Ion Cristoiu: PSD nu a făcut nimic pentru a ieși la vot. La ce îi ajuta PSD-ului să treacă acest vot? Intra într-un conflict înfiorător cu socialiștii europeni


Acum ati inteles de ce PSD nu a sustinut Referendumul? Nu trebuia sa treaca si va lasat sa-l acuzati pe Dragnea pentru a sta acasa….acum Codul Civil va schimba in favoarea casatoriilor homo exact cum au vrut ! Bravo lor ca din nou marea masa e picat de proasta….voi sa-l injurati pe Dragnea in continuare iar el va da m–ie de fiecare data cind are nevoie de voi…hahaha

Va meriati soarta ! Poporul geto-dac este doar de 4 mil.

Imagini pentru om care rade

Referendumul pentru familie nu a trecut pragul legal de prezență, de minim 30%, iar jurnalistul Ion Cristoiu consideră că România rămâne dependentă de „mașinăriile de partid”.
În condițiile acestea, PSD a boicotat prezența la vot, spune ziaristul.
„România rămâne dependentă de mașinăriile de partid. PSD nu a mișcat un deget pentru scoaterea oamenilor la vot. PSD nu a vrut să se miște acum. La europarlamentare e de ajuns să pocnească din degete. PSD nu a făcut nimic pentru a ieși la vot. La ce îi ajuta PSD-ului să treacă acest vot? Intra într-un conflict înfiorător cu socialiștii europeni. PSD e un uriaș câștigător, pentru că referendumul e arma președintelui. Președintele amenința cu un referendum pe justiție. Mai amenință Iohannis că mai face referendum, după acest eșec?
S-a primit clar mesaj de la Liviu Dragnea, de către baroni, să nu se scoată lumea la vot.”, a spus Ion Cristoiu, citat de Știripesurse.
Acest articol a fost publicat în ROMANIA (ref. familie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.