Înalt oficial FBI: ”Românii sunt slinoși și grețoși”. Afirmații scandaloase făcute de un important personaj din FBI


Înalt oficial FBI: ”Românii sunt slinoși și grețoși”. Afirmații scandaloase făcute de un important personaj din FBI

Un investigator renumit al FBI, considerat unul dintre cei mai mari inamici ai președintelui Donald Trump, a povestit că îi ura pe români, pe care îi considera ”slinoși” și „grețoși”. Este vorba de  Peter Strzok, numărul doi din Biroul Federal de Investigații American, personaja care a fost audiat mai bine de 10 ore în comsia de specialitate din Senatul SUA.
Dușmanul președintelui american Donald Trump, Peter Strzok, numărul 2 în Contraspionajul FBI, are considerații extrem de jignitoare la adresa românilor, scrie evz.ro
Sorina Matei amintește de faptul că acel personaj extrem de important din FBI – un veteran al Biroului, investigator pe Rusia al FBI, cel care a condus ancheta atât pe Hillary Clinton cât și cea pe presupusa interferența rusă în alegerile prezidențiale americane, ajungând pentru câteva luni și în echipa lui Robert Mueller – a fost audiat de o comisie formată din politicieni ai Congresului american în legătură cu activitatea acestuia. Audierile, potrivit Simonei Matei au durat zece ore.
„În general, toată corespondența lui Strzok, confirmată și anchetată, oferind mult probatoriu în plus, de către Inspectoratul General al Departamentului de Justiție arată jocurile politice murdare făcute pe anchete în plină desfășurare de către FBI. Practic, 10 ore cât a stat în Congres, Peter Strzok a distrus toată credibilitatea FBI”, scrie jurnalista pe Facebook.
În timpul audierilor, una dintre temele abordate de congresmanii americani a fost mesajele între Peter Strzok și alte personaje foarte importante. În aceste mesaje a fost vorba și despre români.
„ E interesant însă că la nivelul de top al FBI până recent românii au fost considerați „slinoși”, „grețoși” dar și un amestec între necinstea rușilor și misecuvinismul italienilor. Totul bineînțeleles a priori, chiar dacă nu sunt „țigani” și chiar dacă nu ai avut niciodată de-a face cu ei”, scrie Sorina Matei, prezentând un fragment din mesajele între Peter Strzok și Lisa Page
„Și bineînțeleles, de ura viscerală a celor doi, ce îmbracă uneori și aspecte rasiale, nu au scăpat nici românii. Așa, toți, puși la gramadă. La un moment dat, în mai 2016, pe NBC, apare subiectul Guccifer. Cei doi vorbesc pe mesaje:
Peter Strzok: „Guccifer (hacker-ul român, n.r.). Român slinos…
Lisa Page: „Toți sunt”
Peter Strzok: „E amuzant să privești și să te gândești [text eliminat]. Nu e de mirare că e așa necioplit dat fiind că e…și acești români nu sunt măcar țigani”
Lisa Page: „Serios acum, îi cam urăsc. Sunt sigur [text eliminat] bine. Dar sunt un amestec din necinstea rușilor cu atitudinea de „mi se cuvine” a italienilor. Grețos!(Yuck, în original)”, a răspuns Page.
Acest articol a fost publicat în ROMANI UMILITI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Înalt oficial FBI: ”Românii sunt slinoși și grețoși”. Afirmații scandaloase făcute de un important personaj din FBI

  1. Catalin Didica zice:

    romanii sunt asa din cauza ca muncesc ca sa puna ceva pe masa. De vina sutn sua, israel, rusia si celelalte tari care au participat activ la lovitura de stat din 1989 asa ca sa nu mai vorbeasca jigodia aia.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.