Zodia pesti


Este tradus de mine cu google. Zodiile aici sunt pe luna ( ex. ianuarie-capricorn, februarie-varsator, martie-pesti, etc.)

Astrologia Pestilor: Origine / Reprezentare

Pestii sunt descriși de două pești jucăuși, care se mișcă de la cap la coadă în sens invers acelor de ceasornic, deși este prezentat și ca doi pești orientați opus, legați de o bandă.Egiptul astrologi credeau că constelația Pegasus a fost o barcă care a tras cele două pești sub ea – de aici și trupa.

În astrologia greacă, povestea Pestii este similară cu cea a Capricornului. Venus și Cupidon se presupune că se jucau inocenți de un râu când au fost abordați de un monstru (același, de fapt, care la amenințat pe Capricorn). Ca și Capricornul, s-au scufundat în râu pentru siguranță, moment în care zeița Minerva și-a făcut milă de ei și ia înălțat în ceruri pentru posteritate.

Aspectele semnificative ale acestui mit sunt multe. În primul rând, Venus reprezintă dragostea pură și neînțelegerea Cupidonului în dragoste, ambele fiind prezente puternic în caracterul Piscean. În al doilea rând, cele două au fost salvate cu apă – prin urmare, Pestii este un semn de apă, care apare în timpul anului când ploile sunt cele mai abundente. De fapt, Isus Hristos sa născut în epoca pisceană (timpul în sine călătorește prin veacurile zodiacului care ne afectează pe toți), a promis că va spăla păcatele omului și este adesea reprezentat de un pește; el a hrănit, de asemenea, mulțimi de oameni cu două pești și cinci pâini, transformându-le prin magie în douăsprezece coșuri de mâncare, pe care astrologii le consideră simbolice ale trăsăturii Pisceanului de mare iubire spirituală față de toate cele douăsprezece semne zodiacale. În cele din urmă, Minerva este zeița înțelepciunii și a patronului artelor; astfel încât Pisceenii sunt înțelepți din punct de vedere spiritual și foarte creativi.

Pestii sunt condusi de Jupiter si Neptun, ambii guvernand imaginatia si emotia, spre deosebire de aspectele practice. Ca rezultat, Pesceenii sunt cei mai sensibili, mai creativi și mai adaptabili pentru toate semnele, dar cei mai puțin organizați. În domeniul anatomic, Pestii guvernează picioarele și degetele de la picioare, fundația pe care se sprijină întregul corp. Acest lucru este ironic, deoarece Pesceenii nu sunt considerați oameni puternici, fizic sau emoțional. Dar la fel cum fiecare semn este atribuit o parte a corpului, deci fiecare este atribuit, de asemenea, o etapă a vieții omului; anticii credeau că egoismul imens al Berbecului seamănă cu prima etapă a copilăriei și că, prin urmare, înțelepciunea spirituală a Pestilor reprezintă etapa finală a maturității. Într-adevăr, există o mare putere – deși o înțelegere greșită – în înțelepciunea spirituală.

Astrologia Pestilor: calitati pozitive

Bucuria de a trăi. Bucuria vieții. Esti cel mai liber indiciu al tuturor si cel mai constient de a experimenta tot ceea ce viata are de oferit, chiar aici chiar acum. Cele două pești din hierogliful tău sunt singurele simboluri cu adevărat fericite din zodiac, și deci și tu ești natural fără griji și jucăuș.

Imaginația ta este cea mai fertilă dintre toate semnele zodiacale. Restul dintre noi se bazează pe dvs. pentru a ne orbi cu zboruri de fantezie, fie cu cuvinte sau vizuale. Există mai mulți poeți în semn decât în ​​oricare altul. Sunteți artiștii zodiacului, iar lista celor mai renumiți creatori pisceani o dovedește.

De asemenea, aveți un imens simț al simpatiei pentru alții. Dacă cineva din apropiere vă este în durere, simțiți-o la fel de intens. Pur și simplu trebuie să-ți împrumuți ajutorul și înțelegerea pentru că lumea ta nu are dreptate până când nu o ajuți să o vindeci. Pentru asta, ești prețuit ca prieten.

Ca cel de-al doisprezecelea semn al zodiacului, sunteți considerat a fi în cel mai înalt nivel spiritual, astfel încât sunteți natural mai intuitivi decât toate celelalte semne – poate chiar psihice. Sunteți în căutarea păcii spirituale – în mintea voastră este chemarea supremă a omenirii și, probabil, vă veți petrece viața încercând să o atingeți. Aveți cu siguranță cea mai bună șansă să o găsiți.

Astrologia Pestilor: Zone de probleme

Ești sensibil la o greșeală. Cea mai mică șoaptă afară din spatele urechii sau zvonurile din spatele casei vă va pune jos. Ești un semn de apă, dar spre deosebire de celelalte două – Cancer și Scorpion – nu ai nicio coajă pentru a te proteja. Deci, în schimb, înotați. Apărarea dvs. este de a vă ascunde, fie vă închideți într-o cameră, fie, dacă nu este posibil, retragerea mentală în imaginația voastră puternică. Acesta este modul în care vă scrieți cea mai mare parte a poeziei, sau vă pictați piesele cele mai pasionate – într-o stare emoțională foarte defavorizată și defensivă, care este adesea declanșată de un comentariu sau de o critică obișnuită.

Celălalt mecanism de apărare trebuie să dispară. Aveți abilitatea de a transforma liniștit în pereți, devenind astfel inaccesibil și, prin urmare, rezonabil invizibil pentru oricine altcineva din vecinătate.

Ambele reacții, evident, sunt periculos anti-sociale. Dacă sunt canalizate creativ, ele pot fi destul de terapeutice, dar dacă nu, aveți nevoie de o forță de echilibrare puternică – fie un prieten sau un prieten apropiat cu o bază solidă, fie chiar și terapie.

Această stare poate duce, de asemenea, la o supraabuză de droguri sau alcool. Nu aveți constituția, fie din punct de vedere fizic, fie din punct de vedere emoțional, pentru a vă suporta afecțiunile și deveniți ușor dependenți. Aveți tendința de a recurge la ele mult prea repede, iar problema se înrăutățește de acolo.

La un nivel mai practic, tind să lipsiți de auto-disciplină. Unii ar spune că ești doar leneș, dar e mai mult că nu ești interesat de fapte sau rutine lumesti. Ești atât de implicat în lumea imaginativă că lucruri precum facturile și responsabilitățile sunt o prioritate mai mică. Și din nou, aveți nevoie de echilibrul unui partener care este minte de afaceri și pragmatic.

În cele din urmă, ți-e greu să te gândești la nimic. Sunteți un adaptor minunat, chiar și un chameleon – dacă sunteți interesat de cineva care este pasionat, de exemplu, de grădinărit, veți afla imediat tot ce trebuie să știți despre grădinărit, pentru a vă putea bucura de ele. De cele mai multe ori, însă, veți descoperi că în curând veți pierde interesul și altceva vă va fascina. În regulă, atâta timp cât cei din jurul tău înțeleg și apreciați jocul tău liber. Dacă nu, găsiți pe cineva care face.

Astrologia Pestilor: calitati fizice si activitati

Nu sunteți cunoscuți pentru dimensiunea dvs. De fapt, cei mai mulți Pesceani sunt destul de fragili și moi – nu neapărat supraponderali, ci doar nu musculoși sau fermi în vreun sens.

În ceea ce privește tendința dvs. față de abuzul de alcool și de droguri, aveți tendința să vă bazați pe medicamente prea mult, deoarece organismul dvs. nu are constituția de a lupta împotriva virusurilor enervante, așa cum ar trebui. Dar puteți constata că mai multe tratamente naturale te potrivesc mai bine, iar științele holiste, în general, îți satisfacă dorința de a exista pe un plan spiritual mai înalt.

Nu sunteți un atlet, dar vă place să vă mișcați cu grație. Deoarece Pestii sunt asociate cu picioarele și mișcările, mulți dintre cei mai mari dansatori de balet din lume – Nijinsky și Nureyev, de exemplu – sunt Pesceani. De asemenea vă bucurați de înot, pentru că este o activitate de apă și o modalitate grațioasă de mișcare.

Interesant, probabil că sunteți, de asemenea, fascinat de filme. Filmul și fotografia sunt activități foarte pescărești. Emoțional, ești extrem de sensibil, la fel ca filmul. Ridicați totul, astfel încât acest lucru vă permite să înțelegeți filmul – și mai ales filmul care se mișcă – profund.

Astrologia Pestilor: Preferinte

Din moment ce nu aveți o bază solidă fizic, emoțional sau interpersonal, reflectați acest lucru într-o lipsă de stil anunțat. Adesea purtați haine care nu se potrivesc sau haine care se amestecă doar cu pachetul. Ești indecisă în privința asta. Veți trece prin etape în viață, chiar și de la o zi la alta, în cazul în care încercați acest lucru sau faptul că, într-adevăr, nu vă așezați cu adevărat pe o atitudine proprie. Este în regulă. Esti mai preocupat de crearea si atingerea iluminarii spirituale, asa ca cine ii pasa de ceea ce purtati? Pisceenii sunt semnul cel mai probabil de a intra într-o mănăstire sau într-o religie estică, și unde stilul personal este complet lipsit de sens și trivial. Asta are mai mult sens pentru tine.

Un renumit Piscean, Albert Einstein, și-a petrecut întreaga viață descoperind, creând și filosofând – asta l-a făcut unul dintre marii oameni ai istoriei. Faptul că părul îi era întotdeauna complet dezordonat pur și simplu adăuga la apelul său – nu putea să-l deranjeze să-l pieptească atunci când astfel de lucruri strălucite erau în mintea lui.

Deoarece sunteți cel mai emoționant dintre toate semnele, preferați lucruri care vă rezonează emoțional. Nu vă interesează dacă mobilierul din casa dvs. se potrivește, dar vă pasă foarte mult dacă un scaun vechi are o valoare sentimentală. Asta e cheia: orice obiect neînsuflețit în viața ta este apreciat pentru conținutul său emoțional sau pentru care îți amintește.

Chiar și gustul tău în mâncare este guvernat de emoții, deși evident că ai o tendință spre o dietă bogată în conținut de apă – cum ar fi orez moale, lichid și mâncăruri de paste, fructe și legume – precum și fructe de mare. Mai important, însă, dacă un anumit aliment vă aminteste de cineva sau de un loc special în timp, îl veți experimenta mai profund, o trăsătură care este cu adevărat unică pentru voi în rândul zodiacului.

Astrologia Pestilor: Ocupatii / Profil Financiar

Poeți, scriitori, pictori, muzicieni, actori și dansatori domină lista celor mai cunoscuți pescăruși. Dar ce dintre cei care nu sunt atât de renumiți? Există și alte câteva căi care vă ajută foarte bine. În primul rând, nimic în legătură cu peștele. Acest lucru poate fi prea evident, dar aveți o afinitate naturală cu industria pescuitului. În al doilea rând, sunteți înclinat spre alcool – poate prea mult – astfel încât oricare alt loc de muncă, în scop creativ sau social, cum ar fi barmanul sau berii, vă urcă în alee. În al treilea rând, și în mod similar, sunteți bine adaptat la industria farmaceutică – drogurile sunt foarte Piscean. În cele din urmă, și cel mai predominant, simpatia dvs. înnăscută față de ceilalți te face o asistență excelentă sau un îngrijitor similar în domeniul sănătății. Nimeni nu înțelege durerea și nefericirea la aceeași adâncime pe care o faceți.

Dar sunt Pisceenii creativi care dau semnului o strălucire. Poeții includ Longfellow și Elizabeth Barrett Browning; scriitorii, Victor Hugo, John Steinbeck, Tom Wolfe și John Irving; pictorii, Michelangelo (poate artistul pescăresc final) și Renoir; muzicienii includ Chopin, pasionații cântăreți de operă Caruso, Renata Scotto și KM Te Kanawa, vocaliștii sensibili Nat King Cole, Smokey Robinson, James Taylor, George Harrison și Nina Simone și animatori Harry Belafonte, Dinah Shore, Johnny Cash, Liza Minnelli, Charlie Pride și Al Jarreau; regizorii Robert Altman, Bernardo Bertolucci și Ron Howard; actori Elizabeth Taylor, Jean Harlow, Jerry Lewis, Sidney Poitier, Michael Caine, Billy Crystal, Glenn Close, Bruce Willis, William Hurt, Ozzie Nelson, Ed McMahon, și multe altele.

Astrologia Pestilor: Dragoste si relatii

Pentru că există pe un plan spiritual înalt, găsirea unui partener compatibil poate fi o provocare. Este necesar, totuși, pentru că sentimentele tale sunt atât de profunde și intense, încât ar fi de neconceput să existe fără ea. Nu numai asta, dar partenerul potrivit poate oferi, de asemenea, puterea pragmatică și bunul simț că aveți nevoie atât de disperată pentru a vă organiza viața e, deoarece vă petreceți tot timpul creând și experimentând gama emoțiilor dumneavoastră.

Acest partener ideal este opusul vostru zodiacal, Fecioara, atât timp cât este o Fecioară care este aspectată într-o măsură mai sensibilă – adică una care înțelege adâncimea de sentiment și vă apreciază lumea creativă. În schimb, primiți un donator de îngrijire dedicat Săgetătorul, un inteligent, plătitor de plăți inteligent și, sperăm, unul care vă poate inspira succesul cu idealurile sale, spre deosebire de a vă rupe în jos cu critici dure, destin iubireaDacă sunteți selectiv, va funcționa minunat. Parteneriatele dvs. secundare sunt cu rudele dvs. cu semne de apă, Rac și Scorpion. Primul va înțelege caracterul tău emoțional profund și te va sprijini cu puterea lui – acea cochilie exterioară. Acesta din urmă vă va atrage imediat și viceversa, dar are șanse mari să se rătăcească mai târziu.

Aceste semne care nu sunt compatibile cu tine sunt Berbecul (prea agresiv și dur), Gemenii (prea predispuși la varietate și nu simpatia nevoilor tale) și Leo (deși ești ușor condus de el sau de ea, ești, de asemenea, ușor de luat deoparte) .

Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.