Liderul PNL Tineret îi îndeamnă pe români să nu iasă la vot la Referendumul pentru Căsătorie. Mara Mareș a fost acuzată în trecut de manipulare împotriva CpF


Liderul PNL Tineret îi îndeamnă pe români să nu iasă la vot la Referendumul pentru Căsătorie. Mara Mareș a fost acuzată în trecut de manipulare împotriva CpF

Deși liderii partidului au anunțat că vor susține mobilizarea românilor pentru a participa la Referendumul pentru Căsătorie, deputatul Mara Mareș afirmă că își dorește ca demersul să nu fie validat.
Mara Mareș, lider al formațiunii de tineret a PNL,  a spus că problema căsătoriei este un „non-subiect”.
„Acest referendum nu are de ce să se întâmple, de aceea vă îndemn și îi îndemn pe români să nu iasă la vot. Din punctul meu de vedere, acesta este un non-subiect, iar un vot pe acest subiect nu face altceva decât să polarizeze populația. Oricum, Codul familiei vorbește deja despre căsătoria dintre femeie și bărbat”, a declarat ea într-o conferință de presă citată de brașovmetropolitan.ro.
Confundând referendumul consultativ din 2009 cu cel de azi, deputata a îndemnat la boicotul demersului cerut de trei milioane de români:
„Îmi doresc din suflet ca nu se atingă pragul de validare a acestui referendum. Oricum, avem deja un referendum făcut și nepus în aplicare (cel pentru scăderea numărului de parlamentari, n.n). Acum ce facem? Aplicăm legea pe sărite, le punem în aplicare doar pe cele care ce convin?”.
În 2016, Partidul Național Liberal a semnat un angajament prin care se angaja să susțină Referendumul pentru căsătorie. Semnătura de pe document i-a aparținut Alinei Gorghiu, cea care la votul din Senat asupra inițiativei cetățenești s-a abținut de la vot, echivalentul unui vot împotrivă.
Mara Mareș este o veche adversară a Referendumului, ea votând împotrivă atunci când inițiativa a ajuns în Camera Deputaților. Ulterior, Coaliția pentru Familie a acuzat-o că manipulează alegătorii.
Acest articol a fost publicat în ROMANIA (ref. familie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Liderul PNL Tineret îi îndeamnă pe români să nu iasă la vot la Referendumul pentru Căsătorie. Mara Mareș a fost acuzată în trecut de manipulare împotriva CpF

  1. Catalin Didica zice:

    Trebuie votat pentru familia traditionala iar daca sunt altii care nu le convine atunci sa plece din Romania

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.