Acei germani cumsecade care otrăvesc planeta și globalistul Cioloș, cel care a deschis ușa României pentru experimente mortale


Ati uitat ca Ciolos si PDL ne-au adus moartea in farfurie? Acum va duceti la miting sa-i aduceti inapoi?

Sindromul broaștei fierte, experiment de laborator: O broască aruncată într-o oală cu apă fiartă va sări imediat din oală ca să-și salveze viața. Însă dacă broasca este pusă într-o oală cu apă rece, iar temperatura apei este crescută progresiv, organismul broaștei se va adapta, încet, încet, la temperatura tot mai ridicată. Și când apa va ajunge fierbinte de nesuportat, broasca va muri, pentru că nu va mai avea energie să sară din oală. Toată energia ei a fost consumată în procesul de adaptare la mediul tot mai agresiv.

                               Moartea din farfurie

Ierbicidele Monsanto (parte a Bayer) Roundup si Ranger Pro au fost dovedite oficial ca fiind cancerigene. Un tribunal San Francisco a acordat o despăgubire de 289 milioane de dolari unui fost grădinar, bolnav de cancer în stadiu terminal după ce o viaţă întreagă a utilizat ierbicidele incriminate. Suplimentar, tribunalul a constatat că Monsanto a acţionat cu rea credinţă, ignorând semnalele de alarmă venite dinspre lumea ştiinţifică.

Acesta este doar începutul întrucât mai sunt câteva mii de procese pe rol doar în SUA. Culpa Monsanto e cât se poate de clară întrucât glifosatul este introdus în lista agenţilor cancerigeni încâ din 2015. Iar el a continuat să fie folosit la scară largă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Desigur, veştile proaste nu se opresc aici. Round Up se foloseşte la scară largă în România. Dacă vă întrebaţi de unde ni se trage, daţi un ochi spre marele „patriot naţionale” Dacian Cioloş care, în perioada în care a condus Ministerul Agriculturii, a semnat aderarea României la Codex Alimentarius. Mai mult, acelaşi individ a deschis larg porţile Monsanto, transformând România într-un vârf de lance al experimentelor la scară largă pe populaţie.

Actualul scandal e doar începutul. Răul făcut de regimul băsescu-boc e în stadiu încă incipient. Un lucru aproape uitat este că, începând cu anul 2009, România foloseşte Initium pentru culturile de roşii, viţă de vie, cartofi, castraveţi şi ceapă, un produs oferit de o altă firmă nemţească – BASF. Prin semnătura criminală a guvernului boc, România a devenit vârf de lance al experimentelor la scară largă cu acest produs. Iar consecinţele nu întârzie să apară.

Nu vă trebuie mari date ca să înţelegeţi ce se întâmplă. Acum, faţă de perioada comunistă, incidenţa cancerului este de aproape cinci ori mai mare. Cifra este de-a dreptul alarmantă în condiţiile în care o mare parte din populaţie a emigrat, ceea ce înseamnă că, raportat ca procent din populaţie, lucrurile stau mult mai crâncen.

Moartea din farfurie e o realitate, iar complicitatea celor aflaţi la butoane e cealaltă parte a problemei extrem de puţin dezbătute. România e raiul tuturor „Ali Chimicilor” planetei. Nimeni nu controlează ce anume substanţe foloseşte un fermier şi nici cât. Aşa se face că, îmbătaţi de mirajul profiturilor, fermierii noştri ajung să ucidă mai mult chiar decât au proiectat criminalii din fruntea ţării.

Ceea ce reuşim să vedem acum e strict vârful aisbergului. Cu siguranţă că, la fel ca şi în cazul falsificării emisiilor de către Volkswagen, Germania va forţa punerea batistei pe ţambal şi-n privinţa substanţelor criminale cu care concernele sale chimice ucid oamenii. Fără doar şi poate, actualul mod criminal de otrăvire a oamenilor va continua, iar decizia dată de acel tribunal din San Francisco se va dovedi doar un accident.

Singurul lucru care vă rămâne de făcut este să vă asiguraţi singuri sursele de aprovizionare. Nu picaţi în mirajul alimentelor „accesibile” din supermarket pentru că, pe termen lung, vă vor costa enorm. Aprovizionaţi-vă strict din sursele pe care le puteţi controla. Altfel sunteţi la mâna ticăloşilor.

                                                                                                              Dan DIACONU

Sursa: Trenduri economice

O instanță judecătorească din SUA a hotărât: Două erbcide produse de Monsanto-Bayer sunt cancerigene!

Dewayne Johnson a facut cancer in urma expunerii repetate la doua erbicide ale Monsanto, denumite Roundup (se vinde si in Romania in volume foarte mari, prin grija neprecupetita a fostilor ministri ai agriculturii Tabara si Ciolos) si Ranger Pro. A dat in judecata Monsanto si un tribunal din San Francisco i-a acordat daune morale de 289 de milioane de dolari. Pentru reclamant, castigul este doar simbolic, intrucat este in stare terminala. Pentru intreaga lume, insa, procesul si dimensiunea daunelor sunt de o importanta covarsitoare.

Produsele Monsanto sunt primele in lume ca volum de vanzari, fiind raspandite la nivel global. Asadar, daca aceste erbicide au fost declarate cancerigene intr-un caz, este foarte probabil ca sunt cancerigene oriunde in lume, inclusiv in Romania. Atat pentru cei care le manipuleaza (agricultori sau vanzatori), cat si pentru cei care consuma produse provenind din culturi date cu erbicid Monsanto sau animale hranite cu plante din aceste culturi. Adica pentru noi toti.

Monsanto a negat mereu ca produsele sale ar fi cancerigene. A mizat pe rapoarte„stiintifice” platite, pentru a starni confuzia, reusind sa castige suportul agricultorilor (mituindu-i cu tot felul de facilitati si discounturi), care chiar s-au plans frecvent ca legea interzice prea repede erbicidele Monsanto. De precizat ca aceste produse au cauzat o directiva europeana si mai multe legi interne ale statelor membre UE (inclusiv Franta si Germania, dar nu si Romania) care au interzis glyphosate, compusul chimic de baza al acestui erbicid.

Monsanto nu mai poate nega acum evidenta judiciara. Erbicidele sale sunt cancerigene. Ca este asa o dovedeste presa britanica de ieri. Financial Times spune ca actiunile Bayer au scazut intr-o singura zi, luni 13 august, cu 10%, „pe fondul” temerii actionarilor ca actualul proprietar al Monsanto va fi obligat sa plateasca multe alte astfel de daune pentru cauzarea cancerului. Numai in SUA sunt pe rol cca 5.000 de procese similare cu cel „castigat” de D. Johnson.

Bayer a cumparat recent Monsanto cu cca 63 de miliarde de euro. Chiar s-a felicitat pentru finalizarea cu succes, dupa 2 ani, a procedurilor anti-trust si a proceselor organizatiilor de protectie a mediului.

Faptul relatat de Financial Times denota, in acelasi timp, cainosia si ipocrizia lumii contemporane avute si „eficiente”. Investitorii se retrag pentru a nu fi afectati de despagubiri. Bayer face rolul onestului, desi stia de acuzatiile de cauzare a cancerului, cu care Monsanto se lupta de mai mult de o treime de secol (cu multi bani, mita si recompensare cu job-uri ultra banoase a functionarilor de rang inalt si a demnitarilor care, de-a lungul ultimor 34 de ani, au ajutat „obiectiv” si „onest” Monsanto).

Desigur, in Romania nu avem cazuri de coruptie si revolving doors in domeniul agricol. Niciun ministru, niciun fost ministru sau comisar european sau (fost) sef pe la diverse autoritati. Ca tehnocratii nostri sunt cinstiti si nu au niciun conflict de interese.

                                                                                                                Gheorghe Piperea

Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE(O.M.G.). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Acei germani cumsecade care otrăvesc planeta și globalistul Cioloș, cel care a deschis ușa României pentru experimente mortale

  1. Catalin Didica zice:

    Javre imputite care nu vor sub nici o forma sa inteleaga ca trebuie sa renuntam la ce ofera germanii sau americanii. Nici nu e de mirare de ce romanii au ajuns asa de batuti in cap si lasa pe oricine sa le distruga tara. Pentru ca suntem chimicalizati inca din anii 90 cu PULPE AMERICANE si apoi continuand cu restul otravurilor.

    Apreciază

  2. OO zice:

    Cred ca vor supravietui doar cei ce ajung la nivelul la care sa pot hrani cu PRANA……..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.