MEDICINA TRADIȚIONALĂ CHINEZĂ, ENERGIA SPAȚIU-PĂMÂNT


Aura umană este un câmp energetic care reflectă energia vitală a corpului și reprezintă ceea ce noi suntem adică, sentimente, trăiri, stil de viață, boli, activitate mentală. Aura are capacitatea de a prevede cu mult timp înainte declanșarea unei boli.

Imagini pentru aura energetica

Aura are o formă ovoidă și diferite culori. Este o anvelopă energetică a organismelor vii. La om, aura este formată din mai multe straturi prin care circulă energia. Fiecare strat interacționează cu organismul prin intermediul chakrelor. Corpul uman are șapte chakre.
Primele trei straturi ale aurei interacționează cu corpul fizic și cea de a patra cu planul astral.’

Medicina tradițională chineză există de peste 3000 de ani. Occidentalii au ignorat-o mult timp, ea fiind descoperită târziu și înțeleasă foarte greu. Spun acest lucru pentru că medicina tradițională chineză se bazează pe o adevărată filosofie, respectiv Yin și Yang, cele cinci elemente, care sunt, apă, aer, foc, pământ , spațiu, și energia care circulă prin corp. Circulația energiei se realizează prin canale sau meridiane.

Energia din corpul uman este dată de spațiu și pământ. Omul este considerat un fel de antenă care captează, transformă și emite energie. În jurul corpului uman se formează un câmp energetic care are mai multe forme.

Câmpul cosmic sau energia Yang, se formează în jurul capului, până la stern. Câmpul teluric sau energia Yin, se formează de la stern, până la picioare. Cele două câmpuri se intersectează la nivelul sternului, cea mai puternică zonă energetică, numită și plexus solar.

rp_medicina-traditionala-chinezeasca.jpg

Primul câmp care înconjoară corpul este cel electric și se degajă la o distanță de până la un metru. Urmează câmpul magnetic, care poate ajunge până la o distanță de 1,5 metri. Cel de al treilea câmp este cel termic care poate ajunge până la o distanță de trei metri.
În momentul în care organismul este bolnav, se produc blocaje energetice care modifică amplitudinea și intensitatea câmpurilor și implicit aura.

https://www.efemeride.ro

Acest articol a fost publicat în SANATATE-VINDECARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.