Cu litere de aur sus în latină: Prin generozitatea lui Iacob Rothschild și va fi returnat (restituit) în întregime!(NATIONAL ART GALLERY din LONDON)


Luci Lucescu Londra

Întreg patrimoniul de artă existent la NATIONAL ART GALLERY din LONDON (unde aș fi curios cate opere de arta italiene vor mai fi rămas în ITALIA căci aproape toate sunt aici) APARȚINE lui ROTHSCHILD iar turiștii cred că aparține poporului britanic!
ROTHSCHILDZII dețin tiparnițele de bani de pe planetă și tot ei dețin totul! Inclusiv viața ta cititorule și poate să facă ce vrea cu ea!

Au trecut 2 ani si ceva…nici o schimbare…aveti privilegiul să vedeți o fotografie pe care nimeni nu are curajul să o facă întrucât este interzis accesul cu aparate foto sau telefoane mobile!

Fotografia postată de Luci Lucescu Londra.

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu), SIONISTI MASONI-NWO. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cu litere de aur sus în latină: Prin generozitatea lui Iacob Rothschild și va fi returnat (restituit) în întregime!(NATIONAL ART GALLERY din LONDON)

  1. Citadela zice:

    Stai linistit Luci,
    Atita timp cit am acces la aceste minu atii ale lumii intr o cladire magnifica asa cum este NAGallery din Londra, nu conteaza cui ii apartin lucrarile. Poporului oricum nu i au apartinut Niciodata! Mai ales in capitalism unde toate colectiile de arta sunt de regula donate in Patrimoniul Muzeistic nu poporului. Poporul sa fie doar vesnic recunoscator ca are acces la ele.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.