Daca evreii nu ar exista … cine ar vrea sa-i inventeze?


In imagine: Un evreu participa la un ritual kapparot, in care un pui de gaina este invartit violent pe deasupra capul pacatosului, in convingerea ca pacatele evreului din anul trecut sunt transferate in pui.

De cand cu invazia musulmana si comentariile din retele sociale exprimand nemultumirea, au introdus un nou termen „discursul de ura” , pana acum era doar antisemitismul pus la orice critica sau comentariu la dresa evreilor sau a Israelului.

HATE SPEECH. Este un fenomen tot mai mare, tot mai amenintator, din ce in ce mai rau, dar, din fericire, exista echipe de experti dedicati care lucreaza zi si noapte pentru a ajuta guvernele occidentale sa o combata.

Taxele pot fi mari, dar acesti tipi sunt cei mai buni in afacere: evrei precum Rabbi Abraham Foxman din Liga Anti-defaimare din SUA si Michael Whine (sic) din Trustul Comunitatii de Securitate din Marea BritanieAbe si Mike recunosc ura cand o vad, pentru ca rasa lor se ocupa cu ea de mult timp. Uita-te la cartea lor sfanta, Tora, sarutata cu dragoste in sinagogi in fiecare zi. Iata cateva exemple de discursuri de ura inregistrate acolo de evrei in memoria numerosilor lor dusmani:

Spargeti-le dintii, „Elohiim, in gura lor. Lasati-i sa se topeasca ca apele care curg mereu, sa fie ca niste bucati taiate. Tsaddiiq se va bucura cand va vedea razbunarea; isi va spala picioarele in sangele rasha „. (Psalmul 58)

Betababel, care trebuie sa fii distrus; fericit va fi cel care te rasplateate aaa cum ne-ai servit! Fericit va fi cel care va lua si-i va lepada pe micutii tai impotriva pietrelor! (Psalmul 137)

E o chestie de sange, si e de mirare ca evreii se opun atat de puternic discursului urii? Nu, nu este, pentru ca daca exista un lucru, evreii nu pot suporta concurenta. Discursul de ura de mai sus nu era destinat evreilor, ci a fost creat de evrei pentru a fi folosit impotriva dusmanilor lor. „Elohiim este Dumnezeul evreiesc, Betababel este” fiica Babilonului „. Taddiq inseamna „drept” in ebraica, rasha inseamna „rau”, dar puteti ghici cum definesc evreii acesti termeni. Evreii insisi sunt neprihaniti; daca esti un dusman al evreilor, esti rau. Iar cei alesi de Dumnezeu vor sa-si spele picioarele in sangele tau si sa distruga creierul copiilor tai.

Ei ar dori ca Dumnezeu sa urmeze aceste instructiuni pentru tratarea unui dusman:„Lasati zilele lui sa fie putine. Copiii sai sa fie orfani si sotia sa vaduva. Copiii lui ss fie mereu vagabonzi si sa cerseasca. Sa nu fie nimeni caruia sa-i fie mila; sa nu fie nimeni care sa favorizeze copiii orfania. (Psalmul 109)

Da, adevarul este ca evreii sunt astfel de experti in discursul urii, pentru ca l-au folosit atat de mult ei insisi. Se toarna ura pagina dupa pagina in cartea lor sfanta, iar goyimii crestini se unesc in grup sa se impace cu Dumnezeul lor de Iubire si Pace. Evreii n-au nevoie sa se uneasca in grupuri pentru ca nu vad nici o problema. Dumnezeul evreu este doar o proiectie a eului evreiesc masiv, si asa cum evreii insisi sunt plini de ura si pofta de putere, la fel este si Dumnezeul lor. Evreii continua sa faca planuri pentru putere, astfel incat sa poata dauna multor oameni pe care ii urasc, iar cele mai grave abuzuri de putere din secolul al XX-lea au urmat manualului de instructiuni scrise de megalomaniacul tipic evreu si tiran Karl Marx.

Dar Marx nu este tipic evreu doar pentru ca era plin de ura si nebun. Alta mare caracterista evreieasca este ca era extrem de plictisitor. Marxismul, ca si psihanaliza creata de evrei si „corectitudinea politica”, golesc viata si interesul din tot ceea ce ating. De ce iudeiilor le este usor sa pastreze in permanenta crimele presupuse ale national-socialistilor germani, in timp ce crimele reale si mult mai rele ale comunismului evreu sunt ignorate? Pentru ca national socialismul este plin de farmec si fascinant. Comunismul, dimpotriva, este plictisitor, plictisitor, plictisitor. Daca nu ar fi atat de nociv si periculos, nici un necomunist nu l-ar baga in seama, pentru ca el este o reflectare perfecta a celor care l-au creat. Exista unii indivizi gentili care au dat lumii mai mult intr-o scurta viata decat intreaga rasa evreiasca in mii de ani. Ganditi-va la Beethoven sau la Leonardo da Vinci sau la Shakespeare. Va puteti dedica viata studierii unuia dintre acesti barbati si veti fi recompensati la infinit.

Si, de fapt, unii evrei fac asta: toate aceste genii au interpreti evrei care le interpreteaza si le explica pentru goyimi, iar acest lucru este tipic evreiesc. Evreii nu creeaza pentru ei insisi, ei exploateaza ce creaza ceilalti oameni. Orice alta rasa de pe pamant, chiar rasa neagra, a creat o arta si o civilizatie distincta proprie. Dar nu exista nici un fel de „civilizatie evreiasca”, iar contributia evreiasca la arta a fost aceea de a corupe si de a vicia. Dupa cum un mare om a spus odata: „poporul evreu, in ciuda tuturor calitatilor intelectuale aparente, nu are o cultura adevarata si, in special, nu are o cultura proprie. Pentru ca falsa cultura pe care evreul de astăzi o detine este proprietatea altor popoare si, in cea mai mare parte, este ruinata in mainile sale”. (Adolf Hitler, Mein Kampf, volumul I, capitolul 11)

AllJewsUnitedGanditi-va la „Hanukkah”. De ce auzim din ce in ce mai multe despre asta in aceste zile? La urma urmei, nu este cea mai importanta festivitate a iudaismului, iar evreii sunt doar un procent mic din populatie. Dar este cea mai apropiata sarbatoare evreiasca de      Yuletide ( Serbarile de Yule, de la nordicul antic Jul, se sarbatoresc in fiecare solstitiu de iarna). Este din sarbatorile popoarelor nordice, relationata cu mitologia germana si paganismul nordic. Yule dura 12 zile si crestinismul l-a asimilat cu Craciunul. Deci, este mijlocul prin care evreii, cu aroganta tipica si importanta de sine, incearca sa submineze si sa distruga un frumos festival alb pe care nu l-ar fi creat niciodata pentru ei insisi. Acesta este motivul pentru care antisemitismul trebuie sa fie corect. Nimeni nu ar pierde atat de mult timp cu o astfel de rasa plictisitoare, putin sau deloc creativa, si neproductiva, daca rasa asta nu era atat de distructiva si periculoasa. In mod similar, unii virusi primesc o mare atentie, chiar daca nu sunt foarte interesanti in sine. Virusul variolei a fost studiat atat de mult pentru ca face mult rau, nu pentru ca este un organism deosebit de fascinant.

Marxismul si alte ideologii evreiesti sunt si virusi si li se acorda mai multa atentie decat merita din cauza raului pe care il fac, nu din cauza interesului lor intrinsec. Ceea ce face parazitologia sau studiul parazitilor, nu parazitii sunt atat de fascinanti ci modul in care ei exploateaza si inseala gazdele care sunt adesea mult mai complexe. Parazitul nu poate exista fara gazda, dar gazda poate exista fara parazit. Aceasta este relatia evreilor cu restul rasei umane si, daca goyim-ul dispare, aceasta predictie a lui Adolf Hitler, creatorul unui fascinant national-socialism, se va implini rapid: „Evreul este unit doar atunci cand un pericol comun ii obliga sa fie, sau o prada comuna ii atrage; daca lipsesc aceste doua motive, egoismul cel mai prost intra in joc cat ai clipi din ochi si poporul unit se transforma intr-o hoarda de sobolani, luptandu-se la sange intre ei. Daca evreii ar fi fost singuri in aceasta lume, ei s-ar fi inabusit in mizeria interna; ei ar incerca sa avanseze unul peste celalalt intr-o lupta plina de ura si sa se extermine unul pe altul”. (Mein Kampf, volumul I, capitolul 11)

Evreii sunt, literalmente, plictisitori de moarte, cea mai plictisitoare rasa de naufragiati ai natiunii de pe planeta.

https://nationalvanguard.org/2018/07/if-jews-didnt-exist-whod-want-to-invent-them/

https://karensmithdotblog.wordpress.com

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Daca evreii nu ar exista … cine ar vrea sa-i inventeze?

  1. Catalin Didica zice:

    Un hitler 2 in Europa si in Sua ar slabi exagerat de mult puterea lor…

    Apreciază

  2. Marian zice:

    „Daca evreii nu ar exista … cine ar vrea sa-i inventeze?” Aceeasi intrebare insa , avand o mica schimbare de nume : DACA ROMANII NU AR EXISTA … CINE AR VREA SA-I INVENTEZE ? Ai suficient sange in instalatie pentru a raspunde la aceasta intrebare insa , nu din ce-ai ciugulit de pe Google ci , din mintea si cultura dumitale , din bunul simtz al dumitale ca om ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.