Majoritatea românilor nu își merită țara! Astăzi, o populație stupidă și o armată de politicieni corupți au distrus tot ce ne-au lăsat înaintașii…


Decebal, Mihai Viteazul sau Tudor Vladimirescu au murit aproape degeaba. Astăzi, țara aceasta este locuită de o majoritate stupidă, lipsită de patriotism, de morală, de simț al apartenenței la o identitate culturală unică. Pentru că nu doar majoritatea politicienilor sunt corupți, ci majoritatea populației României este coruptă într-un fel sau altul, iar clasa politică este oglinda firească a societății. Adevărul este că majoritatea românilor este formată din creierașe mici care trăiesc pe principiul “lasă, că merge și așa”, o populație formată din nenumărați Mitici și Doreli dispuși la o mică ciupeală, la care se adaugă nenumărate țațe consumatoare de telenovele și “Știrile de la ora 5.” În această ecuație trebuie introduși și blazații eterni sau tineretul spălat pe creier de politicile neomarxiste, la fel de insensibili la sentimentul de patriotism precum prostul satului!

Împreună, populația stupidă a României și politicienii corupți au creat o mixtură toxică care otrăvește tot, care distruge tot, care nu mai lasă piatră pe piatră în această țară. În 29 de ani, România și-a distrus industria, și-a pus agricultura la pământ, a cedat pe nimic resursele naturale ale țării (petrol, gaze, aur, argint etc.), a vândut aproape jumătate din terenul arabil și s-a îndatorat pentru câteva generații. În doar 29 de ani am pierdut mai mult decât în cele două Războaie Mondiale… Asta spune tot despre statutul de colonie la care a ajuns țara noastră astăzi

Cu toate acestea, politicienii (din toate partidele) care au trădat România sunt mai departe la butoane, iar proștii majoritari sunt cei mai activi la vot, oferindu-le mai departe corupților din politică posibilitatea să fure și mai mult, să trădeze și mai tare!

Și totuși, putem face ceva, în condițiile în care 4 milioane de români ACTIVI  au ales să plece din mizeria românească? Mai avem cu cine să facem ceva? În opinia mea este foarte greu și doar dacă se vor îndeplini trei condiții esențiale, mai putem salva poporul român de… populația României și politicienii corupți. Iar aceste trei condiții ar fi următoarele:

1.O revoluție culturală care să îi facă pe români să conștientizeze că aparțin unei culturi remarcabile, cu o continuitate milenară. Fără conștiința importanței propriului lor neam și a propriei lor culturi, a unui destin important, românii vor sta mai departe cu capul plecat, se vor rușina de identitatea lor și vor fi călcați de alții în picioare.

2.Introducerea principiilor MERITOCRATICE în toate domeniile de funcționare a societății. Dacă nu blocăm accesul penalilor și a incompetenților în funcțiile de răspundere, nu avem nicio șansă.

3.Limitarea dreptului la vot. Nu este normal ca un prost sau un corupt să poată influența, prin vot, politica unei țări. Nu este normal ca cineva care nu știe cu cine se învecinează România să voteze europarlamentarii români. Nu este normal ca un corupt dovedit să aibă dreptul să voteze la alegerile parlamentare. Pentru că vă întreb: în cazul unui spital, spre exemplu, ați fi de acord ca politica de achiziții de aparatură medicală și medicamente, de alegere a personalului medical (pe criteriile competenței) și alte lucruri de acest gen să fie făcute în urma unui vot la care să participe și femeile de serviciu, șoferii de pe ambulanțe, bucătăresele și personalul de securitate? Evident că nu. De ce? Pentru că aceștia nu au competența necesară să facă un astfel de lucru. Pentru că dacă ar vota, este posibil să se ia decizii greșite, cu consecințe dezastruoase pentru respectivul spital. Și atunci, când votăm pentru viitorul unei întregi țări, nu ar trebui să ținem cont de capacitatea celor care votează de a înțelege fenomenul politic, social, cultural? Nu ar trebui să aibă o minimă educație socială și politică pentru a-și exercita dreptul la vot? Ba da, ar trebui! Doar că democrația nu permite prea multă meritocrație. Cum s-ar mai putea menține la putere găștile mafiote din toate țările, dacă nu ar exista prostul majoritar pe care să îl manipuleze și să îl transforme în bazin electoral? Ei bine, aici este problema: politicienii depind de prostul majoritar, au nevoie de el și îl țin aproape.

Iar ca să poți atinge cele trei obiective menționate mai sus, ar trebui să ai măcar o presă centrală (televiziune, radio, site-uri) care să promoveze aceste valori. Doar că, surpriză: mai toată presa centrală din România are în spate acționariat străin sau armate de politicieni și oameni de afaceri subordonați politicului.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

http://www.cunoastelumea.ro/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (mea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Majoritatea românilor nu își merită țara! Astăzi, o populație stupidă și o armată de politicieni corupți au distrus tot ce ne-au lăsat înaintașii…

  1. Catalin Didica zice:

    GREVELE GENERALE VOR FACE CA GUVERNANTII SA CADA. O GREVA GENERALA DE CATEVA LUNI II VA FACE SI PE VOTANTII LOR SA-I VREA CAZUTI DE LA PUTERE. JIGODIILE CARE VOTEAZA CU PENALII DIN TOATE GUVERNELE MARI, VOR TRECE DE PARTEA POPORULUI CAND GREVELE GENERALE VOR INGHETA TARA.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.