De ce vor grupurile jewmericane razboi impotriva Rusiei si considera ca in orice intilnire dintre liderii americani si rusi trebuie sa existe un invingator si un invins?


Sah mat de proportii in intilnirea dintre Presedintele Putin si Media Jewmericana. Este foarte clar faptul ca liderul de laq Kremlin nu a dorit ca intilnirea cu Trump sa fie una in care cineva pierde si altcineva cistiga, nevazind sub nici o forma aceasta intilnire ca una care ar trebui s aexacerbeze un conflict dorit de grupurile de jewmericani din Congres, de ambele parti ale esicherului politic.
A veni vremea intilnirii si discutiile au avut loc intre cei doi membri separat de ochii si urechile mincinosilor jewmericani din Media si ai politicienilor americani imbuibati de bani de alti jewmericani din complexul industrial militar bancar american. ACEASTA INTILNIRE NU A AVUT ASA CUM DORESC CERCURILE PRO RAZBOI, UN CARACTER DE CONFRUNTARE CI O DOVADA CA EXISTA SI TREBUIE SA EXISTE COLABORARE INTRE CELE MAI MARI FORTE NUCLEARE ALE PLANETEI. 
Presedintele Putin a afirmat ca nici o entitate a statului rus nu este responsabila pentru o eventuala interferenta in alegerile din America, dar jewmericani l-au condamnat pe Trump ca nu a fost mult mai agresiv cu acest subiect, fara ca acesti jewmericani sa inteleaga faptul ca nu exista date si persoane care sa reprezinte statul rus surprinse in aceasta actiune. Mai mult, jewmericanii au cerut ca 12 agenti-ofiteri superiori ai serviciilor GRU, de securitate cibernetica, sa fie deferiti justitiei americane pentru a fi judecati, caz fara precedent in istoria relatiilor dintre cele doua tari, dar asa vor jewmericanii din media si din Congres…..adepti ai confruntarii si razboiului in situatia actuala, cind economia americana au pus-o chiar ei pe butuci, depinzind de zeci de ani doar de un eventual razboi si de petrodolari.
In interviul de la Helsinki al lui Chris Wallace cu Presedintele Putin, reporterl american, dorind sa il puna in reala dificultate pe liderul rus, la intrebat: Cum poate fi numita Rusia sub conducerea Presedintelui Putin o tara democrata atita timp cit un anumit numar de oponenti politici ai liderului rus au murit dupa ce si-au exprimat opinia? Presedintele Putina  raspuns:”Este o intrebare care ar fi trebuit sa fie pusa liderilor americani si ar fi trebuit sa arate democratia si stadiul ei in SUA, tara in care serviciile secrete atit de mult trimbitate peste hotare, au fost parte la acoperierea mortii prin impuscare a presedintilor americani, tragedia familiei Kennedy, a politicienilor americani si nu in ultima instanta a lui Dr. Martin Luther King care a dorit respect si democratie in America, toti acestia fiind ucisi si negasindu-se nici pina astazi criminalul ci numai povesti, in timp ce criminalii celor pe care ii amintiti dumneavoastra ca oponenti in Rusia, sint in puscarie si cazurile au fost judecate…..”
Liderului rus i s-a propus ca ofiterii de inteligenta americani sa colaboreze cu ofiterii rusi in vederea elucidarii unei eventuale interventii a serviciilor de inteligenta ruse in alegerile din SUA si aceasta actiune sa aiba loc cu investigatii in amindoua tarile. Jewmericanii au huiduit si atacat decizia liderului rus, pentru ca ei vor razboi, findca nu degeaba au strins sume astronomice si si-au construit buncare. Jewmericanii au adus vorba despre actul eliberat cu numai trei zile in urma de investigatorul Robert Muller pus de Congres sa dovedeasca implicarea Rusiei in alegerile politice din America, dar Presedintele Putina  venit cu o contra masura si a cerut ca unul dintre cei mai mari evazionisti americani care si-a desfasurat afacerile in Rusia, un afacerist american, Bill Browder, care a cistigat miliarde in Rusia, fara sa plateasca nici o rubla taxe si care a fost ajutat de o retea a serviciilor secrete americane sa se paraseasca Rusia si sa se ascunda, acesta donind peste 400 de milioane de dolari pentru campania lui Hillary Clinton, prin intermediul fundatiei Clinton, sa fie deferit justitie ruse pentru a fi judecat in Rusia unde obligatiile lui financiare sint de ordinul sutelor de milioane d edolari si chiar mai mult. tacere totala a jewmericanilor care au crezut ca au in fata pe Justin Trudeau sau alti novici in ale politicii si informatiilor de care isi pot bate joc cind doresc ei.
Fara discutie ca Presedintele Putin a spus direct in conferinta de presa ca a fost si este un suporter al Presedintelui Trump datorita principiilor pe care le imbratiseaza, dar nu vede in asta nici o problema, mai ales pentru ca poporul american a votat pentru alegerea presedintelui SUA…. Vor urma si mai multe declaratii de sah mat ale liderului rus pentru criminalii politici amereicani in solda complexului industrial militar bancar american, ai caror copii nu au fost si nus e vor duce in linia inti a razboiului pe care ei il doresc cu Rusia…..  
 
Adrian Cosereanu
Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.