Aura umană – Conștiința noastră de a face parte din lumea materiei!


Aura este un camp electromagnetic care este emis de catre orice este viu. Acesta este formata din mai multe straturi, fiecare strat avand o functie sau un rol. Aura nu este separata de corpul fizic, ea fiind o extensie a corpului de o compozitie diferita.Pentru a putea compara, caracteristicile planetei Pamant includ straturile fizice si atmosferice. Atributele fiecarui strat sunt diferite in aspect, asemanare si functie; fiecare este o parte interconectata care incorporeaze entitatea in intregime.

Continund sa utilizam Pamantul ca si exemplu pentru cum servesc functiile aurei umane, straturile sale fac schimb de experienta intre ele. Straturile servesc ca un sistem de “feedback” si pot indica starea de sanatate si pot avertiza o viitoare boala.

Asa cum Pamantul devine mai poluat, sectiuni de atmosfera vor sugera prezenta indispozitiei. Prin observarea vantului, temperaturii, debitului de aer si presiunea, acestea permit predictii exacte ale unei vremi furtunoase in anumite zone. Constientizarea noastra sau neglijarea acestui sistem de “feedback” poate insemna diferenta intre prevenire sau un rezultat costisitor in daune. Toate aceste informatii pot fi detectate prin observarea schimbarilor atmosferice.

Aura umana este similara – straturile aurei ofera “feedback” intre corpul nostru si sistemele sale de functionare, starile noastre emotionale si ele putand schimba informatii cu alte aure cu care interactionam. <br />

Folosirea aurei ca un mod de monitorizare al sanatatii nu a fost aprobata in trecut pentru ca aura nu era usor de vazut sau a fost gandita ca o aparitie mitica.

Cu toate acestea tehnologia actuala are capacitatea de a detecta si inregistra campul energetic uman si existenta aurei devine tot mai acceptata.

Cercetarea aurei se desfasoara inca din anul 1777. Cercetarile notabile au fost efectuate de Dr. Seymon Kirlian in anul 1939, pentru care a fost facuta fotografia Kirlian. Aceasta sustine controversata existenta a aurei, prezentand dovada aurei prin tehnica lui de “electrophotography”.

Mai multe studii au fost efectuate pentru a continua cunostintele noastre despre ceea ce inseamna prezenta acestui camp de energie, cum functioneaza si analiza a ceea ce poate face. Omul de stiinta Dr. Thelma Moss, autorul cartii The Body Electric a condus laboratorul de parapsihologie de la UCLA in anul 1970 pentru a studia fotografia Kirlian in efortul de a explica imaginile aurei care sunt prezente in “electrophotograph”.

Pentru a putea intelege energia lumii nevazute se efectueaza experimente stiintifice folosind o tehnica numita ” bioelectrophotography”. Ipoteza este ca noi emitem constant energie. “Bioelectrophotography” are scopul de a capta aceste campuri de energie, vazuta ca o lumina in jurul corpului – sau ceea ce unii ar numi-o aura ta.

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(constiinta). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.