre… sexul anal


Studenții au fost învățați cum să-și pună obiecte în anus!!!

La începutul lunii noiembrie, Universitatea Harvard a găzduit un atelier de lucru despre sexul anal, aceasta după ce cu o lună mai devreme studenţii au cerut anularea unei prelegeri a politologului Charles Murray, un gânditor conservator, scrie breitbart.com.

Ca parte a săptămânii sexuale a Universității Harvard, instituția „Ivy League” a găzduit un atelier despre sexul anal intitulat „What What in the Butt: Anal 101”. Atelierul i-a învățat pe studenți „cum să pună lucruri în anus”, potrivit unei ştiri de pe The College Fix.

La fel ca în majoritatea prezentărilor de la Harvard, atelierele sexuale anale au pus un mare accent pe egalitate. După ce vorbitorul a remarcat că „nu toți bărbații au penisuri și nu toate femeile au vagine”, a susținut că „anusul este marele egalizator sexual. Toți oamenii au așa ceva”.

În continuare, el a susținut că sexul anal este excitant mai ales pentru bărbați, deoarece prostata se află lângă rect. Pentru a ilustra sexul anal, a recurs la jucării sexuale pe care le-a oferit apoi studenților. La sfârșitul atelierului, a existat o cutie cu jucării gratuite și broșuri (finanțate de Planned Parenthood, fundație pro avorturi), pentru ca studenții să le poată lua acasă.

Potrivit The College Fix, aceasta nu este prima dată când Harvard a găzduit un eveniment despre sexul anal. În 2014, universitatea a găzduit un atelier similar.

Acest articol a fost publicat în HOMOSEXUALI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.