DANIEL ROXIN: De ce voi merge la Referendumul pentru Familie și de ce voi vota DA!


În mijlocul acestui război al manipulării din jurul Referendumului pentru Familie, în care agenții neomarxiști se luptă să îi convingă pe mulți români de bună credință să stea acasă și să îl boicoteze, am simțit nevoia să îmi afirm clar poziția și să o și argumentez. De ce? Pentru că acest Referendum este unul foarte important pentru viitorul acestei țări, chiar dacă cei păcăliți de propaganda anti-referendum cred că nu este decât praf în ochi, că nu va schimba nimic și că doar se cheltuie inutil niște bani. Iată, așadar, care sunt argumentele pro-referendum și care sunt manipulările cărora le-au căzut victime mulți oameni de bună credință.

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ MERGEM LA REFERENDUM?
1. Pentru că legea fundamentală a statului român, CONSTITUȚIA, în forma actuală, PERMITE CĂSĂTORIA GAY. Formularea din constituție “DOI SOȚI” este ambiguă și nu este în contradicție cu doi soți homosexuali. E drept că în Codul Civil (care NU este parte din Constituție) se specifică faptul că prin soți se înțelege un bărbat și o femeie. Doar că acest Cod Civil poate fi modificat de politicieni, fără nicio consultare populară, așa cum s-a petrecut în alte țări, pentru a permite căsătoria homosexuală și înfierea de copii de către cuplurile Gay, împotriva voinței majorității românilor. În schimb, Constituția nu poate fi modificată decât prin Referendum și toate legile se subordonează acesteia. În concluzie: Modificarea Constituției prin acest Referendum pentru Familie (modificarea care va introduce și în Constituție definirea soților ca Bărbat și Femeie) consolidează o instituție milenară – FAMILIA NATURALĂ– și BLOCHEAZĂ modificarea Codului Civil. MANIPULAREA NR 1: “Referendumul este inutil pentru că nu schimbă nimic, specificația de soț-soție fiind trecută deja în lege”. Prin această manipulare s-a încercat crearea unei confuzii între Constituție și Codul Civil

2. Pentru că NU este Referendumul lui Dragnea și nici al PSD-ului. Nu uitați, oameni buni, că inițiativa acestui Referendum, pornită în urmă cu 3 ani, este a Coaliției pentru Familie, adică a societății civile. PSD-ul organizează acest Referendum, nu pentru că este al lui, ci pentru că PSD-ALDE este la putere și DOAR ei pot să îl organizeze. Mai precis, sunt obligați să îl organizeze. Da, e adevărat, PSD-ul se folosește de Referendum pentru a câștiga capital politic, dar obiectul acestui Referendum este atât de important încât a-i dori invalidarea, doar pentru că e organizat de PSD, arată o totală iresponsabilitate. MANIPULAREA NR. 2: “Cine participă la Referendum girează PSD-ul, girează corupția.” Să fim serioși! Cine participă la Referendum girează familia!

3. Pentru că DACĂ acest Referendum NU va fi validat se va deschide Cutia Pandorei – valorile noastre vor fi supuse unui asediu total al ideologiei de gen, al propagandei homosexuale. Având ca argument faptul că românii nu au validat prin prezență acest Referendum, se va spune că, în realitate, majoritatea românilor nu sunt susținători ai familiei formate dintr-un bărbat și o femeie. Cu acest argument, dublat de presiunea birocraților de la Bruxelles care ne vor cere imperativ să ne deschidem cultura pentru valorile LGBT, nu va fi decât o problemă de timp până când căsătoriile Gay și înfierea de copii în familiile homosexuale vor deveni o realitate și în România. MANIPULAREA NR. 3: “Boicotați referendumul! Iubirea nu se supune la vot!” Ce penibilă manipulare! Acest vot vizează forma unei instituții fundamentale, nu sentimentele cuiva. Cei din LGBT pot să se iubească cât vor, nicio lege nu le interzice asta și în niciun caz modificarea din Constituție!

4. Pentru că știu că Referendumul NU ascunde nicio șmecherie. Într-adevăr, întrebarea pentru Referendum nu este clară și îți cere să răspunzi dacă ești de acord cu Modificarea Constituției în forma aprobată de Parlament. Doar că Legea Referendumului, reglementată cu mult înainte de inițiativa acestui Referendum, OBLIGĂ la această formulare, nu este o șmecherie a PSD-ului. Iar legea de modificare a Constituției, votată de Parlament, este limpede și se referă STRICT la Familie. De altfel, niciun partid politic (nici măcar USR) nu a afirmat că ar fi posibil să se voteze altceva. MANIPULAREA NR. 4 – “Dacă mergi la Referendum dai un vot în alb, pentru că sigur politicienii au ascuns în acea hotărâre parlamentară alte modificări ale Constituției decât cele legate de familie.” Pentru a te lămuri, du-te la sfârșitul articolului și citește exact ceea ce vei vota. Totul este la lumină, nimic nu este ascuns!

5. Pentru că sunt un om informat și știu ce se petrece în multe țări occidentale unde s-au legiferat căsătoriile gay – Mai exact, MAJORITATEA HETEROSEXUALĂ (adică noi) este discriminată de acestă nouă ideologie: Cuvinte precum MAMĂ și TATĂ sunt scoase din actele de stare civilă și sunt interzise în școli, pentru a fi înlocuite de formulele PĂRINTE 1 și PĂRINTE 2; Transexualii îi reeducă pe copii în școli și grădinițe; Fetițele sunt încurajate să fie băieți, iar băieții sunt încurajați să fie fetițe, pretinzându-se că NU TE NAȘTI CU UN GEN SEXUAL, ci că ți-l hotărăști tu pe parcurs. MANIPULAREA NR. 5: “Opriți această paranoia prin care creați impresia falsă că ideologia comunității LGBT este un pericol pentru valorile majorității!” Ceea ce se petrece în țările vestice dovedește faptul că ideologia de gen, una de factură neo-fascistă, este distrugătoare de conștiințe! Așadar, agenții neomarxiști ai acesteia, din România, mint de îngheață apele!

6. Pentru că acest vot este o investiție în viitorul României, al copiilor români. Garantând prin vot firescul căsătoriei, consolidând-o în spiritul valorilor noastre, protejăm copiii României de agresiunea toxică a ideologiei de gen. Desigur, democrația costă, dar cele 40 de milioane de euro sunt o investiție în sănătatea morală și psihologică a generațiilor care vor veni, iar a pretinde că copiii României nu merită o astfel de investiție, e o dovadă de stupiditate. MANIPULAREA NR. 6: “Cu acești bani s-ar fi putut finanța spitale sau autostrăzi, iar noi îi cheltuim inutil.” Altă intoxicare pentru naivi. România nu stă în 40 de milioane de euro, iar viitorul generațiilor care vor veni merită o investiție mult mai mare!

În concluzie, pentru orice om care are valori similare cu mine, prezența la Referendum este obligatorie moral. Cei care, deși cred în aceleași valori, boicotează Referendumul din diverse motive (toate sub pecetea lipsei de informare și a urii față de PSD) nu fac decât să dea un vot comunității homosexuale, indiferent că vor sau nu acest lucru! Mai mult decât atât, dacă acest Referendum nu va fi validat, din lipsă de cvorum, TOȚI cei care l-au boicotat vor fi responsabili moral, în situația în care, în viitorul apropiat, breșa de securitate din Constituție va permite căsătoriile homosexuale în România, înfierea de copii de către aceste cupluri și discriminarea majorității!

Daniel Roxin

http://www.cunoastelumea.ro

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (ref. familie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la DANIEL ROXIN: De ce voi merge la Referendumul pentru Familie și de ce voi vota DA!

  1. betino31 zice:

    Multumesc in numele celor ce vor merge la referendum si vor vota DA pentru informatiile obiective si parerile personale pentru ca cei nehotarati sa ia o decizie in favoarea familiei intre un barbat si o femeie. Totusi chiar si modificarea Constitutiei VA PERMITE casatoria intre doi barbati sau doua femei, daca unul dintre parteneri isi face operatie de schimbare de sex in prealabil si va putea sa isi modifice si in actele de stare civila acest aspect. Ar fi trebuit precizat in Constitutie ca familia sa fie formata intre un barbat si o femeie nascuti ca barbat si femeie si nu transformati prin operatii de schimbare de sex. Este doar parerea mea, nu stiu daca este corecta aceasta gandire sau ma insel. Nimeni NU se naste gay, lesbiana, asta se dobandeste prin educatie si expunerea la mediul LGBT.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.