Zodia balanta


Este tradus de mine cu google. Zodiile aici sunt pe luna ( ex. ianuarie-capricorn, februarie-varsator, martie-pesti, etc.)

Astrologia Balantei: Origine / Reprezentare

Balanta este simbolizata prin balante, care reprezinta echilibru. Se crede că această idee se datorează faptului că Libra începe pe echinocțiul de toamnă, într-un moment în care cantitatea de lumină naturală și întuneric este exact aceeași. În trecut, unele societăți și-au făcut criminali condamnați să aștepte până la echinocțiul de toamnă înainte de a le executa, astfel încât să poată liniști zeii justiției în același timp.

Balanța este condusă de Venus, așa cum este Taurul, dar într-un grad mai evident. Libransul este în mod clar cel mai romantic, sentimental și mai bun dintre toate semnele. Ziua favorită este vineri (vendredi în limba franceză), iar pentru acelasi motiv există o îndrăgostită pentru culoarea albastră (cu siguranță nu favoriți roșu, culoarea semnului opus, Berbecul).

Astrologia Balanta: Calitati pozitive

Toată lumea iubește un Libran. Nu poți să-l ajuți – este natura ta să fii cel mai prietenos, mai fierbinte și mai blând semn al tuturor. Întotdeauna găsiți ceva care să vă placă în toată lumea și îi faceți să se simtă ca un rezultat special. Tu esti persoana care simte rau pentru un pacat singuratic la o petrecere si il angajeaza intr-o conversatie ca sa nu se simta lipsit; chiar dacă majoritatea oamenilor îi găsesc un plictisitor, zâmbiți și găsiți partea interesantă și atrăgătoare. Pentru această calitate, veți avea întotdeauna prieteni.

Și veți avea nevoie de ele. De asta faci asta. Pur și simplu nu puteți funcționa bine fără companie. Alții ar putea interpreta acest lucru ca un semn de slăbiciune, de „co-dependență” chiar, dar este doar influența voastră Venus.

Din cauza acestei naturi prietenoase, urăsc conflictul. Veți face orice pentru a evita un argument sau pentru a opri unul. Nu e așa că ți-e atât de frică de a fi rănit, este că ți-e teamă să rănești sentimentele altcuiva. Ești diplomat. Când vă confruntați cu două părți adverse, veți găsi un mediu fericit. Ne dorim armonia și, ca simbolul, echilibrul.

De asemenea, esti foarte intuitiv – unii chiar ar spune psihic. Tu ești judecătorul natural al zodiacului și acest sens se extinde din cauza rațiunii în instinct. Puteți găsi ceva de care să vă placa în toată lumea, dar veți vedea, de asemenea, întregul caracter al unei persoane instantaneu. Alții ar putea fi uimiți de cât de corecte sunt primele dvs. impresii când, mai târziu, văd întreaga imagine.

Aveți o foame de cunoaștere, care se potrivește cu numele dvs. de semn – Libra face parte din bibliotecă. Dar mai ales este o curiozitate superficială a multor lucruri. Ca un alt semn de aer, Gemeni, iubești soiul și preferi să precizezi esențele unor subiecte variate decât să devii un expert în special.

Astrologia Balanta: Zonele de probleme

Din cauza acestui instinct de eșantionare, aveți tendința de a trece cu vederea – sau de a nu vă interesa – de detaliile mici. De fapt, nu-ți place lucrurile agitate în care un semn ca Fecioara are atât de multă mândrie. Acest lucru poate duce la o reputație de nepoptitudine, de lenere sau de lipsă de dorință de a face treburi muniale sau de o reticență de a participa la ceva care nu vă interesează. Oamenii ar putea să te numească egoist și zadarnic dacă nu ești atent.

Ești un visător. Îți urmezi sufletul oriunde te conduce în orice moment al zilei. Acesta este un atribut minunat care poate duce la o expresie creativă mare atunci când este aplicată cu disciplina, dar disciplina este o zonă slabă pentru tine.

Aveți dificultăți în luarea deciziilor. Nu ești că ești slab, ești atât de echilibrat. Vedeți ambele părți ale unei probleme în mod clar și preferați să nu luați o parte din teama de a le ofenseze pe celălalt. Acest lucru poate duce la pierderea oportunităților și ineficiența în toate aspectele vieții.

Astrologia Balanței: calități fizice și activități

Libranii sunt în general considerați ca fiind cei mai atrăgători dintre toate semnele – nu este surprinzător, cu Venus ca planetă dominantă. Unii dintre cei mai cunoscuți Librans sunt binecuvântați de un aspect uimitor de bun, printre care Montgomery Clift, F. Scott Fitzgerald, Charlton Heston, Michael Douglas, Christopher Reeve, Sting, Marcello Mastroianni, Armand Assante și Johnny Mathis. Lista femeilor frumoase este și mai impresionantă: Brigitte Bardot, Melina Mercouri, Heather Locklear, Cheryl Tiegs, Anita Ekberg, Angie Dickinson, Britt Ekland, Sigourney Weaver, Susan Anton, Marie Osmond, Suzanne Somers, Margot Kidder, Julie Andrews curând.

Balanta guverneaza coapsele, rinichii si spatele; toate aceste zone sunt, prin urmare, vulnerabile și există o tendință spre diabet. Uita-te mai ales pentru durerile de spate.

Nu sunteți considerat unul dintre cele mai active semne fizice. După ce te-ai născut atrăgător, nu simți nici o mare nevoie să muncești din greu. Dar îl mențineți, mai ales cu sporturi sociale precum golf și tenis. De asemenea, sunteți binecuvântați de mișcări libere și fluide, astfel încât și dansul este comun. Orice ocazional care se poate face cu o companie – asta vrei.

Astrologia Balantei: Preferințe

Arăți bine în aproape orice îți poți purta, deci nu eo problemă. Dar tind să îți potrivești hainele, este un semn al echilibrului. Deci, chiar dacă nu purtați adesea negru, o veți echilibra cu alb atunci când o faceți. Ești mai atras de culori strălucitoare – se potrivesc cu personajul tău vesel. În afară de roșu, e prea agresiv.

Casa ta este ca tine, atrăgătoare și cu un sentiment de echilibru. Există o mulțime de mobilier moale, rotunjite – ambele sunt primite și promovează lenea. Dar este la fel de mult spațiu pentru a echilibra senzația.

Când vine vorba de hrană, ești la fel ca un alt semn de aer, Gemeni: mănânci din motive sociale și te bucuri de varietate. Puțin din asta, puțin din echilibrul ăsta. Nu ești un măcel mare; este mai important să aveți o companie. Mesele sunt scuze pentru a socializa.

Astrologia Balanței: Ocupația / Profilul financiar

Aveți tendința de a fi frivol cu ​​banii, chiar dacă nu vă interesează prea mult, cu excepția cazului în care îl folosiți în mod social – vă place să vă faceți griji. Dar trebuie să încercați să fii mai disciplinat cu bani, să-l respectați mai mult, să construiți un cont de economii; în caz contrar, cheltuielile sociale vor consuma continuu perspectivele dvs. pentru un viitor financiar solid.

Ocupațional, în funcție de celelalte influențe astrologice, este posibil să cădeți în unul din cele două tabere: alegeți fie o carieră care vă atrage atenția asupra atractivității fizice, fie cea care pune accentul pe echilibru.

În prima categorie sunt toți acei actori și modele frumoase menționate mai devreme, dar și designeri, decoratori, cosmeticieni, artiști de machiaj și pictori. Un avantaj pentru acestea este că, în general, ajungi să lucrezi cu cineva, ceea ce este vital pentru tine (pictura este o excepție).

În cea de-a doua categorie se află profesiile de avocat – avocat, judecător și legiuitor – precum și cei care asigură tact, prietenie și înțelegere: diplomat, consilier, concierge și reprezentant de vânzări sunt câteva exemple.

Printre cei mai cunoscuti Librans se numara Mahatma Gandhi (cunoscuta pentru sentimentul sau suprem de bine si gresit), John Lennon (a carui viata a demonstrat de asemenea ca este un judecator intuitiv al caracterului), Eleanor Roosevelt (o gazda naturala si diplomat) Gumbel (care nu este niciodată confruntat), președintele Jimmy Carter (respectat pentru simțul său de corectitudine), comedianul Dick Gregory (faimos pentru simțul dreptății în problemele sociale) și designerul Ralph Lauren.

Astrologia Balanței: Dragoste și relații

Aveți nevoie de oameni și cu siguranță aveți nevoie de iubire, iar asta vă poate duce în necazuri romantice. Oportunitățile sunt peste tot pentru tine, pentru că ești atât de atrăgător, atât de prietenos, atât de flirt și de ușor de influențat de sexul opus. Dragostea, de fapt, este cel mai important lucru din viața ta, de aceea e atât de problematic pentru tine. Dar nu vă faceți griji – după ce a fost înșelat, înșelat și subapreciat de mai mulți parteneri, veți avea dreptate.

Partenerul ideal este probabil să fie Berbecul, opusul vostru zodiacal. Este un echilibru planetar al planetelor Marte și Venus, agresivitate și sensibilitate, conducere și consimțământ, practică și creativitate. De asemenea, te simti bine cu Gemenii (ei apreciaza intelegerea caracterului tau complex si artistic artistic) si Varsatorul (atat iubesti oamenii cat si frumusetea, desi sunt un impuls mai imprevizibil).

Deși cel mai mult vă place toată lumea, o relație apropiată fie cu Fecioara (mult prea agitată pentru dvs.), fie cu Scorpionul (prea întunecată pentru viziunea voastră caldă și însorită) este inadecvată.

 

Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.