Toți cei care emigrează nu o fac de trai bun


Luci Lucescu Londra
ci din cauza faptului că OCUPANTUL STRĂIN, prin intermediul MAFIEI LOCALE (parte din ea la PSD și parte din ea la celelalte partide) și a STATULUI PARALEL, a scăzut ARTIFICIAL nivelul de trai din ROMÂNIA.
Problema este următoarea: după un timp, emigrații români se adaptează noilor condiții din țările unde s-au mutat încât nu se mai regăsesc în condițiile din colonia România.
Este clar că, în ciuda accesului la informație, diasporezii nu sunt la curent cu evenimentele din țară iar mulți dintre ei neștiind mare lucru (le place să zică că au școala vieții când nu au nici măcar studii liceale în spate) sunt o PRADĂ FOARTE UȘOARĂ MANIPULĂRILOR DE PE FACEBOOK.
În ultimii 70 de ani, CIA s-a implicat în peste 75 de lovituri de stat (foarte multe reușite) iar cea mai mare performanță o reprezintă DEMOLAREA DIN INTERIOR prin strecurarea șobolanului GORBACIOV la conducerea URSS.
Astăzi, nu mai este suficient să cunoști matematică, economie, istorie, geografie, limbi străine.
Trebuie să cunoști TOT CE SE POATE CUNOAȘTE LA NIVEL INTERNAȚIONAL.
Altfel nu ai absolut nici o șansă să înțelegi ce se întâmplă!
Fiind 5 ani un refugiat economic în LONDRA am avut privilegiul să cunosc exact mentalitatea conaționalilor noștri!
Nu voi uita două aspecte care m-au făcut să mor de rușine: mirosul de urină din stația MARBLE ARCH și faptul că recunoșteam românii dimineața întrucât erau singurii care aruncau recipientele de energizant/bere pe peron deși aveau coșuri de gunoi din 2 în 2 metri.
Datorită istoriei noastre pline de sânge și de suferință, românii au ajuns să fie un popor de circuri și de panarame!
90% dintre românii din diaspora (indiferent de țară) sunt agresivi, analfabeți ( unii sunt doar funcțional), mizerabili, vicioși (droguri, alcool, prostituție), aroganți și FOARTE, FOARTE PROȘTI.
Iar acest lucru nu îl spun cu vreo mândrie sau vreo superioritate ci cu durere.
Românii din diaspora sunt exact ca cei de acasă (90% niște mizerii și 10% excepționali).
În 2014, eu rămânând permanent conectat la evenimente și realități, mi-a atras atenția un fenomen interesant.
În grupul meu de prieteni din LONDRA erau câțiva băieți buni dar bețivi și foarte proști.
Lucescu a ajuns la un nivel de înțelegere al vieții încât nu mai judecă oamenii ci îi ia așa cum sunt cu calități și defecte.
Fenomenul interesant era următorul: F.C. din GALAȚI, studii primare, foarte muncitor dar bețiv, plecat de vreo 14 ani în ITALIA și avea vreo 4 de UK, îmi spune prin iulie:
„Trebuie să mergem să votăm pe Johannis că altfel e urgie mare cu PONTA!”
La care eu îl întreb: în ultimii 18 ani de când ai fost plecat de câte ori ai votat?
Niciodată!
Dar așa ziare ai citit? LA TV te uiți?
Zice:”-Nu am avut timp!”
„Și atunci de unde știi că trebuie să votezi cu Johannis?”
Iar el răspunde:
„Păi primesc pe FACEBOOK mesaje că nenorocitul de PONTA va distruge țara dacă iese președinte!”
Din acel moment am admirat inteligența și eficacitatea manipulării pe FB observând clar, fără dubiu, că numai două servicii de informații aveau acest tip de tehnologie și cunoaștere la dispoziție: CIA și MI6.
Mi-a fost foarte evident, deși în țară electoratul era în majoritate de partea lui PONTA (semn că tehnicile de intoxicare și dezinformare ale românilor nu mai aveau aceeași eficacitate), că JOHANNIS (complet necunoscut în raport cu PONTA și ANTONESCU) va fi desemnat câștigător al alegerilor prezidențiale.
A urmat primul tur de scrutin unde la LONDRA cozile erau foarte lungi și unde se întâmpla următorul fenomen: pe lângă cetățenii nevinovați și săraci cu duhul ca prietenul meu din GALAȚI, erau și niște băieți ce aveau ba steaguri cu simboluri dacice pe ele, ba cruci fasciste, ba tricouri cu DECEBAL, care procedau la o tactică interesantă: se așezau la coadă și acolo urlau în gura mare că PSDul nu îi lasă să voteze. Din când în când alți oameni „de bine” veneau cu cafele de la un McDonalds din apropiere (1.20 lire cea mai ieftină) și serveau pe toți de la rând.
A urmat și circul celui de-al doilea tur de scrutin și am avut stupefacția (așa se întâmplă când nu înțelegi nimic din GUVERNAREA CONCEPTUALĂ) să-l văd pe PONTA recunoscându-se învins PE CÂND NUMĂRĂTOAREA LA SECȚIILE DE VOTARE NICI NU SE TERMINASE!
DRAGNEA undeva în spate a tăcut mâlc tot timpul!
Asta e pe scurt legat de DIASPORA! Din 5 milioane de români emigrați se văd la TV câteva mii!
Aceștia se identifică și se autointitulează DIASPORA ROMÂNEASCĂ când de fapt mulți dintre ei nu sunt nici măcar cetățeni români!
A, era să uit! Așteptând să dau carte de identitate și să primesc ștampila am văzut un negru ce vorbea engleză ieșind din cabina de vot! A votat cu carte de identitate (nu pașaport!!!) deși NU VORBEA ROMÂNEȘTE! Funcționarii de acolo au tăcut mâlc când am întrebat cum poate avea cineva carte de identitate românească (adică cetățenie) neștiind limba română?
Revenind la situația internă:
POPULAȚIA ROMÂNEASCĂ care merge la vot simte cumva ADEVĂRUL! Atunci votează răul cel mai mic care este PSD! Nici măcar unul dintre cei care votează PSD nu are iluzia că la PSD liderii ar fi cinstiți!
Dar au observat ei că guvernările PSD nu sunt așa de atroce precum a fost CIUMA PORTOCALIE venită în 2004 atât în colonia ROMÂNIA, cât și Ucraina și GEORGIA!
Toate prin lovituri de stat!
10 august 2018 este UN TEST!
Un TEST pentru fiecare român să vadă el însuși dacă după 29 de ani de minciuni e în continuare prost să servească intoxicările OCUPANTULUI STRĂIN via STATUL PARALEL!
Un TEST pentru liderii PSD care sper să înțeleagă că dacă nu fac ceea ce trebuie vor fi băgați în mașina de tocat!
Un TEST pentru serviciile românești de informații să separe bișnițarii de patrioți (dacă or mai fi rămas)!
Un TEST pentru excepționala mașină de intoxicare și dezinformare a ONGurilor lui SOROȘ!
Începând din ianuarie 2017 colonia ROMÂNIA este într-o neîntreruptă LOVITURĂ DE STAT ce este continuarea LOVITURII DE STAT COLECTIV 2015 și care la rândul ei e continuarea LOVITURII DE STAT 2009, respectiv 2004!
Loviturile de stat se dau atunci când GUVERNAREA COLONIALĂ nu respectă foaia de parcurs a MAFIEI INTERNAȚIONALE!
Iar foaia de parcurs a MAFIEI INTERNAȚIONALE pentru colonia ROMÂNIA este EXTERMINAREA și ÎNDEPĂRTAREA prin orice mijloace, cu orice preț a populației indigene românești de pe aceste meleaguri!
În ADEVĂR este PUTEREA!

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.