Românii sunt în cea mai gravă etapă a existenței lor din ultimii 9000 de ani! Poate e ultima!


Luci Lucescu Londra

Am mai fost călcați de LIFTE PĂGÂNE dar ca ăștia de acum NICIODATĂ în istoria noastră!
De această dată, INVADATORUL STRĂIN nu mai vrea absolut nimic de la noi!
NU vrea decât fie să plecăm, fie să murim!
EMIGRAREA înseamnă tot moartea poporului român întrucât copiii românilor emigrați nu vor fi români ci STRĂINI! Iar 25-30 de ani mai târziu copiii lor vor fi cetățenii statului respectiv! Asta înseamnă că SÂNGELE ROMÂNESC împrospătează și purifică SÂNGELE STRICAT din țările unde ați emigrat!
CEI rămași acasă sunt ORBI, MUȚI ȘI SURZI!
Mintea lor este paralizată de FUMUL MINCIUNII ce nu se mai oprește din televizoare!
De aceea eu am îndemnat la TREZIRE!
Cine nu se trezește acum, e MORT DEJA!
Aruncați speranțele cretine că mâine vine MESIA sau că poimâine se va întâmpla CEVA!
Nu se mai întâmplă absolut nimic să fiți salvați!
INVADATORUL STRĂIN nu este un amator! Are peste 500 de ani de experiență în OCUPAȚIE, COLONIZARE, INVAZIE și EXTERMINARE pe toată planeta!
A aplicat toate strategiile, toate mijloacele și toate tacticile posibile și imposibile prin care POPOARELE SUNT ÎNGENUNCHEATE!
Pe români îi urăsc cel mai mult fiindcă românii s-au luptat mereu pentru LIBERTATE NAȚIONALĂ!
Azi, românii NU VOR SĂ MAI LUPTE! Așteaptă cuminți sau înjurând pe FB să fie EXTERMINAȚI de acești NENOROCIȚI DE OCUPANȚI STRĂINI pe mână cu trădătorii și alogenii purtători de nume românești!
Închei spunând decât atât: pe teritoriul actualelor STATE UNITE a exista cândva un popor indigen pe care-l cunoaștem cu toții doar din filmele cu cowboy!
Acest popor a fost împins de INVADATORUL STRĂIN din ce în ce mai mult până când spațiul necesar vieții nu a a mai fost suficient!
Atunci acel popor a decis să iasă la luptă!
INVADATORUL STRĂIN i-a provocat pe amer-indieni la război într-un anume loc și au trimis forțe suplimentare să extermine copiii și femeile rămași fără apărare întrucât tații și soții lor erau plecați al război.
Acest popor, cu o limbă și cultură proprie, cu o religie proprie a fost EXTERMINAT: la începutul anilor 1800 se estimau că sunt între 2 milioane și 18 milioane de amerindieni. Până în anii 1890 mai rămăseseră 250 de mii.
Li s-au „permis” să aibă dreptul la educație dar în școli cu predare în limba engleză conduse de misionari creștini.
Au fost rupți de limba lor, de religia lor, de cultura lor!
Același tip de „schimbare” îl vedem acum: românii vorbesc alte limbi decât cea natală (cei mai penibili sunt cei care stau 8-10 ani în ITALIA și cei mai proști sunt cei care cred că e foarte la modă să zică 2 cuvinte românești și 3 în engleză), românii au renunțat la DRAGOBETE pentru VALENTIN și HALOWWEN (seară ritualic satanistă în care copiii se mascheză în draci), românii au uitat pe DUMNEZEU și zic că nu există uitând că VIAȚA LOR se datorează CREATORULUI, românii renunță din ce în ce mai mult la ce e românesc!
Din 1990 până în prezent s-au produs 15 milioane de avorturi (consemnate) și din 21-22 de milioane mai suntem 12-13 pe teritoriul coloniei ROMÂNIA.
Din aceștia 1 milion sunt cetățeni israelieni, 0.5 milioane de origine maghiară, 2 milioane de țigani (statisticile nu au luat în calcul și țiganii care se declară români).
Așadar, românii de sânge original provenind din geții cei nemuritori sunt din ce în ce mai puțini.
75% din tinerii de 18 ani visează să plece în STRĂINĂTATE la spălat de toalete și UBER.
50% din tinerii de 18 ani nu știu să scrie și să citească cursiv în limba natală.
Statisticile referitoare la numărul de decese de cancer raportate la 100 mii de locuitori sunt ținute secrete.Fiecare dintre cititori are sau a avut pe cineva apropiat sau cunoștință care a murit sau se confruntă cu cancerul.
CANCERUL este boala prin care NEAMUL ROMÂNESC este EXTERMINAT!
Ne întoarcem la poporul nativ din SUA: ideea groaznică de a elimina copiii și femeile (adică viitorul) o vedeți împachetată frumos azi prin VACCINAREA OBLIGATORIE!
Nimic din ce am scris referitor la români NU VĂ ERA NECUNOSCUT SAU NOU!
GENOCIDUL ÎL SIMȚIȚI, ÎL VEDEȚI, ÎL TRĂIȚI!
Chiar credeți că veți scăpa? Că se va întâmpla ceva sau că cineva vă va salva?
CINE NU SCUTURĂ MINTEA DE GUNOIUL DEPUS ACOLO ȘI SĂ ÎNCEAPĂ SĂ O FOLOSEASCĂ, E MORT DEJA!
În ADEVĂR este PUTEREA!

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Românii sunt în cea mai gravă etapă a existenței lor din ultimii 9000 de ani! Poate e ultima!

 1. OO zice:

  Foarte concis!
  Foarte vehement!
  Foarte generalizat!
  Cred ca,lipsiti fiind de UNITATE,facem fiecare ceea ce consideram a fi de facut,,,,,,,
  Intrebarea mea este:Ce este acel CEVA ce ar putea uni atatea tabere?
  Raspunsul meu este:Nu stiu,inca,dar cred ca asta ASTEAPTA romanii……..

  Apreciază

 2. OO zice:

  Daca vine Burebista sa taie toate viie(ma refer la dezinformare),si Zamolxis,sa predea adevar(ma refer la informare) in scoli pentru toate varstele……….Cum sa te trezesti din betie,daca nu stii ca esti beat,si bei,in continuare?Daca ti s-ar turna in pahar(ma refer la tv) moare de varza,te-ai stramba,la inceput,dar te-ai trezi….Ce betiv cauta butoiul cu muraturi,daca nu-l doare capul…….? Cand il doare,da,dar,uneori,e prea tarziu……..

  Apreciază

 3. OO zice:

  Am omis litera L,in cuvantul VIILE dar,poate ca nu e intamplator,si era necesar sa subliniez acest cuvant,pentru ca VIILE cresc peste tot,si nu sunt salbatice ci foarte bine altoite……

  Apreciază

 4. simona zice:

  Luci Lucescu Londra ?Il inteleg de ce a plecat ,la fel ca jumatate din familia mea ,prietenii mei ,colegii mei ,cunostintele mele .Dar noi care mai suntem aici luptam ,luptam in fiecare zi pt supravietuire .Mergem la spital :ba nu merge tehnologia ,ba nu are cine sa citeasca tehnologia si asta daca esti norocos si nu te interneaza astia si pleci acasa cu 100 de boli ,mergem cu masina ,crede-ma suntem de meserie curajosi pe soselele romanesti ,ne trimitem copii la scoala n-au nici o pregatire pt a muncii ,ii dam la facultati unii au bunul simt sa invete si apoi pleaca .De ce ?Pt ca in Romania daca n-ai o pila si nu locuiesti in cele 9 orase care mai au ceva industrie esti mort .
  Sa amintim ca acum ne luptam cu maririle de salarii ,avem atatia bani ca nu stim ce sa facem cu ei !Si vai ne luptam cu pesta africana la porci .Ne luptam pt fiecare secunda de trait in Romania ,ne luptam sa nu vedem ignoranta ,nesimtirea clasei politice indiferent de denumirea ei ,ne luptam cu prostia si umilinta sefilor nostri ,a lor nu a noastra ,ei care tac si fac compromisuri pt scaunul lor .Ne luptam cu ITM-ul ,fiscul ,ANAF-ul ,politia ,jandarmeria ,justitia ,OPC-ul .Ne luptam cu toti si toate ,pana si cu aerul pe care-l respiram .Suntem poporul care lupta de 2000 de ani .Va veni vremea cand o sa va dati seama ca cineva ne iubeste nespus de mult ,pt ca orice istoric ,om de stiinte va poate spune ca noi n-ar fi trebuit sa mai existam ca popor de mult timp.

  Apreciază

 5. diamond zice:

  Pentru OO si pentru toti ceilalti :: acel ceva ce va va uni, va fi CINEVA………este CEL ce ESTE !!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.