O etapă în Magnum Opus / imortalitatea şi obţinerea unei vieţi superioare


Mă adresez în special celor iniţiaţi, din acest motiv nu este nevoie de prea multe explicaţii, pentru că mulţi iniţiaţi le cunosc.

Am descoperit că se pot „stoca” (mai bine spus, se pot conecta) energii, informaţii sau chiar o parte din suflet şi din conştiinţă în forme mentale, forme mentale ce urmează să fie impregnate cu energie, însumate şi personificate, pentru ca, creatorul să fie asociat cu acea formă mentală, cu sigiliul ei şi cu simbolul ei. Iar evocatorii să poată accesa anumite informaţii, din eter, prin intermediul respectivului sigiliu / simbol / forme mentale. Spre exemplu, poţi stoca informaţii despre proprietăţile pietrelor sau ale ierburilor, într-o anumită formă mentală. Informaţii ce orice evocator le poate accesa oricând, prin intermediul sigiliului, preluând informaţia din eter. Alt exemplu, corpul tău fizic nu mai funcţionează, a murit sau se află … pe altă Planetă, în altă Galaxie. Însă, lăsându-ţi un sigiliu / simbol şi creând o formă mentală, impregnată cu energie, personificată, pe care ai asociat-o cu tine în timpul vieţii (într-un fel sau altul ai asociat-o cu sufletul şi conştiinţa ta) oricine poate lua legătura cu tine, în momentul *evocării* tale.

Acest lucru garantează că, chiar după moartea corpului tău fizic, vei putea interacţiona în continuare cu omenirea, îţi vei putea continua o lucrare, chiar dacă eşti evocat sau nu, şi vei putea alege orice alt corp pentru asta. Sau vei putea îndruma un om sau altul. Acest lucru necesită mult antrenament psihic şi multă energie şi nu îl poate realiza oricine din afară.

Eterul, adică tot ceea ce există, a existat şi va exista este extrem de uşor de înţeles, din moment ce conştientizezi că tu eşti parte din eter, atunci vei conştientiza şi cum funcţionează eterul – să nu facem confuzie, acest lucru este diferit de minciunile wiccanilor, în legătură cu „mama natură”, ce, ca orice alt program evreiesc, ieftineşte şi alterează spiritualitatea, coruptând-o şi adaptând-o intereselor lor.

Ceea ce am scris mai sus, este teoretic, gravarea conştiinţei şi sufletului în eter. Pentru realizarea acestui lucru, trebuie ca eterul să înţeleagă că tu eşti asociat cu un anumit sigiliu şi că tu / conştiinţa ta apare atunci când eşti evocat. Pentru asta, te poţi folosi de propria minte şi de abilităţile tale şi/sau de mintea altora. Mintea umană este un dispozitiv ce emite în eter. Eterul este pură fizică cuantică. Ca atunci când înţepi o bucată din pielea cuiva, dus la 500 KM distanţă şi el simte … sau ca Voodoo. Abilitatea de a influenţa şi manipula eterul stă în capacitatea fiecăruia. Cine nu este capabil, se poate folosi de anumite dispozitive psihotronice şi tehnologie avansată pentru asta. În special evreii sau cei prinşi în sistemul de magie evreiesc (Cabala, îngeri, etc), pentru că ei sunt la un nivel spiritual inferior şi sunt extrem de degradaţi, sunt prinşi în Matrixul evreiesc care este împânzit pe toată planeta.

Această metodă de gravare a sufletului şi conştiinţei în eter poate fi folosită şi pentru a obţine putere spirituală şi energie. Le poţi cere oamenilor să-ţi doneze energie, concentrându-se pe sigiliul tău, afirmând că o poţi folosi oricum doreşti – oferind ceva în schimb sau nu.

Imagini pentru manipularea viitorului

În acest fel s-au creat şi Arhanghelii, forma evreiască „Iehova”, „Isus Hristos” şi toate celelalte forme mentale evreieşti. Aceştia nu oferă nimic, doar sclavie, umilinţă, tortură, suferinţă, nedreptate, iluzii şi seacă de energie. Evreii sunt paraziţi şi vampiri energetici.

Obţinerea unei reîncarnări superioare şi Zohar

Zoharul nu este altceva decât acelaşi Matrix evreiesc şi sistem de magie evreiesc. La fel ca şi Cabala. Sunt mai multe trepte, ca o piramidă. În primul nivel sunt sclavii şi cei umiliţi, torturaţi, folosiţi şi secaţi de energie continuu. Al doilea nivel sunt cei cărora li se dă ceva anume: bani, influenţă. Al treilea nivel sunt cei cărora li se dau informaţii oculte – deci putere, ca maeştri din loji masonice (informaţii evreieşti şi corupte care îi leagă de acest Matrix evreiesc), al patrulea nivel sunt aşa numitele „comandamente angelice” … şi tot aşa până la evreii de top cu gena Cohen.

Naşterea superioară evreiască este un sistem ce, îţi promite că te vei naşte pe un nivel mai sus al piramidei, în viaţa viitoare, dacă vei lucra pentru Iehova şi formele lor mentale. În realitate, toate aceste forme, Isus Hristos, Iehova, Arhangheli, sunt toate însuşi evreii de top pe Pământ. Mulţi probabil chiar vor primi o naştere superioară, o naştere superioară în sistemul de magie evreiesc, într-o lume de roboţi microcipaţi controlaţi de evrei, printr-un computer centralizat în Israel şi într-un Guvern mondial controlat de evrei.

Cu o simplă lucrare magică şi cu ajutorul auto-sugestiei, poţi programa energia, ca în viaţa viitoare să ai parte de o naştere într-o familie bogată şi influentă, fară să rămâi prins în sistemul de magie evreiesc, ce într-un final te va sacrifica şi pe tine, mai devreme sau mai târziu.

Viitorul se poate influenţa. Mintea umană poate influenţa viitorul şi eterul. Capacitatea fiecăruia stă în puterile sale proprii, nivelul spiritual, etc. Ce au făcut evreii, a fost să se amestece peste ceea ce a stabilit şi gravat, puternic în eter, Satan, în legătură cu soarta acestui Pământ. Pentru că ei se amestecă în tot. Corup, distrug, manipulează, alterează, parazitează.

https://www.seruah.com

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(matrix). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la O etapă în Magnum Opus / imortalitatea şi obţinerea unei vieţi superioare

  1. Vasile-Florin Berculean zice:

    Extrem de interesant 🤔
    Filmul Transcendence 2014

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.