A mai trecut o săptămână peste colonia ROMÂNIA și există câteva indicii cu privire la lupta între STATUL PARALEL și PSD (partea de la PUTEREA FORMALĂ a MAFIEI LOCALE).


STATUL PARALEL a reușit să devieze atenția de la TENTATIVA DE LOVITURĂ DE STAT din 10 august 2018, transformând încleștarea într-o „luptă politică”.
GABRIELA VRÂNCEANU FIREA, cu ochii bulbucați și spumă în colțurile gurii, a lovit în LIVIU DRAGNEA dar mai precis în CARMEN DAN.
În acest moment STATUL PARALEL este concentrat pe distrugerea din interior a unității PSD.
Fapt deloc greu din moment ce mizerii precum PONTA, GRINDEANU, TUDOSE, IOAN RUS, GEORGE MAIOR și mulți alții au ocupat poziții la vîrf în ierarhia PSD.
Solidaritatea cu opiniile GABRIELEI FIREA este de fapt solidaritatea în executarea sarcinilor primite de la STATUL PARALEL.
Viorica Dăncilă, ce se califică cu succes la poziția PROSTUL ANULUI 2018 (în 2017 a fost PONTA în după amiaza zilei de dinainte de moțiunea de demitere, când s-a dus la GRINDEANU și stăteau amândoi în PALATUL VICTORIA) a fost chemată să dea explicații pentru incidentele din 10 august.
Incidentele au apărut ca urmare a tentativei de lovitură de stat însă ele sunt prezentate propagandistic (adică distorsionat, punctat doar aspectele cu impact vizual) în filmulețe atent concepute și distribuite prin gările elvețiene.
Momentul săptămânii a fost întâlnirile între reprezentanții Exxon și OMV în dorința de a modifica LEGEA GAZELOR.
Foarte interesant a fost că LIVIU DRAGNEA s-a menținut ferm pe poziție și nu a cedat.Rămân în picioare, chiar dacă Johannis a returnat legea pentru modificări, procentele de 50%.
Anterior erau undeva la 8%.
Dacă legea va fi adoptată și aplicată, Guvernul PSD-ALDE ar primi niște resurse importante cu care să încerce implementarea anumitor proiecte cerute de populație.
Sigur că aceste resurse suplimentare înseamnă și cașcaval suplimentar în conturile lor de aici conflictul: STATUL PARALEL nu vrea să cedeze aceste resurse financiare (sute de milioane de dolari FED) către MAFIA LOCALĂ.
Planificatorii Loviturii de STAT, începută din 2012 odată cu anularea rezultatului referendumului perfect legal, sunt în criză de timp.
Deconspirarea activității lor subversive în SUA sau Ungaria, Ucraina sau Turcia, arată că succesele operațiunilor lor se apropie de sfârșit.
Ilegalitățile se comit în întuneric! Odată aduși în atenția și dezbaterea publică, infractorii STATULUI PARALEL nu mai pot opera cu aceeași eficiență!
Ce urmează?
Păi DNA trebuie să-și reia funcția inițială de ORGAN ÎN COMBATEREA CORUPȚIEI și PARCHETUL GENERAL să înceteze să mai opereze împotriva intereselor poporului român.
Pentru acest fapt se impune numaidecât ejacularea tractoristului-șef AUGUSTIN LAZĂR!
O prezență extrem de toxică pentru relațiile americano-române o reprezintă atât KLMEM cât și MOJOR.
Ambii sunt pe făraș și trebuie să dispară!
În acest mod, STATUL PARALEL din SUA nu mai poate acționa în colonia ROMÂNIA, iar autoritățile LEGITIME române pot începe construcția unei noi relații ECHITABILE cu autoritățile LEGITIME din SUA.
Ce urmează să vedem?
Așa cum am mai scris STATUL PARALEL va încerca pe toate canalele posibile SABOTAREA și ÎNLĂTURAREA de la PUTEREA FORMALĂ a Guvernului PSD-ALDE.
Prima strategie va fi stimularea NEMULȚUMIRII!
Nemulțumirea există în fiecare dintre noi și este perfect justificată, numai că demonizându-l pe DRAGNEA nu se vor rezolva cauzele care au dus la nemulțumirea noastră!
Cel mai mult sunt interesat ca oamenii obișnuiți să nu se lase antrenați între aceste RĂFUIELI MAFIOTE!
Trebuie lăsați să se devoreze iar MAFIA LOCALĂ trebuie să se responsabilizeze și să ajute POPORUL ROMÂN dacă cere ajutorul acestuia!
Recent s-a văzut fișa medicală a agitatorului SANDY și s-a putut constata faptul că acesta suferă de tulburări mintale!
Mălin BOT, nu cred să treacă la un examen riguros!
Crtistian DIDE, cunoscut scandalagiu căruia îi place bătaia cu jandarmii și legatul cu lanțuri după modelul GREENPEACE, la fel!
Săracul „Ceaușescu” îmi pare total lipsit de discernământ!
Pe fina lui SANDY MATEI, cea care agresa jandarmii din căruciorul cu rotile, ați văzut-o în acțiune!
Îmi repet supoziția:
TEHNOLOGIA LOVITURII DE STAT MASCATĂ ÎN REVOLUȚIE are nevoie de un trigger, adică un PUTERNIC ELEMENT EMOȚIONAL care să favorizeze și să canalizeze masele împotriva conducătorilor.
Fără un sacrificiu ritualic gen COLECTIV, guvernul DĂNCILĂ își va duce mandatul la bun sfârșit!
De aceea, oameni buni și dragi, sub nici o formă nu mergeți să participați la mitinguri de orice fel!
Parcă aș evita o vreme și locurile aglomerate: nu o da mallul faliment dacă sărim lunile acestea peste cumpărături!
STATUL PARALEL nu are absolut niciun fel de scrupule sau limite!
Iar acum STATUL PARALEL este pe punctul să piardă și președenția coloniei de aceea nu va precupeți niciun efort financiar sau uman!
Miza e mult prea mare!
Miza ești tu!
Căci, TU, Române, hrănești acest CANCER cu munca ta și cu bunătatea ta prostească!

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.