Din interiorul Casei Albe: acest om, „implicat în România”, vrea să „răstoarne guverne”


Casei Albă. Arhivă

Consultantul politic Roger Stone, considerat mâna dreaptă a mai multor preşedinţi americani printre care şi Trump, a precizat că George Soros intenţionează să răstoarne actualul Guvern din ţara noastră.

Roger Stone susţine că miliardarul american George Soros îşi foloseşte banii şi influenţa pentru a submina guverne alese în mod democratic şi pentru a le răsturna.

În opinia lui Stone, comunismul nu este atât de rău cum ar fi o lume dominată de George Soros. Consilierul american recunoaşte că Soros te susţine, „poate că îţi oferă o bursă”, dar preţul plătit la schimb este colosal — „îţi ia libertatea”.

Totul se întâmplă sub acoperirea organizaţiilor sale pentru o sociatate deschisă.

„Foloseşte aceste forumuri pentru o societate deschisă pentru a submina guverne alese democratic şi pentru a le răsturna. Vrea totalitarism mondial, vrea să ia libertăţile oamenilor. Cred că este un infractor internaţional. Este implicat în SUA, Europa, România, Ungaria”, a explicat Stone, potrivit evz.ro, care a adăugat că, prin răsturnarea guvernului, Soros doreşte instaurarea unui sistem mult mai rău decât cel pe care România l-a avut pe vremea lui Ceauşescu.

Roger Stone consideră că imaginea de om malefic pe care George Soros și-a creat-o în România are legătură cu manevrele politice ale acestuia, pentru că miliardarul ar avea în plan înlocuirea actualului guvern cu unul pe care să îl poată controla.

Mai mult, Stone precizează că există dovezi privind finanţarea, de către George Soros, a violenţelor de la mitingurile lui Donald Trump.

„Domnul Soros are mâinile pătate cu sânge”, a punctat Stone care a explicat, de asemenea, că românii sunt cei mai ascultaţi oameni din lume de către serviciile secrete, în timp ce aşa zisul „stat profund” se foloseşte de pretextul corupţiei pentru a-şi desfăşura treburile murdare.

https://ro.sputnik.md

Reclame
Acest articol a fost publicat în POLITICA(Soros). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.