Ministerul de Interne, sau al ADMINISTRAȚIEI și INTERNELOR, este ministerul cel mai important după părerea mea, după MINISTERUL DE FINANȚE!


Bătălia de zilele acestea se duce pentru acest minister!
După o lungă pauză, impusă de motive întemeiate asupra cărora vom reveni întrucât merită discutate, să începem să deslușim în negura și toxicitatea mincinoasă a tot ceea ce vine dinspre TV.
În PSD e o luptă surdă și mută, care se dă între STATUL PARALEL și partea românească a conducerii partidului.
Gabriela Firea, moldoveancă frumușică și isteață, trecută prin multe paturi până să aterizeze la nea PANDELE, primar de Voluntari, este vârful de lance al atacului înverșunat al STATULUI PARALEL asupra lui CARMEN DAN.
De ce deranjează CARMEN DAN?
Lucescu vă asigură că doamna ministru de când am văzut-o prima dată ne-a provocat o surpriză plăcută!
Când a fost nominalizată prima dată ministru am fost tentat, alături de majoritatea românilor care gândim în șabloane fixe, să ridiculizez și să fiu sigur că va avea o prestație similară unei gâște promovată de șef exclusiv pe criterii de plăceri sexuale.
CARMEN DAN, însă în raport cu opinia publică și cu ceilalți miniștri de la interne, din punctul meu de vedere s-a comportat profesionist.
E o prezență plăcută, un pic cam ștearsă pentru greutatea funcției însă să știți că spre deosebire de imaginea conturată de presa ticăloșită și aservită intereselor OCUPANTULUI STRĂIN, CARMEN DAN este o figură DECENTĂ și cu un discurs calm și echilibrat.
Nu revin asupra argumentației legată de motivul principal al prezenței lui CARMEN DAN în componența guvernului.Cei care mi-ați citit postările ați înțeles logica țărănească a lui DRAGNEA: a încercat să construiască în interiorul SUBSISTEMULUI DE GUVERNARE COLONIALĂ un sistem al său cu oameni de încredere aduși din provincie și verificați.
STATUL PARALEL urlă și chițăie numind asta nepotism și corupție însă DRAGNEA până la acest moment a procedat absolut corect atât cu CARMEN DAN, cât și cu Lia Olguța Vasilescu sau Sevil Shaideh.
Discuția de azi nu își dorește să fie un elogiu la adresa ministrului CARMEN DAN.
Felul în care MINISTERUL DE INTERNE funcționează necesită câteva ore de explicații și acuze.
Ministerul de Interne este CEL MAI PUȚIN REFORMAT MINISTER din ultimii 29 de ani.
Acolo colcăie de agenți ai OCUPANTULUI STRĂIN iar STATUL PARALEL se simte foarte confortabil.
CORUPȚIA din colonia România, despre care am explicat că este unul din MECANISMELE DE GUVERNARE CONCEPTUALĂ, nu ar fi fost posibilă fără aservirea totală a structurilor informative și de forță către interesele OCUPANTULUI STRĂIN.
De aceea sarcina lui CARMEN DAN este aproape imposibilă. Încă din 10 august am făcut o argumentație completă, ce ni se arată din ce în ce, pe măsură ce timpul trece, corectă!
Argumentația este legată de LUPTA ÎNTRE STATUL PARALEL și MAFIA LOCALĂ iar pagubele suferite de ambele tabere sunt decontate de POPORUL ROMÂN, captiv începând cu 1989 unui SISTEM MONDIAL TOTALITAR ȘI OPRESIV.
Pe scurt: 10 august 2018 a fost, cum cu toții am anticipat, UN TEST!
STATUL PARALEL (îmi place să-i zic DIPSTEIT) a decis din 2005, lichidarea fizică a MAFIEI LOCALE!
Lovitura de stat din 1989 s-a dat în urma unei colaborări fructuoase între MAFIA INTERNAȚIONALĂ, STATUL PARALEL filiala ROMÂNIA și MAFIA LOCALĂ.
După asasinarea ritualică a cuplului Ceaușescu, cele trei entități mafiote și-au adjudecat AVUȚIA NAȚIONALĂ a ROMÂNILOR cât și viitorul acestora.
29 de ani mai târziu, între STATUL PARALEL și MAFIA LOCALĂ este o luptă surdă pe viață și pe moarte!
Războiul este început de STATUL PARALEL ale cărui obiective au fost împiedicate de accesul la pârghiile puterii reale și informale ale MAFIEI LOCALE.
De aceea STATUL PARALEL a decis exterminarea MAFIEI LOCALE și continuarea obiectivului asumat: EXTERMINAREA ÎNTREGII POPULAȚII INDIGENE ROMÂNEȘTI!
Ca un mic amănunt înainte să trecem la discuția aplicată: MIHAI VITEAZUL este un exemplu de mafiot local (ajuns pe tronul Țării Românești prin șpagă) care la un moment dat nu a putut coabita cu STATUL PARALEL și a trebuit să treacă la PATRIOTISM.
Țăranii iobagi au luptat și murit pentru ca MIHAI VITEAZUL să aibă locul asigurat în cartea de istorie însă după RESUVERANIZAREA COMPLETĂ A TUTUROR ROMÂNILOR, Mihai a uitat să elibereze pe aceștia.
Două personaje diferite, două poziții, două discuții aparent diferite însă ACEEAȘI LUPTĂ!
Ați putut citi anterior rolul lui GYORGY MOJOR (khazar etnic maghiar vorbitor de limbă română) aka GEORGE MAIOR în HOLOCAUSTUL ÎMPOTRIVA ROMÂNILOR.
Dragnea a cerut public retragerea din funcția de ambasador al coloniei România la SUA a acestuia.
GABI FIREA, înțărcată cu lapte de cuc de ISĂRESCU și împinsă de Voiculescu în prim-plan politicii dâmbovițene, a atacat direct pe DRAGNEA și protecția acestuia pentru CARMEN DAN.
Aparent, este o luptă internă a PSD și o încăierare între muieri.
În realitate, după eșecul TENTATIVEI DE LOVITURĂ DE STAT din 10 august 2018, STATUL PARALEL a identificat principalul obstacol în calea îndeplinirii misiunii inițiale.
GABI FIREA, în calitate de primar al CAPITALEI, nu a putut autoriza mitingul MUIEPSD însă în calitate de proaspăt exponent al STATULUI PARALEL a favorizat LOVITURA DE STAT cum a putut mai bine și mai discret.
Prezent fiind în zilele de 10, 11, 12 august acolo am evaluat și jandarmii.
Majoritatea erau din provincie, neavând experiență cu lupte de stradă sau gherilă urbană.
M-am întrebat mereu de ce 10 august ca dată pentru o lovitură de stat. Acum am răspunsul! Nu fiindcă venea chipurile DIASPORA să se recreeze după un an plin de toalete și UBER ci fiindcă și jandarmii (cei buni care pot interveni competent) sunt în concediu.
Dificultatea în a executa o LOVITURA DE STAT este practic pătrunderea instigatorilor și a masei de manevră în clădirile unde există PUTEREA INFORMALĂ.
Casa Poporului (Palatul Parlamentului) este foarte greu de asediat fiind construită strategic pe un mic deal și având o curte mare este imposibil de asediat.
Ce este cu acest discurs împotriva lui CARMEN DAN?
Păi CARMEN DAN, deși lipsită de rapoarte de informații de la instituțiile abilitate, a respectat fișa postului și calitatea ei de membră în echipa guvernului LEGITIM PSD-ALDE.
Aici simțim un parfum discret de consultanță israeliană care este extrem de eficientă fiindcă deocamdată STATUL PARALEL a pierdut.
MUIEPSD a intrat în mentalul colectiv românesc în derizoriu, nicidecum după voia planificatorilor acestei campanii.
Semn că nici metodele securiste nu mai dau rezultate ca pe timpuri!
Ce urmează?
STATUL PARALEL este în criză de timp! După debarcarea celor două toxi-infecții pe nume GEORGE MAIOR și tractoristul sef AUGUSTIN LAZĂR, PSD va avea cale liberă în organizarea alegerilor prezidențiale din 2019, la care un eventual candidat comun PSD-ALDE ar avea MARI ȘANSE să-l trimită pe robotul fascist unde îi este locul: la tribunal pentru trafic de copii.
Acest fapt trebuie blocat cât mai repede cu putință!
La MINISTERUL DE INTERNE trebuie strecurată o cârtiță PSD care de fapt este instrumentul STATULUI PARALEL!
Una care în momentul adunării în PIAȚA VICTORIEI să nu dea dovadă de autoritate în aplicarea legilor ci să se sperie de puzderia de minciuni rostogolite de DIGI24 și REALITATEA și astfel să favorizeze LOVITURA DE STAT!
Orice guvern votat de o majoritate ESTE LEGITIM atât timp cât acea majoritate ACCEPTĂ DECIZIILE ACESTUIA!
Turma de vite cu creierul prăjit de propaganda OCUPANTULUI STRĂIN, încolonată în spatele unor campanii profesioniste duse pe rețelele de socializare, nu reprezintă o majoritate din nimic!
O majoritate se face printr-un referendum și numai atunci este LEGAL constituită!
Sau printr-un partid care să se înscrie în cursa electorală și să dovedească voința susținătorilor săi!
Adică urlăm pentru democrație dar vrem să dăm jos un guvern legitim!
Nu prea e politically correct, bibicilor!
Cum am anticipat, LOVITURA DE STAT nu s-a oprit din planificare și desfășurare! Ea este într-un stadiu de amorțire și urmează, în săptămânile ce vor veni, încleștarea în PIAȚA VICTORIEI!
În ADEVĂR este PUTEREA!

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ministerul de Interne, sau al ADMINISTRAȚIEI și INTERNELOR, este ministerul cel mai important după părerea mea, după MINISTERUL DE FINANȚE!

  1. medusa zice:

    Ministerul AFACERILOR Interne, asa e corect. Despre ce afaceri e vorba?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.