ORESTE – un mason ce promoveaza doctrina new age si Noua Ordine Mondiala- el este nepotul avocatului din procesul lichidarii lui Ceausescu


Distribuie!by A avut emisiuni in mass-media si este invitat in emisiuni precum cele realizate de Pr. Eugen Tănăsescu: loading... Video: ORESTE la RADIO DOBROGEA Ba chiar: Oreste face doctoratul în teologie. […]

A avut emisiuni in mass-media si este invitat in emisiuni precum cele realizate de Pr. Eugen Tănăsescu:

Video: ORESTE la RADIO DOBROGEA

Ba chiar:

Oreste face doctoratul în teologie. Teza de final va fi coordonata de Arhiepiscopul Tomisului, IPS TEODOSIE …

Dar este un ratacit. Unul foarte dibaci in a-i rataci si pe altii.

Din articolul Marea Loja Nationala Masonica a Romaniei are un nou Mare Maestru din 2010 aflam ca “la ceremonia de instalare a noului Mare Maestru a participat, printre altii, si vedeta tv Oreste, cel care este Pro Mare, Maestru al Marii Loji Nationale Mixte din Romania”.

Masonerie ale carei “valori” le promoveaza la greu. Cateva exemple:

La emisiunea Arhivele secrete cu Olimpian Ungherea, de pe VOX NEWS, din 07.08.2010, invitat fiind Oreste si inca un zidar cu sortulet, telespectatorii au avut parte de una dintre cele mai desantate promovari ale masoneriei din cate am vazut in mass-media:

VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI …

A sustinut conferinte de tipul „Francmasoneria, o cale de evolutie spirituala”:

VIDEO – In atentia IPS TEODOSIE. Oreste: „Francmasoneria, o cale de evolutie spirituala”

La “Conspiratie si Conspiratori din 14.11.2008, din cadrul emisiunii “Codul lui Oreste“ de la B1tv, Oreste se declara pro mason “explicandu-ne“ ca la inceput membrii lojei erau cuprinsi de o doctrina de lumina, dar acum s-a umplut de oameni care au parasit spiritualitatea ei si au transformat-o intr-o mafie.

Ii mai admira si pe initiatii si stalpii new age iar impreuna cu Pavel Corut sustinea necesitatea unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE dar „asigura„ ca nu-i vorba de cel dorit de oculta:

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

Pentru a intelege insa aceasta intoxicare a telespectatorilor trebuie sa intelegeti cele scrise la:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Iata si ce puteam citi la Cuvinte gandite maine, citite azi, rostite ieri…, de pe blogul sau:

Pentru progresul social planetar este nevoie de cooperare si coordonare. Suma celor doua va naste o componenta vitala oranduirii de maine: solidaritatea! Cand se va trece de la aliantele terestre la participarea intergalactica, umanitatea va fi reprezentata unitar si just. Ceea ce noua ni se pare incredibil si fabulos sunt date simple inserate in constiinta tinerilor prin accesul la cunoastere. Dupa implozia “civilizatiei asa cum o stim”, pe ruinele ramase, acesti oameni de maine vor ridica un templu comun care va functiona prin contacte neintrerupte cu planurile superioare. Astfel, individului ii vor fi asigurate drepturile spirituale, sufletesti, mentale si fizice! Daca am intelege bine ca aceasta criza in care ne aflam, este antecamera schimbarii, am actiona mai relaxat si mai eficient. In limba japoneza, ideograma care desemneaza criza se compune din semnele alarma si prilej. Cine are minte sa priceapa.

Cititi va rugam mai multe la:

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE e anti crestin si promoveaza reala NOUA ORDINE MONDIALA

Cu ce seamana randurile de mai sus? Sa vedem ce zicea in lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey (1880–1949), unul din stalpii new age:

NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

Oreste pare ca introduce in definitie un element nou: extraterestrii. Daca studiem insa activitatea stalpilor new age, constatam ca habauceala UFO, de fapt, tot aceia au aruncat-o pe piata, diferenta fiind ca ei vorbeau aproape pe fata si laudativ inclusiv despre lucifer si sefi secreti non umani.

Astfel, aceasta Alice Bailey, intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“ sau sefi secreti non umani. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut, idee ce o regasim si la masoni celebrii:

RUGACIUNEA MASONILOR adresata SATANEI / MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu / Citate celebre ale unor masoni

In incheiere, o scurta istorioara:

Cu ceva vreme in urma imi povestea cineva de o prietena a sa, o doamna in varsta ce devenise din ce in ce mai deschisa spre papistasi. Si aducea dansa ca argument pentru aceasta deschidere faptul ca auzise ierarhi si preoti vorbind despre “sora noastra biserica catolica”.

Respectabila doamna urmarea de asemenea de la o vreme si emisiunile lui Oreste, de care era din ce in ce mai incantata. Si iata ca de curand, aceeasi persoana imi spune cu tristete ca respectiva doamna, dupa un accident de masina, a ajuns sa fie convinsa ca … exista reincarnare. Si aducea ea ca argument “demonstratiile” aceluiasi Oreste.

Astia ar fi  pe scurt pasii pe care a indrumat-o dracul pe sarmana intelectuala ortodoxa caldicica: ecumenism – reincarnare. Asta ar fi una din “roadele” lucrarii lui Oreste. Caci diavolul are marionetele lui si lucreaza de zor prin ele.

SURSA:

https://ortodoxinfo.ro/2018/07/14/oreste-un-mason-ce-promoveaza-doctrina-new-age-si-noua-ordine-mondiala-apreciat-de-radio-dobrogea-si-ips-teodosie-a-ratacit-mintile-a-mii-de-oameni/embed/#?secret=aRhXjXarIL

https://www.stiri-extreme.ro

Acest articol a fost publicat în MASONERIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la ORESTE – un mason ce promoveaza doctrina new age si Noua Ordine Mondiala- el este nepotul avocatului din procesul lichidarii lui Ceausescu

  1. Catalin Didica zice:

    e rezist din cate am inteles si panarama asta

    Apreciază

  2. simona zice:

    Nu-i tin parte lui Oreste dar sa avem pardon chiar nu vreti o lume mai buna ,o lume fara razboaie ,o lume in care sa muncesti pt oameni si oamenii pt om ?N-ati vrea egalitate ,chiar daca noi trebuie sa fim sinceri suntem pe trepte diferite ca stadiu de dezvoltare evolutiv si aici ma refer la moralitate si nicidecum la cate cunostinte in oricare domeniu ai avea .Ne place sau nu va trebui sa conlucram impreuna rosii ,albi ,negri ,galbeni pt a schimba vibratia noastra ,viata pe acest pamant in bine pt viitorul stra,stra nepotilor nostri ,chiar daca nu credeti in ezoterism ,reincarnare ,atunci ganditiva la viitorul vostru care sunt copii ,nepotii ,stranepotii vostri .Ce se face azi e o porcarie ,vor sa faca un ”GUVERN MONDIAL” al lor si nu al oamenilor ,vedem zi de zi cum se face razboaie ,razboaie tehnologice ,furtul natiunilor foarte bogate ,dar ca si cazul Romaniei cu oameni incapabili sa-si croiasca viitorul, chiar daca teritoriul tau are orice ti-ai imagina in lumea asta si chiar mai mult .Trebuie sa ai ceva la tartacuta sa -ti mai doresti vre-un zeu cretin care sa -ti dea cate o pedeapsa la fiecare fas dat ,fara a-ti indruma pasii .Nu cred ca cineva cu capul pe umeri ar dori sa-l schimbe pe Yahve cu Lucifer stati linistiti dracul suntem noi oamenii ,firea noastra egoista ,ignoranta si nepasarea noastra ,asta da puteti sa-i spuneti Lucifer prostiei omenesti .Nu cred ca Corut a spus sa-i zeificam pe inventatori si cred ca i-am citit aproape toate cartile .Mai puneti mana si mai cititi inca odata .Da acesti oameni inventatorii trebuiesc respectati ,dar in acelasi timp orice om de pe pamant va trebui sa-l respecte pana si pe cel care cauta in gunoi ,nu sti niciodata cand s-ar putea sa ai nevoie de ajutorul lui .Lumea de azi e intr-o degringolada ,nu stim niciodata cand Rusia ,SUA ,China ;UE sau mai stiu eu ce putere isi vor da telefon si-o vor pune de un alt razboi mondial .
    Si ca sa vezi cat de jos sumtem pe scara evolutiei iata :si azi doua armate stau fata in fata si se macelaresc Ce simti cand ii iei viata unui om ,nu l-ai vazut niciodata pana acum ,nu vi-ati adresat nici un cuvant si totusi stati fata in fata si trageti ?.Ce simt soldatii aia ,ce au ei de castigat ,le da careva sonde de titei ,le da mine de aur ,le da teren de mii de ha ?Nu ,ei primesc o amarata de solda care tine loc de salar ,au ingrata meserie de a omora ,deci ce trebuie sa ai in loc de creier ca sa faci meseria asta ? .Si noi nu vrem sa schimbam asta ?Sau cumva au vazut mai marii bisericilor si politicienii ca-n lumea asta meseriile lor vor fi doar un vis urat pt omenire ,s-au speriat putin bancherii ca nu mai au loc in lumea asta ?Cat despre ortodoxism pas ,si nu pt furturile voastre ,nici macar pt homoxesualitatea unora dintre voi, ci doar pt perfidia cu care va vanturati poalele si cartile asa zis sfinte, cand pe la spate ati semnat cu celelalte doua biserici :musulmana si catolica nasterea unei singure religii ,si de data asta tot cu sange vreti sa ne-o bagati pe gat .
    Habar n-am daca exista extraterestri ,n-am vazut ,n-am simtit dar daca ar fi asa si aceste entitati pot sa ne scoata din cap furtul ,omorul ,invidia ,nepasarea ,unora lenea si multe alte idiotenii pe care le facem noi sau semenii nostri ,atuncea prefer SF decat porcaria careia ii spunem azi umanitate .

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.