Mărturia unui regizor român care a locuit 7 ani în SUA: Dacă referendumul nu trece, se va crea o breșă prin care ong-urile LGBT vor intra în legislația românească și vor face ravagii. Ne vom pierde identitatea, ne vom pierde zâmbetul.


Sâmbătă 6 octombrie începe Referendumul pentru Familie, în care peste 18 milioane de cetățeni români, cu drept de vot, vor alege dacă instituția căsătoriei va rămâne pentru un bărbat și o femeie sau se va transforma în altceva.

Una dintre cele mai interesante mărturii pe acest subiect este din partea regizorului Andrei Negoiță, cunoscut publicului pentru realizarea filmului „7 cuvinte”.

Andrei Negoiță, care a locuit timp de șapte ani într-unul dintre cele mai „homosexuale” orașe ale Americii, San Francisco, spune că votul din 6-7 octombrie este crucial pentru România.

Acesta afirmă că dacă nu va trece Referendumul, ONG-urile care promovează homosexualitatea vor crea „un adevărat dezastru în societatea românească”.

„Dacă referendumul nu trece, se va crea o breșă prin care ong-urile lgbt vor intra în legislația românească și vor face ravagii. Va fi un dezastru. Sunt cel mai tolerant om.

Va intra o lume care au o filozofie șubredă, cu o moralitate șubredă”, a spus el.

Negoiță le cere românilor să-și exprime dreptul pentru care au murit 1140 de oameni în 1989. Acesta îi roagă pe români ca să voteze pentru a-și păstra libertatea.

„Ca să ajungem la un referendum, acum 29 de ani, 1140 de oameni au fost murit. Au fost împușcați în stradă.

În România pot să glumesc despre orice. Cu taximetristul, cu croitoreasa pot să râd de religie, de orice. La 3 dimineața intr-un bar și vorbesc de orice cu barmanul. Dacă nu votăm DA, libertatea asta, încetul-încetul va fi acaparată. Ne vom pierde identitatea, ne vom pierde zâmbetul. Votați DA pentru un zâmbet românesc și vă garantez că pe 8 veți vedea atâtea zâmbete, în orice ceainărie ați intra, în București sau în țară”, a conchis regizorul.

https://www.activenews.ro

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (ref. familie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Mărturia unui regizor român care a locuit 7 ani în SUA: Dacă referendumul nu trece, se va crea o breșă prin care ong-urile LGBT vor intra în legislația românească și vor face ravagii. Ne vom pierde identitatea, ne vom pierde zâmbetul.

 1. nisof zice:

  SUA, rãhat „democrat” aliatul lui Stalin în al doilea rãzboi! SUA, tarã de degenerati-bastarzi internationali veniti din toate coltulire lumi si care au un singur „ideal”;Dolarul! SUA, tara de talmudisti, de curisti, marxisti, trotchisti-maoisti-albanezi-guevaristi-castristi, lesbiene, bancheri jidani, sionisti, globalisti si capitala lumi de homosexuali San Francisco! Tot acest gunoi globalist navãleste peste Europa încã din 1945!

  Apreciază

 2. Citadela zice:

  Alte prostii, nu se face nici un ravagiu!….ci din contra!

  Foarte multi sunt inca prea prinsi in viltoarea fals nationalista si asa zisele „legile lui Dumnezeu”. Asa este, exista legi firesti, naturale care nici nu ar trebui discutate si cel mai puternic argument este fara doar si poate faptul ca nu o sa vedeti in natura doi masculi sau femele care-si fac cuib impreuna sau intemeiaza o familie. Asa ocazional in vremuri de restriste si-o mai trag, dar aia tine de altceva…

  Problema este alta. Orice drept acordat chiar si unei minoritati este un bun al tuturor!!! Aici nu intelegeti voi. Este un D R E P T cetatenesc IN PLUS!!!. Inca nu intelegeti care-i miscarea si cum se poate folosi acest dept si de catre barbatii si femeile heterosexuale!

  PAREREA MEA ESTE CA NU TREBUIE REFUZAT CEVA DE CARE SE POT FOLOSI O GRAMADA DE AMARITI SI MURITORI DE FOAME…SI ASTA, FARA SA SE IMPLICE IN TREBURI RUSINOASE SI NEFIRESTI!…mai ginditi-va!. Astia in occident au avut numai de cistigat.

  In vremurile astea cind drepturile se retrag incet , incet, sa ai ocazia sa primesti indirect un alt drept pe care sa-l POTI UTILIZA, nu-i de colea.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.