Marea problemă de înțelegere a realității înconjurătoare este faptul că majoritatea românilor au căzut în capcana creată de niște minți extrem de inteligente dar malefice.


99.99% dintre români au impresia greșită că STATUL ROMÂN (STAT MAFIOT ȘI CRIMINAL) le fură taxele.
Eroarea de judecată apare din felul în care este formată percepția despre cum funcționează GUVERNAREA.
Fiindcă cei 99.99% își formează opiniile și modul de gândire după cum se fac niște false dezbateri la televizor.
În momentul în care românul rupt de oboseală și de stres (moment delicat în care creierul este și el obosit și partea conștientă nu mai poate să facă selecția corectă întrer ADEVĂR și MINCIUNĂ) se așează la televizor pe orice canal deschide i se explică de ce o duce rău.
Pe unele canale i se spune că comuniștii sunt de vină și se repetă acest mesaj până ajunge să fie crezut.
Pe altele i se spune că DREAPTA începând din 2004, pe mână cu unele servicii secrete străine, au infectat toate nivele decizionale și astfel se sabotează eforturile partidului de guvernământ de a aduce prosperitatea.
Ambele puncte de vedere sunt atât de bine elaborate de maeștrii în dezinformare și intoxicare încât poporul român este divizat și dezbinat.
Întreg poporul o duce rău dar în același timp românii NU POT IDENTIFICA CORECT CAUZA PENTRU CARE NIVELUL LOR DE TRAI SE DETERIOREAZĂ ÎN CONTINUU!
Este adevărat că toate guvernările de după LOVITURA DE STAT din 1989 AU FURAT!
Primul pas în înțelegerea corectă a realității de acum este CONȘTIENTIZAREA unui ADEVĂR SIMPLU: pe 17 decembrie 1989 în ROMÂNIA s-a executat O LOVITURĂ DE STAT ÎMPOTRIVA NEAMULUI ROMÂNESC!
Scopul LOVITURII DE STAT nu era doar asasinarea familiei CEAUȘESCU ci GENOCIDUL NEAMULUI ROMÂNESC și acapararea integrală a bogățiilor imense existente pe teritoriul administrativ al fostei REPUBLICI SOCIALISTE ROMÂNIA!
Pentru a înțelege dimensiunile GENOCIDULUI din ROMÂNIA invit pe oricine să petreacă o săptămână într-un spital de urgențe sau la institutul de medicină legală.
Acolo se poate vedea în timp real cum mor românii pe capete, medicii sunt niște călăi de un cinism demn de pedeapsa capitală iar toată șleahta de ciocli, asistenți, felceri și femei de serviciu este precum o turmă de hiene ce abia așteaptă moartea cuiva pentru a jefui familia de bani.
Exterminarea poporului român este matematică: cei care au simțit moartea în aer fug pe capete în OCCIDENT.Acolo se mint pe ei că se salvează în timp ce freacă toaletele și dejecțiile pe salariul minim.
Cei care au rămas au dezvoltat o ură feroce și o foame care îi ajută să-i devoreze pe ceilalți.
Sunt surzi și orbi la orice sentiment de umanitate și la orice formă de empatie.
CAUZA PENTRU CARE ROMÂNII TRĂIESC DIN CE ÎN CE MAI PROST ESTE SIMPLĂ: începând din 1989 li s-a FURAT LIBERTATEA ȘI AU AJUNS CAPTIVI.
Inteligențele malefice care au înrobit pe români aveau deja o experiență vastă de INVADARE ȘI CUCERIRE A ALTOR POPOARE: au dezvoltat mecanisme de spălat creierele și de intoxicare psihică care fac astăzi ca românilor să li se pare normal să plătească apa dăruită de DUMNEZEU pentru toate viețuitoarele!
Cuvântul LIBERTATE li se repetă zilnic în mii de forme prin mii de mijloace! Românilor le e chiar permis să înjure pe „conducători”!
ROMÂNII azi cred cu tărie că sunt liberi!
EI nu mai au de 28 de ani acces liber la resursele ROMÂNIEI și la cota lor indiviză din moștenirea apărată cu jertfă de sânge de 2000 de ani.
Accesul românilor la moștenirea lor este condiționată de muncă: vrei să circuli pe drumurile publice – muncești și plătești rovignetă , carburant și asigurarea AUTO (toate firmele de asigurări ascund scheme piramidale de înșelătorie).
Vrei curent electric trebuie să muncești!
Vrei apă, muncește!
Vrei mâncare, muncește!
Vrei să dormi în patul tău, muncește!
Pentru cine muncesc românii? Dacă întrebi pe orice român pentru cine muncește răspunsurile vor fi în ordinea aceasta:
1) Pentru copii (cei mai cretini);
2) Pentru familie (adică se include și pe el – tot cretini dar mai elevați);
3) Pentru hoții de parlamentari (gradul 3 de cretinism);
4) Pentru STATUL MAFIOT (bolnavi în curs de recuperare);
Foarte puțini vor da răspunsul CORECT:
ROMÂNII MUNCESC PENTRU CEI CARE AU ÎNROBIT ÎNTREG POPORUL LA LOVITURA DE STAT DIN 1989!
Începând din 1990, activitatea de la BNR a devenit „autonomă” și „independentă” prin lege și nici o instituție cu atribuții de control al crimei organizate NU POATE CONTROLA ACTIVITATEA DE ACOLO!
BNR a devenit o filială PRIVATĂ a unei corporații cu acționariat SECRET care controlează 95% din veniturile mondiale (asta declară ei).
GUVERNUL ROMÂNIEI a devenit un guvern COLONIAL: deoarece nu mai are resurse și nici mijloace de producție îi este împosibil să AIBĂ VENITURI!
Atunci pentru a plăti salariile celor 1.2 milioane de bugetari este obligat SĂ SE ÎMPRUMUTE CU CAMĂTĂ LA SINGURUL PRODUCĂTOR DE BANI AUTORIZAT!
Numai că BNR și-a interzis prin LEGE creditarea STATULUI COLONIAL ROMÂN.
Atunci se creează un mecanism de parazitare al muncii românilor: BNR tipărește LEII (singurul mijloc de plată legal), încasează cam 50 de miliarde de euro anual din SENIORAJ, cumpără aur și hârtii fără valoare ale SUA.
BNR deși ar fi normal să crediteze STATUL COLONIAL ROMÂN, dă bani cu camătă la BĂNCILE COMERCIALE iar acestea creditează cu o camătă și mai mare GUVERNUL COLONIAL.
Acesta este format din infractori coordonați spre a asigura perpetuarea acestui mecanism: după ce iau banii credit, rambursează creditele anterioare, plătesc firmituri salariaților ce asigură „guvernarea” și restul îi fură.
Apoi execută silit poporul român și le mai face câte 10 km de asfalt pe care îl inaugurează cu fast drept autostradă!
După 1 an sau 2, acei 10 km se deteriorează întrucât nu s-a turnat grosimea cerută prin lege.
Întreg acest sistem se numește CAPITALISM.
De pe urma acestui sistem sunt avantajați doar CAPITALIȘTII care sunt niște infractori lacomi și fără scrupule.
Românii sunt captivii acestui sistem și tot ce fac este să fugă acolo unde de frica clasei muncitoare, exploatatorii au stabilit ceva mai multă mămăligă în farfurii.
Marea performanță a acestui sistem de exterminare în masă a fost să îi convingă să fie adversarii singurei soluții la problemele lor: RESUVERANIZAREA COMPLETĂ ca efect direct al ELIBERĂRII NAȚIONALE.
Cu alte cuvinte unui bolnav de cancer i se oferă antidotul iar acesta refuză cu violență șansa supraviețuirii fiindcă așa a fost PROGRAMAT MENTAL de un dispozitiv electronic numit televizor!
În timpul în care ați parcurs acest articol au mai murit câteva mii de români! Copii, tineri, adulți, bătrîni!
Au murit fiindcă refuză să își cultive propria hrană și muncesc pentru o hrană otrăvită de la supermarket!
Au murit fiindcă au râs de teoriile conspirațiilor și au avut încredere în medici și chimicalele denumite medicamente!
Au murit fiindcă au avut încredere în instituțiile unui stat mafiot ce trebuiau să verifice vaccinurile și au închis ochii! Contra șpagă evident căci în capitalism PROFITUL este OBIECTIVUL!
Au murit fiindcă au avut încredere în niște oameni bine îmbrăcați de la televizor, pe care nu i-au cunoscut niciodată, dar pe care i-au votat să se îmbuibe din munca lor!
Au murit consumând apă de la robinet, alcool contrafăcut de la supermarket, lapte cu aracet, pâine cu DDT, salam cu E-uri, ouă cu pesticide, fructe refuzate de olandezi, nemți și francezi!
Au murit cu speranța că urmașii lor o vor duce mai bine în OCCIDENT!
Au murit săraci, singuri și în mizerie!
LA fel vei muri și tu, române, dacă nu te trezești și nu începi să refuzi MINCIUNA DIN VIAȚA TA!
Da, toată viața ta e o minciună! Nu ești frumos și nici liber! Nu ești bogat (deși ești coproprietar dintr-o națiune extrem de boagtă) și nu vei fii niciodată!
Nu valorezi nimic pentru nimeni! Așa că ar fi bine să te privești cum ești ca să începi să valorezi ceva pentru tine!
Iar dacă ai început să valorezi ceva pentru tine însuți, atunci vinde-ți pielea scump, mai scump decât face!
Fă-l pe ăla de-ți vrea piele să o dea și pe mă-sa pentru pielea ta!
Altfel ești mort!

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Marea problemă de înțelegere a realității înconjurătoare este faptul că majoritatea românilor au căzut în capcana creată de niște minți extrem de inteligente dar malefice.

 1. Zsisa zice:

  Excelent articol!
  Sper sa il citeasca cat mai multi romani, ca sa se trezeasca si sa se uneasca!
  PS atitudinea corecta a lui Orban / Ungaria + Polonia este ceea ce ar trebui sa faca si poporul asta!

  Apreciază

  • citadela zice:

   Foarte bine scris!
   Problema este ca in articol sunt amintite situatii pe care poporul/popoarele nu le-au putut niciodata controla sau conduce ci au fost pur si simplu luati cu valul, de aceea in locul lui Luci nu as pierde vremea cu probleme care au doar rol strict informativ si INTANGIBILE pentru omul de rind.
   Nimeni nu a cazut in nici o capcana ci de 2000 de ani ne este impusa o societate sau alta pe git fara drept de a aprticipa la vre-o decizie.
   Mai bine ne concentram pe ce s-a axat poporul dintotdeauna, traditiile, familia, felul de abordare a vietii de zi cu zi, respectul batrinilor si INCLUDEREA lor si nu excluderea din viata comunitara asa cum suntem spalati la cap. Aici da, ca romani am cazut in capcana cu adevarat cind sfatuiti de elementele sataniste am renuntat la sfatul batrinilor, ii denigram, ii marginalizam si prin aceste gesturi ne semnam condamnarea la moarte ca natie.
   Nu pentru cine muncim, sau cum se prezinta economia sau sistemul bancar ne decimeaza ci felul in care ne tratam semenii si pe cei apropiati…DE ACOLO VINE MOARTEA SIGURA!

   Apreciază

   • Zsisa zice:

    Asa, e … sunt multe aspecte schimbate, incat fiecare poate aborda situatia de acum din multe unghiuri. E adevarat ce spuneti, doar ca tinerii de azi nu valori, pentru ca societatea in care au crescut a fost deformata si nu au primit educatie

    Apreciază

 2. Citadela zice:

  Fragmentul asta m a uns pe suflet:

  „Pentru cine muncesc românii? Dacă întrebi pe orice român pentru cine muncește răspunsurile vor fi în ordinea aceasta:
  1) Pentru copii (cei mai cretini);
  2) Pentru familie (adică se include și pe el – tot cretini dar mai elevați);
  3) Pentru hoții de parlamentari (gradul 3 de cretinism);
  4) Pentru STATUL MAFIOT (bolnavi în curs de recuperare);
  Foarte puțini vor da răspunsul CORECT:
  ROMÂNII MUNCESC PENTRU CEI CARE AU ÎNROBIT ÎNTREG POPORUL LA LOVITURA DE STAT DIN 1989!”

  Pe citi de multi ii aud cum isi justifica sacrificiul de a stringe cureaua pentru copiii ISTERICI DIN ZIUA DE AZI!…care nu stiu cum sa scape de „babalici” cit mai repede si sa le ia banii, casele, masinile. Multi nici nu mai au rabdare se isterizeaza si-i string de git, ii infometeaza….. chiar ca este nebunie curata vecina cu shizofrenie sa muncesti pe plantatie numai pentru copil.

  Apreciază

 3. 520nm zice:

  Echipele de psihologi, coordonate la ordinul marilor loji, incearca din rasputeri sa creeze NAZISMUL, ANTISEMITISMUL, TERORISMUL, CRIMA ORGANIZATA. Sa intelegi, comenzi, ca si „planteaza marijuana”, vin prin infrastuctura deja existenta, cu toata sustinerea unor persoane din DIICOT, din SRI, din Armatei, din Politiei. Se numeste asasinat modern. Ca Hexi Pharma sau, un om de rand, ca femeia de la metroul din Bucuresti.

  De asemenea, ” preia modelul cognitiv al lui Adolf Hitler „.

  *De citit:

  Templul lui Solomon

  https://www.seruah.com/noua-ordine-mondiala-sau-templul-lui-solomon.html

  Crearea antisemitismului și Nazismului apoi venirea cu rezolvarea, crearea terorismului și a bombelor apoi venirea cu rezolvarea, ei apărând ca eroi

  https://www.seruah.com/crearea-antisemitismului-si-nazismului-apoi-venirea-cu-rezolvarea-crearea-terorismului-si-a-bombelor-apoi-venirea-cu-rezolvarea-ei-aparand-ca-eroi.html

  Apreciază

 4. Catalin Didica zice:

  Cu asa ,,patrioti” nu ne vom mai trezi niciodata.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.