Zodia scorpion


Este tradus de mine cu google. Zodiile aici sunt pe luna ( ex. ianuarie-capricorn, februarie-varsator, martie-pesti, etc.)

Astrologia Scorpionului: Origine / Reprezentare

Originile Scorpionului sunt la fel de interesante și de complexe ca și semnul. Înainte de a fi creat calendarul de douăsprezece luni, astrologii vechi au privit Fecioara, Balanta și Scorpionul ca un singur semn. Odată divizate, au ajuns să simbolizeze aspecte ale povestirii creatoare în cartea Genezei, după cum urmează:

Leul este Adam; Fecioara este Eva, fecioara (precum și grădina Edenului însuși – Fecioara simbolizează recolta și este un semn de pământ); Libra este arborele cunoașterii, simbolizând dreptatea și binele și răul; și Scorpionul este, desigur, șarpele. Din moment ce mărul atârnă de pe copac, căderea lui Adam vine prin Libra – de aceea, este primul semn al sezonului de toamnă. Și din moment ce Scorpionul guvernează organele reproductive, o renaștere survine prin intermediul Scorpionului, care dă naștere la cele trei semne intelectuale, înțelepte care urmează.

Adăugând la complexitatea Scorpionului este faptul că el este condus de nu una, ci de două planete, Marte și Pluto. Desigur, Pluto nu a fost descoperit decât în ​​1930, deci aceasta este o interpretare destul de recentă. Este larg acceptat faptul că Pluto este conducătorul de drept, dar acum a fost dezbătut dacă Marte are o influență sau nu. Vom presupune că o face, până când nu se dovedește altfel. Marți (mardi), atunci, este cea mai bună zi a săptămânii pentru tine.

Astrologia Scorpionului: calități pozitive

Aspectul dublu al colaborării dintre Marte și Pluto creează un profil interesant pentru dvs.Aveți toată pasiunea și puterea lui Marte, dar secretul lui Pluto (a fost acolo de la început, exercitându-și energia, dar tocmai am aflat despre el și chiar acum este o cale ascunsă, o cale afară, și este doar o planetă care nu orbitează soarele pe o cale eliptică, ci una destul de înclinată).

Ca rezultat, vă exercitați puterea în moduri subtile. Tu ești persoana care trage corzile de deasupra scenei, unde nimeni nu te poate vedea, totuși ai control total. Știți că aveți o dominare naturală – nu conducere per se, ci control liniștit – și vă bucurați de mândrie și de plăcere în a vedea efectul asupra altora. Observi că sexul opus este în mod natural atras de tine: Observi că ceilalți oameni îți găsesc obiceiurile sau punctele de vedere. Da, ești un manipulator natural, foarte asemănător șarpelui din Eden.

Asta nu înseamnă însă că ești rău. Câțiva Scorpioni au profitat de această putere în scopuri îndoielnice – cunoscutul Război Mondial german de primăvară I spui, de exemplu, Mata Hari – dar pentru majoritatea dintre voi este doar natura voastră. Ați învățat din timp că nu puteți controla totul – este imposibil – astfel încât să vă limitați domeniul de aplicare la câteva domenii în care puteți excela.

O astfel de zonă este investigația. Secretul și controlul merg mână în mână aici, astfel încât orice problemă care trebuie rezolvată, orice mister care este cerșit să fie dezvăluit este copilul tău. Veți descoperi bârfele, de exemplu, înainte de oricine altcineva (deși nu sunteți un blabbermouth). Aceasta este doar pentru că sunteți extrem de curios. Veți distruge un radio doar pentru a vedea cum funcționează, veți explora o peșteră pentru a vedea unde merge sau veți urma o pistă pentru a ajunge la sursa ei.

Influența Marte indică, de asemenea, o energie deliberată. Munca grea este a doua natură pentru tine, și dacă ești forța de control, privește-o lume, o vei deschide. Chiar dacă eșuezi, poți încă să începi – asta este Pluto, capabil să ajungă foarte adânc în sistem și să-l reorienteze.

Astrologia Scorpionului: Zone de probleme

Ești intensă și știi asta. Aveți o adâncime de pasiune și voință, dar dacă nu vă faceți drumul, puteți exploda ca un vulcan. O furie a Scorpionului este o furie care poate exploda totul în calea sa, inclusiv pe sine (când este înconjurat, un scorpion se va lovi de moarte). Acesta este motivul pentru care controlul este atât de important pentru dvs.: este pentru binele vostru și pentru toți ceilalți.

Așa că vă restrângeți. Țineți înapoi emoțiile adevărate adânc, adânc în fântână. Sigur că faceți răspunsul social adecvat atunci când este necesar, dar este fie fabricat, fie doar o sugestie a adevăratului dvs., o picătură sau două din fântână. Oamenii sunt atrasi de tine pentru acea pasiune profundă – adesea este o provocare pentru ei să te cunoască atât de bine încât găsesc cheia care deblochează porțile.

Scorpoanele sunt, de asemenea, considerate a fi preocupate de moarte. Este cu siguranță un semn cu caracter întunecat, dar în viața reală nu s-au descoperit vreodată că scorpionii sunt mai deprimați sau suicidali decât alții. Vă bucurați de viață la fel de mult ca oricine altcineva, dar sunteți oarecum mai conștienți de mortalitate. Cele mai multe alte semne își petrec viața ignorând, dar lăsați-o să dicteze acțiunile tale într-o anumită măsură și răspunzi la ea cu ajutorul mecanismului de auto-restrângere. Numai tu știi puterea temperamentului tău.

Sunteți instinctiv suspicios, pentru că odată ce vă plasați în camera de control, trebuie să o apărați. Și, curios, mecanismul tău de apărare este la fel de secret ca și restul. Veți folosi puterile de manipulare și investigație pentru a crea o aură de frică și fascinație – care întotdeauna funcționează.

Nu te vei lăsa niciodată deschisă și vulnerabilă. Trebuie să țineți ceva înapoi, altfel veți renunța la control și asta pur și simplu este de neconceput. Veți împărți, prin urmare, cea mai adâncă parte a dvs. numai cu un select de încredere câteva.

Nu este adecvat, în acest caz, să se sugereze moderarea aici și acolo, așa cum este obișnuit cu majoritatea celorlalte semne. Nu ești un compromis, deci nu prea are rost. Poate că singura avertisment este de a sugera grijă de tine și de ceilalți – adică să nu folosești greșit imensa pasiune și putere cu care ai fost binecuvântat. Tu și cei din jurul tău vei duce o viață mai fericită dacă vei canaliza pozitiv.

Astrologia Scorpionului: calități fizice și activități

Scorpionul guvernează organele reproductive, deci această zonă este deosebit de sensibilă.Ca și șarpele din Biblie, înseamnă atât căderea omului, cât și fertilitatea omului, continuitatea nașterii / morții. Știți că sunteți vulnerabili acolo – este binele pasiunii voastre – deci nu o împărțiți cu nimeni, și de aceea ești atât de restrictiv pentru secretele tale cele mai profunde.

Nu sunteți într-adevăr un atlet sau tot ceea ce înclinați spre recreere. Dar iubiți un îndrăzneț.Tot ceea ce împinge limita pericolului vă face să curgă sângele – și nu doar un pericol ciudat, cum ar fi îmbătrânirea bungee, ci pericolul adevărat de a conduce o motocicletă la 100 mph pe un drum montan, de exemplu, sau scufundări în ape infestate de rechini.

Astrologia Scorpionului: Preferințe

Sunteți atrasi de roșu închis, datorită influenței Marte, precum și negru. Purtarea ambelor atinge efectul dorit: ele exudă atît puterea, cît și aluzia. Te îmbraci pentru a-ți anunța puterea, așa că poți purta costume întunecate cu tăieturi ascuțite sau piele neagră strâmtă, cu atât mai bine să comunici izolarea puterii.

Casa ta este mobilată dens, poate cu o canapea din piele neagră, cu decor întunecat și greu, ca o pilă pe pat. Sentimentul este un pic limitat la alții, chiar și un pic opresiv și dungeon.

Ca semn de apă, vă bucurați de fructe de mare și de orice umect și textură moale – chiar și paste senzuale, cum ar fi sosuri cremoase, orez sau iaurt. Sunteți, de asemenea, atrasi de sosurile roșii și curry, datorită influenței Marte.

Astrologia Scorpionului: Ocupația / Profilul financiar

Sunteți foarte potrivită pentru a vă ridica în partea de sus a scării corporative din cauza nevoii dvs. unice de a controla. Cea mai bună cale este printr-o combinație de muncă grea, manevrare dornică și lucrul la magia voastră subtilă. Abilitățile dvs. de investigare vă vor ajuta să vă împărtășiți oportunitățile și strategiile înainte de oricine altcineva, natura dvs. suspectă vă va ajuta să vă îndepărtați de competiție, costumele dvs. întunecate vor demonstra că vă potriviți factura, puterile dvs. de manipulare vă vor aduce în ușile potrivite la și între toate acestea, veți lucra neîncetat pentru a dovedi că sunteți controlorul, nu controlul.

În afara structurii corporatiste, sunteți bine pregătit pentru o carieră în domeniul muncii, detecției sau inteligenței poliției (toate folosesc puterea, secretul, curiozitatea și pericolul) precum Mata Hari, precum și medicina (în special cercetarea). Exemplele acestora din urmă includ Jonas Salk și Marie Curie.

Exemple perfecte de povești puternice, misterioase, care au crescut în topul câmpurilor lor, sunt Ted Turner, Indira Gandhi, Robert Kennedy, George Patton, Roseanne Arnold, Charles Bronson și regizorul Mike Nichols.

Partea întunecată a scorpionului este evidentă în scriitori precum Goethe, Milton (coincidență, cea mai faimoasă lucrare a lui Milton, Paradise Lost, despre căderea omului), Andre Malraux și Dylan Thomas, precum și artistul Pablo Picasso extrem de închis și de culoare închisă, care conține o putere imensă) și la o extremă înspăimântătoare, Charles Manson.

Astrologia Scorpionului: dragoste și relații

Pentru că aveți o înțelegere înnăscută a secretului și a puterii, trebuie să fiți atenți la gelozia în relațiile voastre. Poți fi destul de demn de încredere atunci când ești fericit, dar când bănuiești o nedreptate, ai grijă. Mila sufletul sărac, care te face un dușman, și tu singur vei agoniza într-o astfel de stare. Cultivați trăsăturile care vă vor face mai deschise și mai încredere și, la fel de important, alegeți partenerul cel mai potrivit pentru dvs.

Și acesta ar fi Taurul, opusul vostru zodiacal. Un partener Taurean este perfect demn de încredere, loial, pământesc, domestic, un mare bucătar și foarte iubitor – tot ce aveți nevoie pentru a vă deschide și a vă bucura de viață.

De asemenea, înțelegeți bine Cancerul (înțelegeți-vă reciproc simbiotic – ambii aveți puțuri emoționale adânci sub acea suprafață tare și ambele semne de apă), Fecioara (admirați etica muncii reciprocă și trăsăturile negative ale celor două se anulează reciproc out) și Pesti (deși atracția este imediată, nu durează mult – Pisceanul va deveni prea posesiv pentru dvs.).

Trebuie să evitați parteneriatele cu Berbec (celălalt semnal al Marsului – veți lupta în mod constant asupra controlului asupra tuturor lucrurilor), Gemeni (vei fi gelos de libertatea lor) și Sagetator (prea agresiv și nesigur – acest meci este de natură să aducă cele mai întunecate calități).

Acest articol a fost publicat în ZODIAC. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Zodia scorpion

 1. Office Consulting zice:

  Stimate domn, Va recomand cu multa caldura sa NU mai traduceti cu google translate. Sau, daca o faceti, sa mai verifice cineva textul dupa aceea. Cat despre “partinirea” evidenta din unele articole, ce sa mai spun?

  >

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Daca nu o fac cu google, nu am cum altfel. Ziua are 24 de ore, blogul este inafara timpului pentru viata mea privata. Daca nu va place, nu e problema mea ci alegerea dvs.
   Blogul meu nu este obiectiv, nimic si nimeni nu poate fi asa. Scrie sus la motto. Tot si toti care fac rau acestui popor geto dac trebuie indepartati din tara.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.