Piramidele au fost construite folosindu-se dinozauri dresați


O echipă de arheologi de la Universitatea din Cairo, condusă de Egiptologul Nabir Ibn Al-Sammud, a descoperit papirusuri vechi și o serie de dale de piatră datând din anul 3500 î.Hr., care ar  dovedi că egiptenii vechi ar fi putut trăi printre dinozauri.
Este uimitor că papirusurile au fost scrise de oameni,  care au participat la construirea Marii Piramide , mormântul lui Faraon Khufu, cu 4500 ani in urmă și menționează folosirea „creaturilor animalice” de „dimensiuni enorme”, conform profesorului Al-Sammud.
” Pe baza acestor papirusuri vechi trebuie să luăm în considerare posibilitatea ca dinozaurii să fi trăit printre vechii egipteni și să fi fost probabil folosiți să poarte blocurile uriașe care compun piramidele “
spune  Profesorul Nabir Al-Sammud, egiptolog.
O altă veche relicvă, Paleta Narmer, cunoscută și sub numele de Paleta Mare de Hierakonpolis sau Paleta Narmer, este o descoperire arheologică egipteană semnificativă, datând din secolul al XIX-lea î.Hr., conține și ea  unele dintre cele mai vechi inscripții hieroglifice găsite vreodată și care ar  ilustra dinozauri vii.
Surprinzător, descoperirea recentă a vechilor papirusuri și a 26 de dale de piatră, care purtau decorațiuni sculptate și scrierile ieroglifice, a fost făcută într-o peșteră din apropiere, la câțiva kilometri în afară Cairo-ului modern.
„Am descoperit suluri întregi de papirus, de câteva picioare lungime și încă relativ intacte, scrise atât în ​​hieroglife cât și hieratice, scriptul cursiv pe care vechii egipteni îl foloseau pentru comunicarea de zi cu zi”, explică asistentul profesorului , dr. Fatima Al-Faya.
Cele mai surprinzătoare porțiuni ale textelor antice și ale paletelor de piatră se referă la Ra Nt-Ka, tradus că „fiară a lui Dumnezeu”, care se presupune că a fost îmblânzit și folosit pentru a purta blocurile mari de calcar care compun piramidele.
„De secole s-a presupus că Ra Nt-Ka a fost probabil o balenă, dar aici avem descrieri ale lui Ra Nt-Ka în apă și pe pământ, iar papirusurile spun că animalul” de mare statură „era învățat să transporta materialele folosite în timpul construcției piramidelor „, explică prof. Al-Sammud, vizibil emoționat.
„Acestea sunt descrise că fiind niște animale înfricoșătoare de povară care” mănâncă din iarbă Nilului „, a cărei coadă, atunci când este legănată,” poate ucide o armată de oameni „și ale căror gâturi ajung până la cer „, ceea ce ne permite să credem că creatura era o specie de brontosaurus, adaugă el.
Această descoperire incredibilă se produce la zeci de ani după ce paleontologii au descoperit primele fosile ale unei noi specii de dinozauri colosali din Egipt, una dintre cele mai grele creaturi care au umblat pe Pământ, denumită  dino-gigant, Paralititan, care înseamnă uriaș mare.
„Nu putem specula dacă aceasta este specia de dinozaur care ar fi putut trăi printre vechii egipteni, dar rămășițele fosile sunt destul de răspândite în regiunea Nilului și aceste fiare amfibiene erau în mod obișnuit comune în zonă la un moment dat”, explică colegul Egiptolog, Helmut Ferrlug de la Universitatea din Berlin.
Acest articol a fost publicat în ISTORIE UNIVERSALA(Egipt). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Piramidele au fost construite folosindu-se dinozauri dresați

  1. Catalin Didica zice:

    Piramidele au fost construite de cei care ne-au creat, adica de extraterestii. Poate ne-au creat in laborator sau suntem urmasii lor nu stim asta dar dinozaurii nu puteau fi dresati decat de tehnologii speciale. La cat de avansati erau extraterestrii nu aveau nevoie sa-si bata joc de animale ci puteau sa ridice mult mai usor bucatile de piatra. Vedeti desenele de mii de ani cu ozeneuri din pesteri si veti vedea ca noi nu suntem creati de un Dumnezeu inventat ci de extraterestrii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.