Este sau nu Angela Merkel fiica lui Hitler?


Pe un site german a apărut povestea naşterii cancelarului Angela Merkel.
Declaratia unui cercetător german nazist Karl Klauberg: Gretl Braun, sora Evei Braun, este mama Angelei Merkel!!!Ceea ce voi scrie acum, ii va soca pe unii cititori care nu au stiut acest lucru, dar in acelasi timp ii va face sa inteleaga ce se intampla in lume, cu Uniunea Europeana,
cu centralizarea puterii, cu fascismul ascuns mascat intr-o forma “democratica”.
Angela Merkel s-a născut în DDR, porțiunea Comunista din Germania , în 1954. Biografia ei spune că s-a născut pe 17 iulie 1954 și că ea este fiica unui pastor luteran  est-german. Recent, cu toate acestea, arhivele secrete sovietice dezvăluie o cu totul altă poveste.
Fisierele “Stasi” ale RDG (Republica Democrata Germana) indică faptul că ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum și detalii cu privire la nașterea ei au fost incluse
în evidențele germanului Dr. Karl Klauberg, care a fost unul dintre “medicii naziști condamnați la moarte”, de către instanțele judecătorești sovietice.
Când mai târziu a fost recunoscut ca un om de stiinta genial,el a fost eliberat după șapte ani și a fost recunoscut ca parintele inseminarii artificiale.
Sovieticii au fost cu adevarat intrigati când au descoperit ca dr. Klauberg a păstrat mostre congelate din sperma lui Adolf Hitler. Illuminatii au decis să încerce
să producă un copil din sperma lui Hitler, evident, pentru scopuri oculte și sataniste. Dr. Klauberg a adus apoi pe Eva Braun (soția lui Hitler), al cărui nume a fost Gretl,
in Germania de Est, precum și rezultatul experimentului care nu a produs un fiu biologic de-al lui Hitler, ci mai degrabă o fiică.
 Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889, și Angela Merkel, a fost nascuta pe 20 aprilie 1954. (20 aprilie este data semnificativa cu 11 zile inainte de Sabat sau sarbatoarea druidica Baltane.)
Angela a devenit un custode al Bisericii Catolice, prin legăturile sale cu Germania de Est a Bisericii Luterane. Odată ce un german Papa ar lua tronul Romei, Angela Merkel a fost creata de a lua, de asemenea, poziția tatălui ei biologic – de cancelar german. Pe 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, (16), exact în ziua de naștere a lui Adolf Hitler (evident ca e o coincidenta!!!).
Apoi, pe 22 noiembrie 2005, fiica biologică a lui Hitler, Angela Merkel, a fost aleasa cancelar al Germaniei (alta coincidenta!!!). Ziua alegerilor, 22 noiembrie, a fost aniversarea publicării: Originea Speciilor  a lui Charles Darwin
Etimologia numelui lui Hitler relevă că numele înseamnă un cioban, care locuiește într-o colibă. Numele Adolf din  vechea germană înseamnă nobil lup. Astfel, numele său combinat indică faptul că el a fost Păstorul Wolf, sau păstorul fals. Destul de ciudat, Papa Ratzinger, Papa Benedict , are, de asemenea, titlul de păstor al Bisericii  și din moment ce el a preluat mandatul, Biserica Romano-Catolică a avut un ciobanesc german. De altfel si faptul că rasa de câine seamănă cu un lup. Știm de asemenea că Adolf Hitler era poreclit Herr Wolf. In Est  sediul prusac a fost numit Wolfsschanze; sediul în Franța, a fost numit Wolfsschlucht, și sediul său din Ucraina, a fost numit vârcolac.
Uniunea Europeana se doreste a fi al 4-lea Reich.
Un punct mai interesant este faptul despre cancelarul Angela Merkel care are o obsesie neobișnuită cu lucrările oculte ale compozitorului Richard Wagner, care a fost un satanist. Ea a făcut cunoscuta obsesia ei într-un interviu in ziarul “Frankfurter Allgemeine Zeitung” în iulie 2005. Wagner a scris compoziția infama numita “Parsifal”, care este pur ocultă și demonică. “Parsifal” a fost un favorit al lui Adolf Hitler, care a afirmat că muzica lui Wagner i-a ocupat mintea lui.
Angela Merkel, la fel ca Adolf Hitler, este profund fascinata de conducerea lui Wagner a Valkirii-lor.
Falsa identitate
Tema centrală a “acordului” de Vest a Puterilor Aliate, Vaticanului si sovieticilor a fost că fiica lui Hitler va fi ridicata la rangul de putere internațională … dar ascensiunea ei la putere nu va veni până când “Vaticanul, de asemenea, nu va avea la putere un Papa german “. În urma morții Papei Ioan Paul al II-lea, fostul nazist german Joseph Ratzinger a fost nominalizat. El a luat numele de Papa Benedict al XVI-lea la 20 aprilie 2005, în calitate de Vicar al Romei. Este o coincidenta faptul ca aceasta data a fost exact data aniversarea zilei de naștere a lui Adolf Hitler?
În 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel cu căsătoria ei cu Ulrich Merkel fizician, dar mariajul s-a încheiat prin divorț în 1982. Ea a fost aleasă cancelar al Germaniei la scurt timp după ce Papa Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romane de ziua lui Hitler. Frumos nu?
De asemenea am demonstrat pe acest site ca Adolf Hitler a fost un Rothschild, fiind adus si sustinut de catre aceste familii khazare (evreiesti), care apoi au facut pe “aliatii” impotriva Nazismului. Acelasi lucru sustine si scriitorul german Jan Van Helsing, ca Angela Merkel este fiica secreta a lui Hitler a si alti doi fii care sint guvernatori in Statele Unite.
1
Acest articol a fost publicat în DEZVALUIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Este sau nu Angela Merkel fiica lui Hitler?

 1. Catalin Didica zice:

  Daca este adevarat acest lucru atunci de ce iubeste musulmanii? nu era normal sa inceapa o lupta cu evreii si tiganii?

  Apreciază

 2. Www zice:

  *Te invit să lamurești oamenii în această privință.

  Angela Merkel este evreică, un articol ce îi poate lămuri pe mulți, referitor la Angela Merkel este acesta:

  https://www.google.com/url?q=https://www.seruah.com/angela-merkel-este-evreica.html&sa=U&ved=0ahUKEwjK48bNl63dAhXPGuwKHeoIAWAQFggLMAA&usg=AOvVaw2OEDzC7d3wmUWT1jiL_-VW

  S-a promis distrugerea definitivă a Germaniei și Rasei Albe, de către „cei aleși”. Mixul rasial este un prim pas pentru stabilirea unui guvern mondial. S-a stabilit aducerea multor ” refugiati ” in Europa.

  „””Isaia 13:15-18
  15. Toţi cei ce vor fi prinşi vor fi străpunşi şi toţi cei ce vor fi apucaţi vor cădea ucişi de sabie.
  16. Copiii lor vor fi zdrobiţi sub ochii lor, casele le vor fi jefuite şi nevestele lor vor fi necinstite.
  17. Iată, aţâţ împotriva lor pe mezi, care nu se uită la argint şi nu poftesc aurul.
  18. Cu arcurile lor vor doborî pe tineri şi vor fi fără milă pentru rodul pântecelor: ochiul lor nu va cruţa pe copii.”””

  https://www.seruah.com/versete-din-biblie.html

  „Cei aleși”, ce detin oameni in mai toate pozitiile cheie (mass-media, servicii secrete, sistemul bancar, politica, internet – doar uita-te cate companii [Facebook, Google] sunt deținute de ei sau câte trusturi media, sistemul bancar este, de asemenea, controlat de ei.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.