Evreii Și Testarea ADN


Testarea cu ADN a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, un număr tot mai mare de naivi trimițându-și ADNul spre testare unor firme jidănesti.

În curând însă au început să apară neconcordanțe din ce în ce mai mari, membrii ai acelorași familii, ce se trăgeau din același arbore genealogic apărând cu origini total diferite, așa că acuratețea acestora a fost pusă sub semnul întrebării.

Recent, tabloidul american Inside Edition vrut să verifice acuratețea testărilor ADN, așa că a trimis ADN-ul unui set de tripleți monozigoți catre Ancestry.com si 23andMe, ambele deținute de jidani, iar spre surpriza multora, rezultatele au fost diferite.

Nici una dintre aceste două companii nu a reușit să aibă aceeași analiză pentru tripleti, rezultatele fiind total diferite, lucru greu de înțeles când tripleții proveneau din același ovul.

A fost clar că testarea ADN-ului este efectuată greșit și incorect, folosindu-se markeri genetici care sunt doar mici variațiuni ale ADN-ului și nu pot oferi un răspuns clar.

Cu alte cuvinte, trucurile clasice de a face bani, atât de tipice jidanilor erau din nou descoperite.

Foarte mulți experți în genetică au intervenit și au acuzat companiile acestea de testare a ADN-ului că nu fac altceva decât să fraudeze, o indicare corectă și clară a originii este imposibilă așa cum este realizată de (((aceștia))).

Nu numai că aceste companii au recunoscut cu ușurință că, într-adevăr, rezultatele sunt greșite, dar au recunoscut și faptul că le alterează voit , deoarece asta este ce își doresc cu adevărat clienții lor, să aibă cu ce se lăuda.

Insă ce reprezintă un real motiv de furie legat de testarea ADN făcută de aceste companii este faptul că (((ele))) se și distrează uneori rezultatele, după cum au recunoscut, din nou, cu o ușurință greu de imaginat; astfel, au găsit de cuviință sa altereze rezultatele *albilor rasiști*, acelor clienți albi care veneau să își facă testarea pentru a se asigura că nu au strămoși negroizi, adăugându-le un 0.5% origine negroida.

Desigur că pentru cei ce doreau să își testeze origina jidănească lucrurile erau total diferite, așa că un jidan canadian ce își dorea să fie originar din Israel a fost convins că este mai indicat să fie trecut ca originar din zona Egiptului, pentru a nu fi suspectat că are sânge de musulman.

Dar nu asta reprezintă problema cu adevărat importantă, ci faptul că,în momentul în care îți dai consimțământul oricăreia dintre aceste două companii, ele au drepturi totale asupra ADN-ului tău și cel mai probabil îți vând datele unor companii precum Big Pharma.

AncestryDNA (Ancerstry.com) are un parteneriat și cu Cahlio, o firmă de biotehnologie deținută de Google (adică de cea mai mare companie jidănească) ce face experimente cu ADN-ul naivilor.

Tot printr-o companie jidănească, cu ajutorul unei publicații belgiene de stânga, s-a încercat în 2010 pângărirea originii lui Adolf Hitler, sugerând că acesta avea origini evreiești și marocane, poveste absurdă și penibilă, o încercare clasică de manipulare a istoriei specifică jidanilor.

Știrea a fost preluată rapid de presă dar nu a avut impactul dorit.

Cine sunt însă jidanii ce dețin Ancestry.com, 23andMe și Family Tree DNA (o companie mai mică de testare a ADN-ului).

AncestryDNA a fost înființată de mormoni, dar în 2009 când acțiunile ei au fost comercializate intens pe piața bursieră, compania a început să își schimbe originea proprietarilor, astfel, până în 2013 AncerstryDNA și-a schimbat actionarii majoritari, compania fiind efectiv deținută de jidani.

În 2012 compania a cumpărat datele colectate de GeneTree, o companie ce fusese fondată de Univeritatea Wayne ce se ocupase de studii genetice.

In 2014 compania avea peste 2 milioane de clienți iar baza de date fusese mărită cu 16 miliarde de documente istorice, iar în noiembrie 2017 numărul clienților depășise 6 milioane, se creaseră peste 70 de milioane de arbori genealogici, iar clienții au uploadat peste 200 de milioane de poze de familie și povești de familie.

Family Tree DNA a fost înființată de (((Bennett Greenspan))), iar membru co-fondator este (((Max Blankfeld))) și avându-l ca asociat pe ((( Jim Warren))).

Această companie este orientată în primă fază pe testarea ADN-ului jidanilor, Bennett Greenspan atrăgând atenția într-un eseu publicat în 2015 asupra faptului că există probleme mari în comunitatea evreiască datorate endogamiei (cu precădere din cauza căsătoriilor între verișori), generația tânăra fiind destul de afectată.

Desigur, cum această companie este exclusivistă pentru jidani, datele clienților nu sunt vândute sau făcute publice, clienților asigurându-li-se o confidențialitate totală.

(((Max Blankfeld))) a contribuit cu nenumărate articole pentru Times of Israel, multe afirmând că evreii au venit din Orientul Mijlociu.

Tot (((Max Blankfeld))) este un activist pro-Israel, ai cărui părinți au fost *supraviețuitori ai Holocaustului*.

23andMe este o companie destul de populară de testare a ADN-ului, ce o are ca și membru co-fondator, acționar majoritar și CEO pe ((( Anne Wojcick))), sora lui (((Susan Wojcicki ))), una dintre directorii executivi Google, și fosta CEO a Youtube-uli.

((( Anne Wojcick))) a fost căsătorită cu (((Sergey Brin))), membru co-fondator Google, ceea ce explică foarte clar parteneriatul lor cu Cahlio.

Acum nu trebuie decât să facem o legătură clară între colectarea datelor de către Google, și colectarea datelor de către 23andMe iar rezultatul este unul cu adevărat Orwellian.

O altă companie de biotehnologie, Genentech va plăti suma de 60 de milioane de dolari pentru a accesa baza de date 23andMe pentru a studia Parkinson.

Cu alte cuvinte clienții au plătit un minim de 99 de dolari pentru niște rezultate false sau oferite în batjocora în timp ce compania le vinde datele unor terțe părți.

Jidăneală clasică, pentru că Genetech este doar una din cele 10 companii cu care 23andMe a anunțat că va avea contracte și colaborări.

23andme are în momentul de față peste 800000 de date colectate, 600000 dintre persoanele care au trimis ADN-ul spre testare au fost de acord și cu procesarea datelor în scopuri științifice și medicale.

Primul care a atras atenția asupra acestor aspecte a fost Charles Seifen, jurnalist american, intr-un articol din 2013. (art: https://www.scientificamerican.com/article/23andme-is-terrifying-but-not-for-the-reasons-the-fda-thinks/)

Este foarte îngrijorător faptul că datele colectate de Youtube, Google, Facebook și 23andMe pot fi puse cap la cap și pot fi folosite în scopuri îngrozitoare, pentru manipulare a informațiilor, ori pot fi folositoare pentru (((ei))) în încercarea de a domina și mai mult lumea.

Concluzia este simplă. Verifică orice, și dacă este jidănesc, evită.

Un comentariu :

Ionelia

Foarte adevarat. Eu si sotul meu care e de origine engleza (eu romanca 100%) am trimis probe ADN la MyHeritage care cred ca e parte din AncestryDNA. Am primit rezultatele si…. stupoare: eu sunt peste 31% grecoaica ceea ce este practic imposibil atata timp cat imi stiu strabunicii si erau toti din aceeasi zona a Romaniei, traind izolati in munti. In plus si eu si sotul meu care suntem blonzi, blonzi am aflat ca el e 2% Nigerian, iar eu chiar 4%. Cum e posibil asa ceva? Pe langa faptul ca amandoi mai avem 1.8% respectiv 3.2 % origini nord-africane. Am dat vina pe colonizatorii romani, dar totusi eu am in total de 7.2 % AFRICAN.

Am facut niste calcule pentru acest 4% Nigerian si inseamna ca in stramos al meu de pe la 1880 at fi trebuit sa fie macar jumatate Nigerian. Oare nu credeti ca in negru/mulatru in muntii Vrancei at fi facut senzatie si ar fi ramas in legendele locale?
Acum ma intreb cui foloseste aceasta dezinformare? Trebuie sa ne vedem fiecare in fel de metisi, niste cetateni universali, cu origini care de care mai dubioase?

Asa ca dragi romani, nu va irositi banii pe niste teste truncate.

https://www.incorectpolitic.com

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA ( adn). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Evreii Și Testarea ADN

  1. Catalin Didica zice:

    Poti sa te astepti la altceva in privinta jidanilor?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.