Colonizarea României a început în forță. Iată cum vor fi înlocuiți cei 4 milioane de români plecați peste hotare…


Orice român conștient percepe drama acestei națiuni, mai ales atunci când se gândește la faptul că 4 milioane de oameni activi au părăsit țara pentru o viață mai bună în altă parte. 4 milioane de oameni activi pierduți la o populație cu ceva peste 20 de milioane este un adevărat dezastru. De ce au plecat acești oameni? Pentru că în țara lor nu au un viitor. Pentru că politicienii corupți au distrus viitorul a cel puțin două, trei generații de tineri! Pentru că patronii firmelor din România au făcut o tradiție, încă din primii ani de după evenimentele din 1989, din plata unor salarii de mizerie și exploatarea fără  milă a angajaților chiar și în afara programului legal.

Iar astăzi, mulți dintre patronii veroși care sunt responsabili de migrația masivă a românilor se plâng că nu au cu cine lucra, că afacerile lor construite pe destine distruse riscă să se ducă la vale din cauza lipsei forței de muncă. Desigur, acești indivizi, majoritatea lor conectați la infecția politică din România, vor să adune și astăzi bogății, plătindu-și prost angajații. Și pentru că știu că nu îi pot aduce pe românii plecați, pentru salarii mici, și-au făcut temele și astăzi importă muncitori asiatici, din țări mult mai sărace decât România, pentru care 1.500 de lei în mână e o adevărată afacere. (Desigur, există și oameni de afaceri cinstiți care sunt nevoiți să recurgă la o astfel de opțiune, după ce a fost distrusă piața muncii de alții)

Și iată că România nu scapă de colonizare și amestec rasial. Într-adevăr, nu vor veni mase mari de musulmani mai mult sau mai puțin radicalizați, ci muncitori din Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia, Thailanda… Iar odată cu venirea lor în număr mare, patronii români vor putea din nou să se bată în salarii minime pe economie, pentru că vor avea alternativă la români. Iar românilor care nu le convine concurența asiatică, n-au decât să își ia lumea în cap pentru a pleca în alte țări, la muncă. Prin urmare, odată cu venirea unui număr mare de muncitori din țările  asiatice sărace (mulți au ajuns deja!!!), putem estima că migrația românilor se va accentua!

Adevarul.ro: „Primele iniţiative în sensul recrutării de forţă de muncă din afara ţării au început să apară în România în urmă cu 2-3 ani. Motivele pentru care angajatorii români au apelat la această strategie sunt diverse şi includ migraţia anumitor categorii sociale către ţări mai dezvoltate din vest, scăderea natalităţii, cerinţele în schimbare pentru diferite locuri de muncă, schimbări dictate de noile tehnologii şi incapacitatea sistemului de învăţământ de a se plia la nevoile angajatorilor de astăzi.

O altă problemă cu care se confruntă angajatorii este legată de salarii. Potrivit legislaţiei, muncitorii străini trebuie plătiţi cu cel puţin salariul mediu pe economie, adică 500 de euro – ceea ce creează inechităţi.

„Trei milioane jumătate, patru milioane de adulţi  au migrat, nu mai sunt aici, nu mai stau la uşile angajatorilor, iar acum ca să-şi rezolve această problemă angajatorii, care ştiu că nu pot aduce românii înapoi pentru că îi plătesc cu salarii foarte mici, sunt nevoiţi să importe angajaţi din ţările terţe Uniunii Europene. În momentul de faţă vor să elimine din lege acea prevedere care spune că nu poţi să aduci un lucrător din state terţe dacă nu-l plăteşti cu cel puţin salariul mediu pe economie”, a declarat, pentru „Adevărul”, Dumitru Costin, şeful Blocului Naţional Sindical (BNS). Potrivit acestuia, acea barieră a fost pusă în mod premeditat în legislaţie tocmai pentru a descuraja angajatorii care au făcut un „sport naţional” din plata salariaţilor doar cu salariul minim pe economie. (Citește mai mult: Adevarul.ro)

Să nu vă faceți însă iluzii! La presiunea patronilor, acea barieră va fi eliminată până la urmă pentru ca afacerile să meargă bine, iar patronii români să îi poată plăti prost și pe muncitorii asiatici. Din acel moment, românii plecați vor fi înlocuiți în masă. Iar de aici, până la naturalizarea muncitorilor imigranți nu o să mai fie decât un pas mic pe care politica neomarxistă a UE îl va încuraja sau va pune presiune să fie făcut!

Daniel Roxin

http://www.cunoastelumea.ro

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(depopulare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Colonizarea României a început în forță. Iată cum vor fi înlocuiți cei 4 milioane de români plecați peste hotare…

 1. simona zice:

  La cat sunt de avari or sa ramana si fara mana asta de lucru ,va merge o perioada ,apoi oamenii chiar daca sunt din rasa galbena au creier si vor migra si ei in vest .Punem pariu ca o punem de-o afacere ,noi romancele ii luam de barbati ,(fictiv ),ii trecem cu noi dincolo in baza certificatului de casatorie si facem si ceva bani .Raman saracii patroni cu buzele umflate ,cum au mai ramas cand s-au gandit ca cetatenii din Republica Moldova ii musai sa fie sclavii lor .Le-am dat planurile peste cap ,am aplicat planul casatoria si astfel iaca na pozna i-am scapat .Ca doar n-o sa ne impiedice sa ne unim rasele intre noi ,le sar toate conventiile in cap .

  Apreciază

 2. Catalin Didica zice:

  Nu sunt de acord cu venirea nici unui musulman, asiatic sau african pe teritoriul Romaniei. Daca romancele vor lua de barbati asemenea creaturi si tigani atunci contribuie la distrugerea neamului romanesc. Stramosii nu au luptat ca ele sa se marite cu lighioane si este urat ca tradeaza in acest fel.

  Apreciază

 3. Citadela zice:

  Si nu mai este dupa noi cine se stabileste in tara. V am mai spus eu, noroc cu tiganii, ca de ei inca mai fug toti cei pe care i maninca cur sa se stabileasca in Romania. Tiganii sunt sperietoarea care salveaza natia de invazii de migranti 🙂

  Apreciază

 4. Catalin Didica zice:

  Saracia din Romania ii face sa evite tara. Tiganii nu sunt sperietori iar musulmanii vor veni daca romanii vor permite asta si johannis vorbeste fara acordul nostru si primeste ca si cum ar primi acasa la el. Am observat ca iti surade ideea cu tigani multi in Romania dar ei nu fac decat dezastru si nu contribuie cu nimic la ridicarea tarii. Sa votezi psd sau pnl cum fac ei inseamna distrugere iar asa nu vom progresa deloc

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.