Cheia neutralității și dizolvarea Matricei


Mulți oameni se întreabă ce pot face pentru a contribui la dizolvarea Matricei. Matricea constă în programul de dominație și control care se află în curs de îndepărtare/dizolvare de pe planetă. Răspunsurile la obținerea libertății sunt simple, însă timpul necesar pentru a practica poate fi o provocare din cauza programului de supraviețuire existent în cadrul matricei.

    De ce este Pământul prins în Matrix?

Toate ființele care călătoresc în spațiu au nevoie de un loc pentru a face o „oprire” între găurile de vierme. Unele dintre ființele mai puțin avansate trebuie să realimenteze navele lor spațiale, în timp ce ființele mai avansate care se deplasează prin propriul lor câmp energetic (Merkaba), se opresc să experimenteze o anumită planetă și cultura ei. Cele mai multe planete sunt conectate direct la Sursă, iar prin înțelegere cu acea planetă, ființele se pot alimenta din energia Sursei prin intermediul planetei. În cazul Pământului, Archonii, Anunnaki și familia șerpilienilor (reptilieni, gri, alb-nordici etc.) au dorit Pământul pentru propria conexiune cu Sursa din mai multe motive.

Pământul este situat pe un braț îndepărtat al Căii Lactee, unde nu prea multe planete sunt pline de viață. Pământul a fost creat pentru a fi o „Bibliotecă vie”, care a permis nu numai o multitudine de plante și animale, ci și o varietate de prototipuri de ADN uman. Pământul este legat direct de energia Sursei și are, de asemenea, minerale și apă de care unele nave spațiale mai puțin dezvoltate au nevoie. Există și alte utilizări diferite pentru mineralele Pământului, cum ar fi ingerarea acestora pentru o viață fizică mai lungă (ex. aurul alb monoatomic), precum și pentru suplimentarea condițiilor atmosferice.

Biblioteca vie, așa cum este descrisă de Barbara Marciniak și pleiadienii ei, nu este ca un alt experiment în galaxia noastră. Modelul original al planetei este un ecosistem echilibrat care susține perfect toată viața. Acest lucru îl face foarte atrăgător celor care și-au pierdut capacitatea de a crea, dar au cunoștințe despre cum să copieze și să manipuleze viața pe planete în folosul lor.

Archonii și prietenii lor au fost tirani în partea noastră de galaxie și au o reputație rea pentru sugerea (energetică) a planetelor, lăsându-le ca pe niște scoici goale. Trebuie doar să aruncați o privire în jurul sistemului nostru solar pentru a dovedi acest lucru. Pământul, ca ființă simțitoare, a decis că nu-și va mai oferi energia ființelor prin miezul ei. Datorită unicității sale ca Bibliotecă vie, violarea resurselor ei a atras o atenție sporită în întregul Univers și a fost conceput un plan care să o protejeze. Ea și-a înclinat polii cu 23,5 grade în afara planului ecliptic care a tăiat energia sursei. Singurul mod rămas de a obține energie este să ai un corp uman, care să fie conectat la planetă. Pentru ca ființele mai avansate să se miște prin spațiu și timp și să continue o experiență dimensională mai mică, au nevoie de energie. Odată ce planeta a decis că nu va mai fi sursa lor de energie, ei au elaborat un plan de a folosi corpurile umane ca nouă sursă de energie.

    Crearea Matricei

 Matricea a fost concepută în afara timpului Pământului și a fost țesută în timpul și în spațiul Pământului. Câteva mii de ani pot trece pe Pământ, dar numai o zi ar fi putut trece pe o altă planetă, permițând un avantaj pentru a avea timp să planifice o schemă atât de elaborată, încât oamenii să nu-și dea seama că au devenit baterii pentru controlorii lor. Următorul videoclip explică în detaliu planul de preluare a omenirii prin păstrarea minții pe un nivel redus intelectual, prin pulverizări cu otrăvuri care îi mențin bolnavi:

   În video, se arată legământul secret al Illuminaților:

,, Iluzia va fi atât de vastă, încât va scăpa percepției lor. Cei care o vor percepe și conștientiza vor fi considerați nebuni. Vom crea frontiere separate pentru a-i împiedica să vadă conexiunea dintre noi. Vom sta mereu deasupra câmpului relativ al experienței lor, pentru că știm secretele absolutului. Vom lucra împreună mereu și vom fi legați de sânge și de secret. Moartea va veni celui care vorbește. Vom păstra durata lor de viață scurtă și mintea lor slabă, în timp ce ne prefacem că facem contrariul. Vom folosi cunoștințele noastre despre știință și tehnologie în moduri subtile, astfel încât ei să nu vadă niciodată ce se întâmplă. Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire și sedative în alimente și apă, precum și în aer. Acestea vor fi acoperite de otrăvuri oriunde vor merge.

    Împământarea este cheia dizolvării Matricei

Este important să aveți o înțelegere a controlorilor și a sistemului lor pentru a trece dincolo de acesta. După cum descrie videoclipul de mai sus, aceia dintre noi care văd prin iluzie vor fi considerați nebuni. Va fi nevoie doar de o mică parte a omenirii pentru a descompune planul (așa-numita masă critică, n.b.), deoarece noi avem atât de multă putere prin intenția noastră. Suntem existenți într-un Univers cu voință liberă și avem dreptul de a spune nu, „Nu accept acest control„. Oamenii generează energie prin corpul emoțional (emoția = energia în mișcare). Corpul nostru emoțional este un generator de energie legat de corpul nostru mental, fizic și spiritual. Corpul fizic uman de pe Pământ este o parte a corpului Pământului, deoarece este făcut din aceleași elemente. Bunul simț ar arăta că menținerea emoțiilor cât mai neutre posibil va împiedica ființele energetice negative să se hrănească din corpul nostru.

Împământarea este cheia pentru a contribui la dizolvarea matricei. Este important, pentru că nu mai furnizează energie pentru archoni. Așa cum este descris în Chiron Last’s Golden Web 3 Video la 1:56:00, împământarea pe planetă te duce la tensiune zero:

,, Este întotdeauna necesară o masă pentru a crea un circuit electric, între ea și dispozitivul electric, iar Pământul este inima (punctul de mijloc), care este punctul „la sol” (zero tensiune). Acesta este motivul pentru care neutrul este atât de important – pentru că oprim ionizarea noastră internă și nu mai producem multă energie pentru această închisoare matriceală.”

 Tot în acest video se spune: ,, Fii martor (observator) în toate lucrurile și păstrați terenul neutru în toate eforturile voastre; în acest fel vă păstrați toată puterea. Prin descărcarea ionică prin dualitate, vă pierdeți puterea spirituală. Rămâneți psihologic neutru și veți „vedea” ambele părți ale tuturor lucrurilor cu claritate și de asemenea, veți înceta să hrăniți matricea cu descărcările dvs. eterice (așa afirmă și marii yoghini, de a fi neutru pentru a ieși din legea karmei și a ciclului samsarei, adică roata nesfărșită a reîncarnărilor, n.b.). În același sens cu obținerea cunoștințelor și a muncii pentru dvs., veți „construi” din nou propriile magazine de energie și archonii își vor pierde avantajele anterioare pe care le-au avut asupra voastră.

Există trucuri și capcane peste tot în realitatea noastră, care sunt menite să ne păstreze în tulburări emoționale. Vizionarea unui iubit care „moare” sau pierderea locului de muncă poate pune o persoană într-o stare emoțională puternică. Extremele maxime și minime (aici intră și puternice emoții pozitive, nu numai negative, n.b.) sunt terenul perfect pentru hrănirea archonilor, învățând cum să recunoaștem acest lucru și să vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită, vă va ajuta mult mai ușor în această perioadă. Acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de „călărind pe val”, mai degrabă decât a fi prins într-o emoție negativă.

   Cum te împământezi

Nu există nici o modalitate anume pentru aceasta. Puteți fi creativ și a vă găsi propria cale. Imaginați-vă că picioarele sunt rădăcini care se dezvoltă până la miezul Pământului. Mersul desculț pe sol, în iarbă sau nisip pe o plajă și îmbrățișarea unui copac și contopirea cu el, sunt alte sugestii. Deoarece aceasta este o iluzie, folosirea imaginației și a creativității dvs. este la fel de reală ca și biroul din lemn dur pe care stă computerul vostru acum. Matricea este creată pentru a menține pe toată lumea distrasă de natură. Electronica și televiziunea nu sunt ceva pe care în mod normal le vei transporta în natură; în schimb ele mențin oamenii deconectați de la Mama Pământ. Împământarea poate părea prea simplă pentru a face diferența, dar odată ce o practicați, toată realitatea va începe să se schimbe și să se transforme într-o linie temporală mai favorabilă, decât cei care suferă în prezent fără a cunoaște ceea ce se întâmplă.

O altă distragere este folosirea banilor pentru a supraviețui. Când trebuie să lucrezi pentru bani, îți dai energia angajatorului tău, corporație privată sau guvern. Întregul sistem este configurat pentru a vă lua restul banilor pentru a plăti un loc de trai și pentru a mânca. Foarte curând, întreaga economie care a fost construită în jurul acestei situații se va prăbuși, iar starea neutră va contribui la trecerea prin această perioadă. Conștiința oamenilor treziți de pe planetă a susținut o nouă realitate, care nu se bazează pe dăruirea energiei pentru a supraviețui.

În esență, împământarea întrerupe pierderea intermitentă a energiei și ne permite să ne conectăm la sursa de energie pentru a ne reîncărca. Cu cât mai mulți oameni realizează neutralitatea prin fundamentare, cu atât mai mult matricea va fi dizolvată în experiența umană. Cei care aleg experiența matricei vor avea voie să rămână în ea, dar probabil în tărâmurile astrale. Cu adevărat o persoană poate face o diferență pe această planetă la un moment dat, cu cele mai simple unelte. Sunteți liberi să faceți această alegere…… sau nu…!

   Drum drept spre Lumină!

 Sursa: http://howtoexitthematrix.com

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.