Cel mai apreciat om de stiință din Rusia afirmă ca în urmă cu 12-14 milioane de ani, existau civilizații care conduceau mașini gigant


Alexander Koltypin este un geolog rus care a lansat o teorie incredibilă. Acesta susţine că, în urmă cu aproximativ 12-14 milioane de ani în urmă, existau civilizaţii care conduceau maşini gigant.

Koltypin dă exemplu şanţuri formate în pământ în centrul Turciei. Acesta spune că acestea nu s-au format în mod natural, ci că ar exista posibilitatea ca unele civilizaţii antice să fi condus maşini de teren pe pământ moale. Şanturile au o adâncime de 1 metru.

Putem presupune că vehiculele vechi pe patru roți au fost conduse pe pământ moale, pe o suprafață umedă”, a spus Koltypin, conform The Mirror, citat de evz.ro.

Aceste urme seamănă cu cele făcute de dinozauri. Şanţurile Koltypin lansează ipoteza că au existat civilizaţii antice. “Poate că aceste creaturi nu erau fiinţe umane moderne”,  a mai spus Koltypin, care este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de ştiinţă din Rusia.

Acest articol a fost publicat în ISTORIE UNIVERSALA(civilizatii). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cel mai apreciat om de stiință din Rusia afirmă ca în urmă cu 12-14 milioane de ani, existau civilizații care conduceau mașini gigant

  1. Catalin Didica zice:

    Poate avea dreptate dar nu 12-14 milioane de ani ci mult mai putin. E absurd sa vorbesti de atatia ani cand tu nu stii ce era cu exactitate acum 5-10 mii de ani. Urmele ar fi disparut de mult nu ar fi rezistat atat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.