Statisticile guvernului SUA: Vaccinul antigripal este cel mai periculos vaccin din America


Chiar și cel mai bine vândut vaccin împotriva gripei, este doar al cincilea cel mai popular vaccin din Statele Unite

  Prevnar – vaccinul utilizat pentru prevenirea infecțiilor cauzate de bacteriile pneumococice; Gardasil – care presupune prevenirea cancerului de col uterin; PENTAct-HIB – administrată copiilor mici pentru a elimina difteria, tetanosul, tusea convulsivă, hepatita B, poliomielita și influența Haemophilus tip b; șiInfanrix / Pediarix – un vaccin indicat pentru imunizarea activă împotriva infecției difterice, tetanice, tusei convulsive, cauzate de toate subtipurile cunoscute ale virusului hepatitei B și poliomielită; sunt mult mai populare decât vaccinul împotriva gripei.

Cu toate acestea, un raport publicat în 2013 de către Departamentul de Justiție arată că mai mult de jumătate din toate pretențiile soluționate de Programul Național de Compensare a Vătămărilor Provocate de Vaccin, denumit și Curtea Vaccinului, au fost pentru leziunile provocate de vaccinul antigripal : https://healthimpactnews.com/2014/flu-vaccine-is-the-most-dangerous-vaccine-in-the-united-states-based-on-settled-cases-for-injuries/

După cum a anunțat Health Impact News, în perioada 16 august – 15 noiembrie 2013, 139 cereri au fost soluționate de Curtea Vaccinului, dintre care 70 au primit despăgubiri. Din aceste creanțe stabilite, 42 – sau 60% – au fost pentru leziuni cauzate de vaccinul împotriva gripei. Restul de 40% au fost pentru leziuni cauzate de 11 alte vaccinuri. Cel mai mare număr de disfuncționalități care au fost raportate ca urmare a vaccinului antigripal au fost pentru sindromul Guillain-Barré sau GBS, o condiție pe careInstitutul Național de Tulburări Neurologice și Accidente Vascularo-Cerebrale o descrie după cum urmează:

,,Sindromul Guillain-Barré (GBS) este o tulburare în care sistemul imunitar al organismului atacă o parte a sistemului nervos periferic. Primele simptome ale acestei tulburări includ grade diferite de slăbiciune sau senzații de furnicături la nivelul picioarelor. În multe cazuri, slăbiciunea simetrică și senzațiile anormale s-au răspândit în brațe și în partea superioară a corpului. Aceste simptome pot crește în intensitate până când anumiți mușchi nu pot fi folosiți deloc și, în caz de severitate, persoana este aproape total paralizată. În aceste cazuri, tulburarea pune viața în pericol – potențial interferând cu respirația și uneori, cu tensiunea arterială sau frecvența cardiacă – și este considerată o urgență medicală.”

O astfel de persoană este adesea pusă sub ventilație pentru a ajuta la respirație și este urmărită îndeaproape pentru probleme cum ar fi bătăi anormale ale inimii, infecții, cheaguri de sânge și tensiune arterială ridicată sau scăzută. Majoritatea persoanelor totuși, au recuperare bună chiar din cele mai grave cazuri de sindrom Guillain-Barré, deși unii continuă să aibă un anumit grad de slăbiciune.

  Vaccinul antigripal – o rețetă toxică pentru dezastru

Leziunile provocate de vaccinul împotriva gripei, așa cum figurează în raportul Departamentului de Justiție, nu se limitează la sindromul Guillain-Barré. Includ de asemenea: leziuni neurologice, neuropatie periferică, mialgii dureroase, sechele psihologice, sindrom opsoclonus-mioclonus, ataxie cerebelară, eșecul transplantului de cornee, mielită transversală, encefalită, neurită optică bilaterală care duce la orbire legală permanentă, leukoencefalopatie, scleroza multiplă, polineuropatia cronică inflamatorie demielinizantă, fibromialgia și moartea, printre altele.

Pentru cei neinformați ar putea părea șocant faptul că o procedură medicală considerată sigură de către comunitatea medicală de bază, ar putea provoca astfel de probleme grave de sănătate. Când se iau în considerare ingredientele și adjuvanții vaccinului împotriva gripei, devine totuși complet de înțeles. Doar un singur lucru, vaccinul antigripal conține de 25.000 de ori mai mult mercur decât este permis în mod legal în apă : https://www.naturalnews.com/045705_flu_vaccine_mercury_heavy_metals.html

 Și altul, statisticile confirmă faptul că persoanele vaccinate sunt de fapt mai sensibile la gripă și adesea se îmbolnăvesc mai ușor decât cei care se concentrează pe întărirea propriului sistem imunitar al corpului: https://www.naturalnews.com/048871_flu_shots_vaccine_paradox_immune_system.html

 Rapoarte ca acestea ridică multe probleme.

De exemplu, luând în considerare severitatea reacțiilor și a condițiilor legate de vaccinul antigripal într-o perioadă de doar trei luni și amintim că foarte puține reacții adverse ale vaccinurilor sunt raportate vreodată, de ce mass-media nu strigă aceste informații de pe acoperișuri? De ce există o tăcere aproape totală a mass-media atunci când vine vorba de pericolele vaccinurilor în general? De ce nu ni se oferă această informație când alegem să ne vaccinăm pe noi înșine și pe copiii noștri cu aceste vaccinuri potențial mortale? Sau dimpotrivă, mass-media face campanii deșănțate finanțate din banii noștri dați de guverne pro vaccinare, în cârdășie cu medici plătiți de corporații care ne spun că salvarea copilului sau bătrânului stă în ,,imunizarea” (un termen folosit în mod pervers) făcută prin vaccinare.

  Este liberul vostru arbitru să faceți ce doriți cu corpul vostru, dar existând atâtea informații în prezent despre nocivitatea vaccinurilor și continuând să aveți încredere în ce vi se transmite ca o mantră, repetată încontinuu prin publicitate în mass-media, cred că este ignoranță, față de voi și de cei apropiați vouă.

Mai multe informații document despre nocivitatea vaccinurilor conform statisticilor oficiale, dar prea puțin publicate, sunt pe site-ul: https://childhealthsafety.wordpress.com/graphs/ și la categoriaVaccinurile din blog.

  Multă sănătate!

 Sursa:  Naturalnews.com 

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Statisticile guvernului SUA: Vaccinul antigripal este cel mai periculos vaccin din America

 1. Catalin Didica zice:

  romanii care lucreaza in domeniul farmaceutic sa faca vaccinuri cum se faceau inainte. Sa fie bune nu otravuri cu care fac bani strainii si ne distrug organismul care va afecta si urmasii nostrii

  Apreciază

 2. Florin zice:

  INSTITUTUL CANTACUZINO A TRECUT LA ARMATA. NU INTELEG DE CE NU PRODUCE
  CEEA CE ARE NEVOIE POPULATIA RO. DAU UN EX.DEJA CONSACRATUL POLIDIN DE
  CE NU SE PRODUCE???

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.