Voi, cei care lăudaţi mesajul anti PSD, tot aşa vă educaţi şi copiii?


Cred ca nu mai e nici o sansa ca romanul sa vada adevarul….toata clasa politica e una mafiota! Romanii se razboiesc intre ei iar politicul se amuza pe seama prostilor….de 28 de ani!

Din pacate astia sunt emanatia acestui capitalism nenorocit, oameni fara creier functional, probabil  daca se va intoarce socialismul, vor ajunge la canal la munca, altceva nu prea mai ai ce face cu rebuturile….

Micuţii au putut vedea, la ore de maximă audienţă, cum, pe toate posturile de televiziune, dar şi în mediul online, se propagă un mesaj de susţinere pentru românul care a ales să îşi exprime antipatia politică printr-un mesaj obscen.

 Aş fi vrut să încep altfel editorialul. Nu ştiu, cu o prezentare generală a situaţiei, cu nişte cuvinte menite să exprime adevăratele mele trăiri de acum… dar nu. Pur şi simplu, simt cum totul devine inutil în această masă din ce în ce mai murdară şi mai plină de ură, în care bunul simţ a murit definitiv, în care lipsa de educaţie a devenit lege şi în care nimeni nu se mai gândeşte că micuţii de azi vor face, mâine — nu peste 24 de ore, ci în viitor — fix ce văd acum la părinţii lor.

Nu pot să nu mă gândesc de câte ori am auzit, de la mulţi părinţi, fraza: „Nu ştiu de unde a învăţat prostii, la noi în casă/familie nu se vorbeşte aşa”. Ba da, fix aşa se vorbeşte, se înjură, se calcă în picioare orice urmă de decenţă, iar ipocrizia afişată de cei care le-au dat viaţă copiilor nevoiţi să asculte de la adulţi cuvinte murdare este fără limite.

Recunosc, mi-am dorit să vină o zi în care să pice aceste măşti, să se arate cu adevărat că vulgarităţile se învaţă de acasă. Că sunt şi excepţii, e altceva, dar în majoritatea situaţiilor, acasă este locul în care unii îşi fac „educaţia”. Aia pentru viaţă, cică…

Şi, surpriză! Ziua mult dorită a venit. Sub forma unui Audi cu număr de Suedia, cu o înjurătură la adresa Partidului Social Democrat. Nu am simpatii politice — pentru mine, Vladimir Putin este unicul lider al acestei lumi şi cel mai bun preşedinte — dar grosolănia de care a dat şi dă dovadă întreaga societate românească în aceste momente este catastrofală.

Mă întreb, oare cei care se laudă cu acest slogan, care se bucură că PSD e înjurat „pe faţă”, cum îşi educă micuţii? Cum îi învaţă să îşi gestioneze emoţiile negative? Înjurând?

Păi, în cazul acesta, să nu ne mire că vedem profesori bătuţi şi înjuraţi, părinţi loviţi de propriii copii, pentru că agresorii sunt rodul „educaţiei” primită acasă.

Nu am văzut nici o organizaţie care apără drepturile copilului — şi nici chiar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului — să ia atitudine faţă de aceste derapaje din media. Nu i-a păsat nimănui.

Cine ştie, poate editorialul acesta va trezi lumea din visare şi va pune punct acestei mizerii…

https://m.ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(miscarea rezist). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Voi, cei care lăudaţi mesajul anti PSD, tot aşa vă educaţi şi copiii?

 1. Catalin Didica zice:

  Copii trebuiesc educati sa urasca clasa politica si sa le spuna exact PUIE MSD. Copii trebuie sa stie ca toti cei care au condus tara in astia 28-29 de ani sunt dusmanii poporului roman. Toti copii invata injuraturi de mici asa ca asta nu este o problema ci important e sa-i educi sa nu fie hoti, escroci, ticalosi etc ci iubitori de tara si de neam.

  Apreciază

 2. Catalin Didica zice:

  am pus la copiii cate 3 dei de 3 ori dar se pare ca mi-a furat psd 3 de i la fel cum a furat dragnea banii de la copii

  Apreciază

 3. simona zice:

  Asta nici macar nu-i clasa politica ,sau asa se cheama tradatorii mai nou.Uita-te la noi vine ungurul si -ti spune in fata, el va face autonomia ,el va face marea Ungarie si tu ce faci ?Deci eu care locuiesc in Banat sunt ingrijorata ,faci tot felul de legi tampite ca sa scapi hotii acestei tari .Asta-i moralitate ?Furati ,mintiti ,tradati ,terfeliti tot ce are tara asta ,sa vorbim de lipsurile din spitale ,scoli .A apropo de scoli :prosti ne-ati vrut ,prosti ne aveti ,atat ati fost in stare sa scolarizati .Daca scoala -si facea treaba ,azi n-aveam parte de voi .Alaltaieri ati mai scos un prost in fata ,ministrul apararii da apa la moara rusilor (prietenilor matale ,dar stai linistit 80%din clasa politica se-nchina lor).Nebunilor Rusia nu o sa arunce in capul Americii cu bombe niciodata ,voi tampitilor o sa luati primele bombe in cap ,voi Bucurestiul si portul Constanta si daca-i destept si este ,Putin o sa va taie macaroana cu gazele in Marea -Neagra .A si sa nu uit BRAVO ati distrus si industria de crestere a porcilor. De ce ,faceau concurenta oaiei lui Daia ?

  Apreciază

 4. chira aurel zice:

  MUIÉPSD…
  Noi în Ardeal, în loc să pronunţăm “ÎNMUIÉ” (accentul pe “É”), zicem “MUIÉ” Termenul “muie” cu înţeles argotic de “gură”(sau la ce s-o fi imaginat POLIŢIA ROMÂNĂ) noi nu-l prea folosim. Deci, ce-a greşit omul ăla scriind pe plăcuţă “înmuié (muié) PSD” ? Ca şi când dacă aş spune că “I se înmuie trupul (lui Liviu) în faţa foarte tinerei…”, l-aş înjura… Ce prostie! Tot în Nord avem ţîpuritura “Supărare, supărare/ pune-te-oi de-a “moi” în vale / Şi-o trece apă pă tine/ Nu-i mai supăra pă nime”. Am ajuns ca PSd-Poliţia-d-na Carmen să ne înveţe limba română?
  Poate fi cel mult învinuit că la Atelier nu i-au pus accentul pe “E”. Poate nici nu-l aveau…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.