Mitul creației Anunnaki! Istoria pe care nu trebuie s-o cunoaștem


Anunnaki

Printre comorile encicopediei asiriene, o saga sângeroasa a avut loc, o familie de serpi zburatori, care pretind a fi adevărații proprietari ai pământului și tot ce este viu pe el. Ei au fost numiti Anunna, sau Anunnaki ne spune Anton Parks.

Tablete sumeriene ce datează din 2500 î.Hr. descriu Anunna ca crearea șizei” răscumpărătoare. Mai multe texte gnostice, scrise mult mai tarziu descriu, de asemenea, persoane care pretind a fi zei creatori ai umanitatii și mediul lor. Potrivit lui Anton Parks, „zeii mesopotamieni numiti Anunna sau Anunnaki par total deconectați de la sursa universala la care multe tradiții se referă, ca și cea a amerindienilor. Anunna au format o comunitate divina înainte de restul lumii.

Atât de departe că stiinta era insasi religia lor. Unii membri ai acestei comunități au putut controla genele umane și aveau posibilitatea clonarii, numitamodelare”, în textele egiptene, biblice si gnostice. Când au venit să domnească peste pământ, Anunna avut de a face cu grupuri mai mari, cum ar fi regele Kingu și comunitățile de planificare care au semănat viață de pe pământ. Royal de Kingu ar putea fi foarte bine zeii vechilor greci ce se gaseau sub numele de olimpici.

În ceea ce privește comunitățile de planificare, au fost asemanatori cu Elohim din Biblie, sau zeii americii. Anunna au prioritate față de aceste două clanuri puternice. Când au devenit maeștri ai acestei planete, ei au decazut. În afara controlului sensibil, au început manipulări genetice, pentru a ne transforma în sclavi e viziunea lui Parks. Alti autori nu fac diferenta între zeii olimpicii, Elohim și Anunna. Ei sunt umani destul de mult, ceea ce nu este surprinzător, deoarece am fost creați după chipul lor. Greșelile lor sunt ale noastre. Ca părinții asa si fii.

„Foarte puțini oameni interesați de tablitele sumeriene și cronologia lor s-au aventurat să vorbim de tabletele Kharsag, deoarece acestea conțin elemente deranjante care perturbă drastic diferite tezele istorice care au fost construite până în prezent,Spune Anton Parks. Este adevărat că aceste tablete redau versiunea originală a Genezei, declarând că aceasta sa întâmplat cu mult înainte de ceea ce știm astăzi, din moment ce Biblia nu precizeaza mai mult de 3000 de ani ci probabil, mai puțin, în timp ce tabletele Kharsag sunt mai vechi de 5000 de ani. Acest lucru le clasează în fruntea celor mai vechi documente cunoscute în prezent.

Cel puțin până am descifrat în totalitate mesajul conținut în craniile de cristal, mai ales cel Mitchell-Hedges. Aceste texte ne spun că  Anunnaki s-au adunat pe un munte, într-un oraș numit Kharsag, ceea ce înseamnă că este sediul lor. La Kharsag, a existat o grădină pe care tabletele o numesc Eden.

Ninmah a vorbit, tare „planul meu are de gând să reușească foarte bine, a spus ea.Vom instala un sifon de apă cu un rezervor mare. Plin de apă, pământul va fi generos și alimente vor fi abundente. Acesta perfecta Eden va capta apa din cer și distribui în amonte prin două râuri care formează cascade. În partea de sus a stâncii, vom construi un templu dedicat tunetului. Doamna sarpe a fost mișcată până la lacrimi. Ea si-a imaginat deja depozite ei vaste, și casa ei, cu grădinile sale in terasă.

O casa binecuvantata de cer, s-ar fi situat pe partea de sus de un vârf. Ea a vorbit de terase irigate care ar trebui să fie dezvoltate, și o casa maternitate care ar trebui să fie construita pe un teren mare, cu o cameră de odihnă pentru mame. Ea a ordonat pentru a crea aceasta gradina și să planteze copaci mari. Ea a cerut un test de sol pentru a determina culturile ce se vor planta acolo.  După cum puteți vedea, persoana care decide aceste lucruri este o femeie. Astfel, avem de a face cu un matriarhat foarte vechi.

In Anzi,zeii” a facut ca ea: au construit temple de-a lungul cordillierilor din Anzi, pe flancurile munților au dezvoltat nenumărate terase, numite Andenes în limba spaniolă, de unde și numele de Anzi. Incașii nu le-au faccut, ei doar le-au restaurat. Ca Anunna, Viracocha au fost în căutarea unei pozitii înalte, pentru a putea declansa furtuni care le-ar da apa din cer, apa era prețioasă ca si fulgerele.
Olimpienii sunt pe Muntele Olimp, Elohim pe muntele Sinai, și Shiva este de la 4000 de metri de mare pe Himalaya, în orașul fabulos de Amarnath ale cărui stânci sunt încă împodobite cu resturile sale magnifice. Cu o consistență tulburătoare,foștii zeii” s-au dezvoltat în jurul lumii.  Know-how-ul din această perioadă timpurie în termeni de inginerie hidraulică a fost pierdut treptat ulterior.

Istoria hidraulica veche indică un declin continuu odata cu timpul. Apeductele romane au fost mult mai puțin eficiente și mai scumpe decât sistemul hidraulic al predecesorilor lor, etruscili, care au fost mai puțin eficiente decât cele ale predecesorilor lor, sumerienii, s-au de mai puțin succes decât cele ale predecesorilor lor, a poporului Rama.

Apoi am aflat că Anunna locuiau în case luminoase. Templele aveau lumina electrica, ar trebui să credem că in fulgerele aprinse ca erau lumini electrice. „Anunna își  luminau casele, în proprietatea lor imensa, au mâncat și au băut foarte mult, dar fericirea lor nu a fost completă. În ciuda productiei din Grădina Edenului, produsele alimentare nu a fost suficient de multe. Așa că au decis să mute rasa speciei umane într-un alt loc.

Reproducerea speciei umane, s-a facut ca și cum am fi animale de companie

„Apoi turma de bărbați a fost stabilit la poalele Munților Taurus în vasta câmpie bine irigata, imensa numita Edin în care acestia ar putea cultiva solul în voie.Cum? Vă mulțumim pentru că: „Pentru a iriga vasta Edin, cu apă din abundență răspândirea și udarea domeniilor, zeii au dat pentru bărbați târnăcoape pentru a săpa canale și șanțuri; pică, coșuri și pluguri pentru a cultiva Kalam. Atunci oamenii au început să cultive cereale.

Acest pasaj il descrie pe Adam și Eva expulzați din Eden, ei isi vor câștiga pâinea lor de zi cu zi prin sudoarea frunții lor. Prin urmare, se poate înțelege că scriitorii Bibliei au dezgropat informațiile din aceste texte, fără să știe ce sa întâmplat cu adevărat. Dar in cea mai mare parte se poate înțelege că agricultura a fost data să fie terminata si completata de oameni mai educați, provenind probabil din alt sistem planetar. Deci, omul a început să cultive cu un plug.

De la inceputul agriculturii, omul primitiv a avut la dispoziție animale deja domestice. Cine le-a domesticit? Annunaki, care au fost destul de leneși, nu s-ar s-au obosit de a îmblânzi animalele. Talentul lor pentru genetica, mai degrabă ne încurajează să credem că au topit genele de zimbru și bizon pentru a face vacile. Problema majoră a Annunaki este că acestia au fost o bandă întreagă, un clan de familii similare cu Atrei din legendele grecești, sau Atreides de Dune.

https://www.efemeride.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în SECRETELE ZEILOR. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Mitul creației Anunnaki! Istoria pe care nu trebuie s-o cunoaștem

 1. simona zice:

  Dar daca … nu-i asa .Daca descrierea s-a lasat influientata de anii razboiului mondial care batea la usa (cand au fost descoperite ) ,dar daca insusi tabletele s-au viciat ,au fost scrise la mult timp dupa ce lucrurile s-au intamplat ?Daca -i vorba despre atlanti ,lemurieni ?Si daca -i asa ,apai e un adevar foarte distorsionat .Lumea lor venea din timpuri de mult apuse cand vibratia pamantului era mult ridicata ,cand a crea cu mintea ,gandul era o normalitate ,si ei au fost ajutatorii nostri ?.O sa te intrebi cum ?Simplu aveau puterea necesara sa traiasca aici chiar daca vibratia pamantului scazuse ,ei isi puteau sustine vibratia sau mai bine zis sa si-o adapteze fara a fi afectati .Si daca asa zisi zei sunt Mosii nostri -fiecare popor are unul sau mai multi ,de ex dacii-l aveau pe Zamolxis (sincer numai daca ma gandesc ca poporul asta -i vesnic aici in curbura Carpatilor si asta-i numai datorita Sramosilor nostrii – Mosii care ne-au iubit si inca ne iubesc ,altcum cum am supravietuit?)Si daca perioada descrisa e una in care omul era invatat ce va sa faca in perioada care va venii ,cand vibratia Pamantului avea sa scada mult si ei n-au sa mai fie in dimensiunea asta sa le dea ajutor ?Si da poate au creat un mediu ambiant pt om ,dar eu nu cred ca i-au folosit ca si sclavi .Si daca omul e mai mult decat ni se spune ? Daca si noi de altfel in timpul cu vibratie mare suntem creatori cu mintea ,daca suntem asemeni zeilor ?(drept ii ca pe o scara mai mica ) Doar ca noi nu ne descurcam in vibratii mici ,asa cum s-a vazut din 3000 ien ,cand vibratia a scazut drastic si incet ,incet am devenit tot ce nu ne place :razboinici ,cruzi ,materiali ,facandu-ne rau unul altuia . De fapt atunci a avut loc prima mare migratie pe Pamant ,Europa de azi era locuita de popoare pasnice care brusc se trezesc pe cap cu estul lumii venind peste ei .( si asta s-a intamplat in decurs de sute ,poate mii de ani ,ca n-au venit deodata )
  Uita-te la zeii lumii ,toti au numitor comun ,de ce sa nu luam in considerare si varianta ca acestia indrumau omul ,si ca odata cu aparitia religiilor totul s-a viciat si transformat in puterea religiei de-a domina ,in puterea unor oameni de-a conduduce ?Dar daca traducerea nu-i facuta bine ,de unde sa stim ca reda cu fidelitate ?

  Apreciază

 2. mera cornel zice:

  Cititi va rog cartea ;Sclavii Zeilor.Este aproape totul descris acolo ,dupa traducerea tablitelor sumeriene.

  Apreciază

 3. simona zice:

  Multumesc am s-o fac ,sper s-o gasesc pdf .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.