Ofiţer de informaţii, mesaj pentru ROEXIT: „Atunci UE nu mai reprezintă nimic”


Exit sign

Georgiana Arsene. Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a scris pe blogul romania30.ro o postare extrem de dură — poate mai dură decât cele cu care ne-a obişnuit până acum — la adresa europarlamentarilor care au criticat România şi cere, nici mai mult, nici mai puţin, decât un ROEXIT. Mai exact, ieşirea ţării noastre din Uniunea Europeană.

„Câteva comentarii la cald după „dezbaterea” de la Strasbourg”, a notat Dragomir, adăugând că românii decid singuri ce politică duce România ca stat suveran.

Fostul ofiţer SRI a explicat că nu vom da niciodată portul Constanţa olandezilor, că multinaţionalele străine trebuie să plătească taxe în România, să nu mai scoată profiturile afară, dar şi că este dreptul românilor să aleagă ce scrie în Constituţie despre familie.

„Dacă drepturile şi libertăţile românilor sunt un moft pentru Bruxelles, atunci UE nu mai reprezintă nimic pentru noi. Pe Kovesi şi pe Coldea de ce i-aţi refuzat la Bruxelles când li s-a dat o ieşire? De buni ce erau? Sunt mai buni ca slugi aici?”, a scris Dragomir.

Acesta a explicat că a cam venit vremea să ne gândim serios la ce este bine şi pentru România, că pentru salariile şi beneficiile domnului Timmermans ne-am cam umilit destul.

„Nu credeţi că ne-aţi furat destul ca să ne mai daţi şi lecţii?”, a punctat Dragomir, adăugând că acesta nu numai că sună a program politic, dar că şi este unul.

https://ro.sputnik.md

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.