ROMÂNIA este un teritoriu foarte bogat ce a fost INVADAT și OCUPAT după LOVITURA DE STAT din 1989!


Luci Lucescu Londra

În acest moment AFACERIȘTII STRĂINI fac profituri de 200 de miliarde de euro anual ce nu sunt impozitate întrucât ANAF execută silit și controlează doar companiile românești și micul întreprinzător român!
Actuala stare de lucruri a fost un pic cutremurată de PROGRAMUL DE GUVERNARE ALDE-PSD care a mai pus un pic de frână la sumele enorme ce se furau din țara asta!
De pe net:
1. In 2017, premierul Tudose a remarcat ca 27 dintre bancile din RO declarau in ultimii 6 ani profituri zero. Deci, plateau impozit pe profit ,,zero” statului roman. S-a constatat si ca erau vehicule prin care multinationalele scoteau bani din tara. Si Tudose a strigat in gura mare: ,,Scoateti profitul la suprafata! N-ati venit in RO sa munciti gratis. Nu sunteti societati de caritate!” Si, ostentativ, a renuntat la cardul de debit. Rezultatul? La sfarsit de an raportau profit pe primele 9 luni ale lui 2017, 9 miliarde de lei. Hopaaaaa…! Minuneeeee…! Ce faceau? Se imprumutau de lichiditati de la firmele mama din Austria, Olanda, Franta la o dobanda de 19% si creditau aici cu 5-6%. Ca sa-si poata repatria profitul si sa nu plateasca impoziteeee…! Ca trebuia sa returneze imprumutul cu dobanda aferenta. Baieti buni, cu etica afacerilor in sange! In timp ce unele bănci se laudau cu profit contabil, ele înregistrau pierderi fiscale, existand o discrepanţa, uneori aiurisanta, intre profitul contabil raportat de bănci şi rezultatul fiscal al exerciţiului financiar.

2. In luna noiembrie 2017, guvernul Tudose a aprobat Noul Cod Fiscal, care a generat isteria multinationalelor. Multinaţionalele care evitau până acum plata taxelor în România nu vor mai putea face acest lucru. Se va introduce un impozit pentru sumele transferate în afara ţării de multinaţionale în încercarea de a-şi reduce baza de impozitare, vor fi împiedicate transferurile unor grupuri de firme către filialele lor din paradisurile fiscale şi de asemenea nu vor mai fi oferite beneficii fiscale obţinute prin aranjamente abuzive între firme. Suparare mare. Urmarea? Au dat liber angajatilor sa mearga la proteste. Corporatistii aia inteligenti. Care habar n-au de ce ies in piata.
Așadar MUIEPSD este o tentativă nereușită de lovitură de stat mascată în revoluție populară!

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.