O suma de 5,5 miliarde de dolari pentru Israel


Poate asa intelegeti ca Trump e doar o marioneta a elitei !

Miliarde de dolari sosesc in Israel dar presa americana, controlata de evrei, tacere totala.
Mediile controlate de lobby-urile evreiesti din Europa si Statele Unite, au ascuns complet stirile despre un nou „pachet de ajutoare” de 5,5 miliarde de dolari, semnat saptamana trecuta de catre presedintele american Donald Trump, chiar daca stirile despre acest material au fost intampinate triumfator si proeminent in mass-media israeliana.
Trump a semnat saptamâna trecuta Legea privind Autorizarea Apararii nationale pentru anul fiscal 2019, care ofera Israelului 5,5 miliarde de dolari ca parte dintr-un pachet mai mare pentru a acorda statului rasial exclusiv de evrei un total de 38 de miliarde de dolari in urmatorii 10 ani .

Chiar daca acesta este pachetul „cel mai mare” de ajutor din istoria Statelor Unite – si merituos de sine numai pentru acest lucru, nu conteaza ca se va spune statul care s-a declarat formal doar pentru evrei – mediile controlate de lobby evreiesc din America l-au pus sub tacere totala.

AlisonWeir-journalist-May2011

Potrivit unei declaratii a sefei organizatiei If Americans Knew, Alison Weir, „in timp ce mass-media israeliana a raportat despre ajutorul acordat Israelului, nici un raport al mass-mediei din S.U.A. cu privire la proiectul de lege militar pare sa fi mentionat alocarea catre Israel.

„De exemplu, o examinare in profunzime a proiectului de lege de la PBS mentioneaza ajutorul acordat Ucrainei, care primeste o parte din suma catre Israel, dar nu mentioneaza banii pentru Israel”, a continuat Weir.

„Un proiect de lege separat,” Legea de Autorizare a Asistentei de Securitate dintre Statele Unite-Israel din 2018 „, a trecut la Senat si asteapta acum aprobarea completa a Camerei. In Camera, numarul proiectului H.R.5141 si in Senat este S.2497).

„Se pare ca nici un jurnal de stiri din S.U.A. nu a raportat asupra acestor facturi, in ciuda faptului ca acesta este cel mai mare pachet de ajutoare din istoria SUA”, a declarat Weir.

„Desi aceasta legislatie din S.U.A. acopera permanent Israelul, lipsa de acoperire in SUA sugereaza ca majoritatea americanilor nu au nici idee ca aceste proiecte de lege sunt in Congres”, a continuat ea.

Organizatiile de lobby ale Israel, cum ar fi AIPAC si ADL, presioneaza proiectele de lege. Jewish Voice raporteaza: „Mai mult de 100.000 de cetateni din intreaga tara lucreaza cu functionarii alesi si cu personalul AIPAC pentru a intari legaturile dintre Statele Unite si statul evreu”.

Articolul explica: „Membrii AIPAC din toate cele 50 de state sunt incurajati sa fie activi politic si sa dezvolte relatii cu membrii lor din Congres pentru a ajuta la educarea acestora asupra importantei relatiilor SUA-Israel.

„Dincolo de construirea sprijinului acordat la Washington, AIPAC angajeaza activisti pro-israelieni in toata tara printr-o retea vibranta de 10 birouri regionale si sapte birouri satelit. Pro-israelistii din Missoula si Miami lucreaza impreuna cu personalul AIPAC pentru a imbunatati viitorul si securitatea Statelor Unite si a Israelului, potrivit site-ului web.”

Serviciul National de Stiri Israelian Arutz Sheva a declarat ca legea semnata saptamana trecuta „codifica un memorandum de intelegere de zece ani cu Israel negociat in timpul administratiei Obama.

„Proiectul de lege include 500 de milioane de dolari pentru cooperarea in domeniul apararii antiracheta dintre SUA si Israel si pana la 50 de milioane de dolari pentru cooperarea SUA-Israel pentru detectarea tunelurilor inamice in Israel. Masura a fost aprobata de Senat la inceputul acestei luni, inainte de a ajunge la Trump pentru a o semna.”, a spus sursa de presa israeliana.

„In decembrie 2016, Senatul SUA a votat in favoarea unui proiect de lege al politicii de aparare, care include mai mult de 600 de milioane $ pentru cooperarea in domeniul apararii antiracheta cu Israelul,“ a adaugat Arutz Sheva.

„Acest ajutor este separat de memorandumul de intelegere semnat intre Israel si S.U.A. in luna septembrie a acestui an si care acorda Israelului 3.8 miliarde de dolari anual incepand cu anul 2018 pana in 2028.

„Dupa semnarea memorandumului de intelegere, senatorii republicani au declarat ca vor incerca sa anuleze o parte din el pentru ca Israelul sa primeasca si mai mult ajutor”.

http://newobserveronline.com/another-5-5bn-to-israel-billions-more-coming-but-jewish-controlled-us-media-hushes-it-up/

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O suma de 5,5 miliarde de dolari pentru Israel

  1. Catalin Didica zice:

    se ingroapa cu ei evreii astia. La ce fac prin lume nu mai este mult si lumea va incepe din nou ce facea odata Hitler cu ei. Sunt foarte disperati dupa bani si asta nu e bine deloc.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.