Scandal cât casa la Palatul Élysée: Ultimele fotografii cu președintele Macron au scandalizat Franța


Scandal cât casa la Palatul  Élysée: Ultimele fotografii cu președintele Macron au scandalizat Franța

O fotografie a lui Emmanuel Macron, alături de doi tineri de culoare, dintre care unul face un gest obscen către președinte,  a declanșat un val de reacții negative în Franța.
Scandalul provocat de această poză pune paie pe foc în controversa provocată de câteva imagini făcute în timpul unei petreceri la Palatul Élysée, în această vară, și care au făcut înconjurul lumii. Cu acea ocazie – festivalul de muzică electronică – a fost invitat și DJ Kiddy Smile, care purta un tricou pe care scria „Fiul de imigranți, negru și homosexual”.
Una dintre ele îl surprinde pe Macron alături de dansatorii care au luat parte la această petrecere, cunoscuți și pentru „voguing”, dansul tipic din cluburile pentru homosexuali, care se bazează pe imitarea mișcărilor fotomodelelor în timpul paradelor de modă.
Acum a apărut o nouă fotografie. În poza realizată pe insula Saint-Martin, acolo unde se află în vizită, președintele Franței apare alături de doi tineri de culoare, iar cel din dreapta sa  îndreaptă degetul mijlociu spre el, într-un binecunoscut gest obscen. O fotografie care a reușit să declanșeze un tsunami pe rețelele de socializare și să-i atragă președintelui noi critici.
Ipostaza în care  s-a lăsat fotografiat președintele francez a fost desființată pe rețelele de socializare. Pe Twitter, liderului de la Elysee i s-a reproșat „lipsa de respect față de funcția prezidențială”, în timp ce alții i-au amintit lui Macron că, doar câteva luni în urmă, a mustrat un adolescent care l-a numit prietenos „Manu”.
Acest scandal vine pe fondul unei dramatice scăderi a popularității lui Macron,  șeful statului coborând, conform unui sondaj realizat luna trecută, la doar 32% opinii favorabile, un nou minim după alegerea sa, la același nivel cu predecesorul său în septembrie 2013.
Acest articol a fost publicat în EUROPA(Franta), HOMOSEXUALI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Scandal cât casa la Palatul Élysée: Ultimele fotografii cu președintele Macron au scandalizat Franța

  1. citadela zice:

    Ginditi in termeni arhaici!. Este complet pe dos! EI SUNT ARHITECTII, pentru asta au fost pusi acolo in VIRFUL PIRAMIDEI. In nici un caz nu sunt victime.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.