GUVERNAREA CONCEPTUALĂ la nivel INTERNAȚIONAL


Luci Lucescu Londra
Una din confuziile dese, asta din cauză că nu se vrea să înțelegeți cum funcționează GUVERNAREA CONCEPTUALĂ la nivel INTERNAȚIONAL, este:
-Dom’ne, dar STATUL PARALEL nu e același lucru cu MAFIA LOCALĂ?
NU, nu e!
Să luăm un primar de la orice comună de margine de județ!
Mai mult ca sigur că e certat cu studiile, minte cât cuprinde și fură cât poate!
Nu fură singur ci e supravegheat de PARTID și de serviciile de informații ce au și ele firme acoperite ce sunt conectate la banii publici!
Să-i zicem PRIMARUL LABĂ!
Nu știe cine e KISSINGER, habar nu are ce e masoneria, nu îl interesează ce s-a întâmplat în 1989 și nu îl preocupă decât ca în următorii 4 ani de mandat să fure cât mai mult!
Sub el este o întreagă structură ierarhică: polițiști locali, femei de serviciu, popa, profesorii de la școli, veterinarul, șeful de post, consilierii cu care el are majoritatea și care îi legiferează furturile, angajați ai serviciilor de gospodărie locală, aparatul administrativ al PRIMĂRIEI.
În total 100-200 de oameni care împreună formează O ORGANIZAȚIE!
Această ORGANIZAȚIE veghează permanent ca PRIMARUL să fure dar să-i lase să ciupească și ei câte ceva!
Primarul nu fură singur ci alimentează PARTIDUL la nivel județean și acele autorități care să-i asigure liniștea: ANAF, SRI, POLIȚIE, PROCURORI, JUDECĂTORI!
Din când în când câte un primar nu dă dreptul cuiva și atunci i se face doar penal!
Astfel am descris MAFIA LOCALĂ!
Din experiența mea personală aceștia NICI MĂCAR NU AU IDEE DE EXISTENȚA STATULUI PARALEL sau a GUVERNĂRII CONCEPTUALE!
PRIMARUL colectează taxele și impozitele care sunt de fapt TAXE CĂTRE SISTEMUL COLONIAL BANCARO-INTERNAȚIONAL și primește un procent infim pe care îl fură!
Așa operează MAFIA LOCALĂ!
STATUL PARALEL este compus din foarte mulți mafioți locali (de obicei în mediul urban căci acolo e concetrat CAPITALUL) care sunt ba masoni, ba afiliați la ONGuri, ba înrolați în tot felul de organizații religioase dar dubioase!
Adică poate să fie șef la URBANISM la PRIMĂRIE și să ia șpagă pentru orice AUTORIZAȚIE DE CONSTRUCȚIE dar fiind afiliat la STATUL PARALEL poate refuza emiterea unei autorizații de construcție al unei BISERICI dacă STATUL PARALEL i-o cere!
Spre deosebire de mafioții locali, infractorii din STATUL PARALEL au centrul de comandă la domnul SOROȘ și servesc cu prioritate INTERESELE STRĂINE din colonia ROMÂNIA.
De asta ANAFul nu controlează nici o bancă și nici o companie multinațională a cărei cifră depășește 1 milion de euro anual.
Gândiți-vă că MINISTRUL DE FINANȚE nu e în stare să execute o hotărâre judecătorească definitivă prin care CASELE RETROCEDATE PE ACTE FALSE DE JOHANNES!
Aceasta este PUTEREA STATULUI PARALEL!
PSD colcăie de membri importanți ai acestui STAT PARALEL de asta DRAGNEA trebuie să aducă secretare de prin TELEORMAN, CONSTANȚA, primărițe din CRAIOVA și prim ministri din ROȘIORII DE VEDE!
STATUL PARALEL își lasă infractorii infiltrați până la un moment critic în care acela este sunat și i se comandă un anume tip de decizie!
Deși până atunci, infiltratul a operat după principiile MAFIEI LOCALE și s-a identificat cu aceasta, la momentul apelului execută imediat ordinele primite de la STATUL PARALEL.
DRAGNEA în acest moment nu conduce nimic ci încearcă să supraviețuiască, fiind sprijinit discret de o parte patriotică a serviciilor de informații ce înțeleg bine că execuția lui DRAGNEA va duce reinstaurarea STATULUI PARALEL!
Palpitant, nu?
Nu prea e, căci e pe pielea noastră!
Poporul nu trebuie sub nici o formă să se mai lase păcălit în primul rând de propaganda deosebit de bine țintită (au 70 de ani de elaborare metodologie de lucru) a STATULUI PARALEL!
Iar coarda sensibilă a românilor este tocmai coarda patriotică!
De aceea se merge pe strategia PSD distruge ROMÂNIA! DRAGNEA vrea să distrugă ROMÂNIA!. Păi LOVITURA DE STAT din 1989 a dat-o DRAGNEA?
A dat-o SOROȘ și acum pune toată vina pe ILIESCU!
Apropos de ILIESCU, rămâneți treji căci vine vremea să discutăm și despre el!
În ADEVĂR este PUTEREA!

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.