Zodia capricorn


Este tradus de mine cu google. Zodiile aici sunt pe luna ( ex. ianuarie-capricorn, februarie-varsator, martie-pesti, etc.)

Astrologia Capricornului: Origine / Reprezentare

Capricornul este reprezentat de o creatură mitică, care este jumătate de capră, jumătate de pește. În mitologia greacă, zeul Bacchus stătea lângă un râu când era amenințat de un monstru. Temându-se de moarte, se plimba și se transformă: sub apă, el era un pește care a supraviețuit prin înot; deasupra apei era o capră cu coarne care să poată lupta cu monstrul.Jupiter (care, apropo, regulă, Sagetatorul) a fost impresionat suficient pentru a promova pe Bacchus la ceruri, unde rămâne ca și constelația Capricorn până în ziua de azi.

Capricornul este, de asemenea, semnul păcatului și sacrificiului. Se pare că Sagetatorul, centaurul-arcaș, la împușcat pe Capricorn, transformându-l într-o capră sacrificială sau țap ispășitor. Aceasta este fundamentul multor religii, inclusiv povestea lui Isus Hristos.

În Apocalipsa, Sfântul Ioan explică faptul că Dumnezeul Soare (sau fiul lui Dumnezeu) se naște întotdeauna la miezul nopții, când soarele intră în semnul solstițiului de iarnă. Copilul se naște în sărăcie, într-o iesle de capră într-un grajd, pentru ca ulterior să poată salva omenirea ca capră sacrificată.

Capricornul este condus de Saturn, o planetă care orbitează foarte încet soarele. Drept urmare, se spune că Capricornii gândesc la fel: pe termen lung. Influența lui Saturn înseamnă, de asemenea, că cea mai bună zi a săptămânii pentru acest semn este sâmbăta.

Astrologia Capricornului: Calități pozitive

Sunteți un muncitor neobosit, până la punctul de auto-martiriu. Veți face orice lucrare atribuită dvs., astfel încât să puteți impresiona pe superiorii voștri și să vă deplasați treptat pe scară. În cele din urmă veți câștiga tot mai mult statutul și bogăția, însă este nevoie de mult timp. E în regulă cu tine, totuși – întotdeauna ai înțeles asta.

Sunt șanse, că veniți dintr-un mediu sărac, cum ar fi copilul Isus – și ați hotărât de la început că veți lucra la fel de mult ca să puteți îmbunătăți situația pentru familia voastră. De fapt, aveți o frică înnăscută de sărăcie, atât de mult încât, odată ce ați obținut un rang sau două în lume, veți lupta până la moarte pentru ao păstra.

Acest lucru este, de asemenea, în conformitate cu abordarea dvs. de mult gândire la viață, după cum a determinat Saturn lent-mișcă. Planuiți, planificați, planificați. Salvezi, salvezi, salvezi. Cineva ar crede că este o persoană obișnuită pentru toată această lucrare, dar aveți momentele voastre de bucurie – la urma urmei, cuvintele saturnalia și bacchanalia se aplică în cazul vostru și ambele definesc abandonul sălbatic.

Probabil știți deja multe despre sacrificiu. Tu erai cel care a rămas grijuliu pentru o rudă bolnavă atunci când erai copil, în loc să te joci cu prietenii tăi. Tu ești cel care ține familia împreună, de fapt, când membrii se îndepărtează. Tu ești cleiul, forța de control din lumea asta. Fără tine, s-ar destrăma pur și simplu.

În mod similar, aveți un mare simț al tradiției. Tu respecti ceea ce ai moștenit și tu crezi că ai prețuit-o și i-ai înmânat în aceeași stare sau mai bine. Fie că este un medalion al bunicului sau istoria orală a familiei, este în siguranță cu tine.

Ca și semnele vecine, Sagetator și Vărsător, ești intelectual cu mândrie. Dar nu ești la fel de argumentativ ca un Sagetator. A ta este o înțelepciune mai liniștită – dacă știi că ai dreptate, nu crezi că trebuie să intri într-un război total doar pentru a te exprima. Adevărul va câștiga.

Din acest motiv, faceți un profesor excelent. De fapt, vedeți lumea ca fiind foarte structurată și, pe măsură ce câștigați rang în sistem, credeți în învățarea celor de sub tine. Dacă ești profesor, probabil că ești foarte strictă. Nu se datorează răutății, doar unui puternic simț al tradiției, al înțelepciunii, al dreptății și al răului, al meritelor muncii depline.

Astrologia Capricornului: Zone de probleme

Ai crede că Capricornii ar fi capricioși. Dar nu ești. Departe de. Oh, ai ocazionale de joc de noroc sau sâmbătă noapte bash, dar în cea mai mare parte sunteți foarte ordonat. Trăiți pentru viitor, nu pentru moment. Ești ocupat să îți planifici viața acum cinci, zece, douăzeci de ani, în timp ce Sagetatorii, Leos și Arienii o trăiesc. Asta e bine, dar problema este că ești ușor deprimat.

De fapt, ești probabil preocupat de moarte. Saturn se spune adesea că este asociat cu timpul Tatălui; alții cred că este o influență rea (Saturn și Satan sunt aproape interschimbabile).Acest lucru vă face mai degrabă morbidă – simțul umorului este sarcastic și uscat până la punctul de a fi, bine, bolnav.

Capricornii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru bigotrie. Se pare că frica ta de sărăcie este atât de puternică încât vei lua orice fel de apărare pentru a-ți apăra statutul pe care l-ai câștigat în viață și asta include o viziune îngustă asupra oamenilor din diferite domenii. Aveți dreptul la opiniile dvs. și aveți motive serioase pentru ele, dar această atitudine inflexibilă ar putea provoca daune reputaționale iremediabile în climatul corect din punct de vedere politic.

Liniștea lui Saturn aruncă, de asemenea, întârzieri în viața ta. Ești obișnuit cu ei până acum, dar totuși, adesea te gândești că ai cel mai rău noroc – un alt rănit pe care să-l îngrijești sau o mașină pentru a rezolva sau o nedorită responsabilitate la slujba ta … O vei face, pentru că sacrificiul este natura ta, iar când ai din nou timp, vei lucra mai mult doar pentru a compensa ceea ce ai pierdut.

Acest tipar poate duce cu ușurință la o atitudine depresivă, proastă, care se întîmplă mereu.Nu lăsați-o. Oamenii te apreciază cu adevărat – nimeni altcineva nu ar putea fi un prieten mai bun. De asemenea, ele vă respectă etica și statutul. Relaxați-vă, veți obține ceea ce doriți, este nevoie de timp și timpul este ceva ce știi prea bine.

Astrologia Capricornului: Calități fizice și activități
Ești o mașină slabă, prost, care rulează. Serios. Capricornii nu sunt deosebit de mușchi, ci mai degrabă tresări. Semnul stabilește locomoția, genunchii și articulațiile, iar personalitatea dvs. este foarte condusă spre distanțe lungi, lungi și lungi. Deci, tu esti alergatorul ideal de maraton. De asemenea, vă bucurați de alte evenimente de anduranță, cum ar fi ciclismul pe distanțe lungi, alpinismul, alpinismul sau orice altceva cu un scop similar.

Dacă participați la orice alt sport, este doar să vă îmbogățiți sau să continuați cariera, fiind în locul potrivit. În caz contrar, nu sunteți tipul care va ieși afară și se va bucura de recreere doar pentru distracția inactivă a acesteia.

Ca și alte semne intelectuale, vă place să studiați și, mai ales, vă place muzica. Există ceva în complexitatea sa – în special în marile lucrări clasice, gradul de dificultate de a stăpâni, pe care îl apreciați.

Astrologia Capricornului: Preferințe

Mai mult decât orice alt semn, chiar și Scorpionul, preferați culorile întunecate. Negru ești tu. Aceasta merge cu tendința dumneavoastră spre depresie și moarte.

Sentimentul tău de stil este destul de tradițional și conservator, iar aici este de asemenea preferat întunericul – arată mai bine statutul și puterea, și asta este, la urma urmei, ceea ce îți petreci în viață pentru a te strădui.

Odată ce atingeți un anumit grad, aveți o slăbiciune pentru afișarea acestuia. Vrei o mașină, de exemplu, care este mai presus de toate un simbol de stare. Te mândrești cât de departe ai venit, deci vrei să anunți asta lumii cumpără un vehicul scump, bine făcut, cum ar fi un BMW.

Casa ta este de asemenea impresionantă, cu atât mai bine îți anunți statutul. În ceea ce privește gustul real, totuși, poate fi un pic clar. Tradiţional. Te bazezi pe bunul gust al stilului istoric pentru a-i oferi un aer de calitate.

Același lucru este valabil și pentru mâncare. Partea ta de sacrificiu are o puternică influență asupra eticii voastre de muncă pe care de multe ori nu o opriți pentru mâncare. Nu este la fel de important pentru voi ca și pentru rudele voastre să semnați rudele, Taureenii și Virgosii.Și când mâncați, nu este niciodată aventuros. Carne și cartofi, carne de pui, burgeri, ceva sigur. Alimente exotice? Nu.

Astrologia Capricornului: Ocupații / Profil financiar

Lucrezi cel mai bine într-o structură, cum ar fi o corporație mare, sistemul școlar, biserica sau armata. Apreciați câștigul rangului și, odată ce ați realizat-o, faceți aceeași înțelepciune celor mai tineri decât voi.

Acest lucru vă face un excelent învățător, pastor sau preot sau un ofițer militar. În termeni de afaceri, cu atât mai mare este compania, cu atât mai mult, pentru că vă oferă posibilitatea de a lucra atât de tare încât să urcați din sufragerie la suita executivă. De fapt, ori de câte ori citești despre o astfel de poveste de succes, este aproape întotdeauna un Capricorn.

Sunteți destul de bun cu datele financiare, deci o mare bancă, o companie de asigurări sau de investiții este o direcție inteligentă pentru dumneavoastră. Ca semn de pământ și un muncitor greu, apreciați clădirile, de asemenea, se recomandă imobiliare și industria construcțiilor. În cele din urmă, legătura Capricorn cu oasele și dinții poate duce la o carieră de succes ca medic stomatolog sau chirurg ortoped.

Capricornii celebri tipic includ Woodrow Wilson, care a început să fie interzis; cel mai greu muncitor din toate, Horatio Alger; muncitorul Benjamin Franklin; Howard Hughes, Conrad Hilton, Aristotel Onassis, toți care au urcat admirabil în topul lumii afacerilor; și Richard Nixon, altul care sa urcat cu toată puterea sa la vârf.

Există și Clara Barton, care a fondat Crucea Roșie, exemplificând sacrificiul de sine. Mai multe vedete pop reprezinta dragostea semnului pentru muzica, precum si tendinta sa de a ajunge la varful unei afaceri dure, printre care Elvis Presley, Rod Stewart, David Bowie, Naomi Judd, John Denver si Kenny Loggins.

Se spune că femeile de pe capricorn au o frumusețe destul de rece. Acest lucru este evident în Marlene Dietrich, Faye Dunaway, Sade și Crystal Gayle (o altă frumusețe rece, Patricia Neal, se află pe vârful Aquarian).

În mod similar, partea întunecată, deprimată și morbidă a semnului poate fi văzută în lucrările lui Rod Serling, Edgar Allan Poe, JD Salinger și Simone de Beauvoir.

Astrologia Capricornului: dragoste și relații

Din cauza instinctului tău mare de predare, faci adesea greșeala de a stabili o relație similară dintre profesor și elev în afacerile tale romantice. Nimic nu poate fi mai dezastruos.Căsătoriile de succes se dezvoltă pe criterii de egalitate și complementare, nu dominare și supunere. Cu toate acestea, odată ce sunteți căsătoriți, deveniți un părinte minunat, deoarece vă puteți dezvolta în rolul evident al profesorului pe care îl oferă părinții – de asemenea, vă oferă un moștenitor pentru care vă puteți înmâna moștenirea familiei prețioase.

Partenerul dvs. ideal este probabil să fie semnul dvs. opus, Cancer. Cel mai înalt obiectiv al Cancerului este perfecțiunea familiei, ceea ce, în mod evident, îl prețuiești. Și în timp ce ei înțeleg partea sacrificială a muceniciei la fel de intens, perspectiva lor asupra vieții este mai multă susținere, îngrijire și, în cele din urmă, mai pozitivă. De asemenea, vă înțelegeți împreună cu ceilalți semne pământești, Taur (a cărui natură iubitoare te va înveselește și te va încuraja) și Fecioara (care înțelege perfecționismul tău și va lucra armonios cu tine pentru ao realiza, mai ales în un parteneriat de afaceri).

Nu te descurci bine cu Berbecul (prea nerăbdător și impetuos pentru abordarea lentă de a te apropia de viață), Gemeni (prea capricios, cu puțină atenție la idealurile tale), Leo (prea devreme să te încrezi) și Sagetator complet opus – nu ai vedea niciodată ochii în ochi).

Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.