Acum că ne-a trecut supărarea, să ne liniștim un pic și să vedem ce s-a întâmplat săptămâna trecută de luni până duminică seara!


Filip Filipescu Londra   
 ( Luci Lucescu dar e blocat pe contul lui)

Pentru că evenimentele m-au surprins inclusiv pe mine, înseamnă că nu am privit cum trebuia la ele, îmbătați fiind de succesul unei victorii mult prea ușoare!
Adevărații învingători sunt cei care transformă o înfrângere în victorie iar voi, prietenii mei de peste tot, sunteți eroii mei!
Cei care vă încăpățânați să rezistați celui mai odios regim totalitar din istoria acestui popor în interiorul granițelor și cei care ați ales să fiți refugiați economic în țări în care fiecare zi, e o zi în care dorul de casă vă sfâșie, sunteți eroii mei!
Lucescu a gustat și din „meniul” dorului de casă și din otrava traiului din colonie!
Unde am greșit de nu am prevăzut că referendumul nu va fi validat?
Vom încerca să dăm răspunsul!
Așa că trebuie să apelăm la cunoștințele dobândite anterior despre GUVERNAREA CONCEPTUALĂ și prioritățile acesteia!
Odată cu Lovitura de STAT din 1989, poporul român ce număra 22 de milioane de suflete, și-a pierdut LIBERTATEA și SUVERANITATEA în fața UNUI GRUP DE CRIMĂ ORGANIZATĂ formată din MAFIA INTERNAȚIONALĂ, STATUL PARALEL (securitatea + o bună parte din aparatul de administrare al statului comunist + o bună parte din aparatul politic al Partidului Comunist) și MAFIA LOCALĂ (bișnițarii + frizerii + șefii ospătari + hoții de benzină/alimente/piese din uzină).
Lovitura de STAT nu se putea da doar de una dintre aceste entități distincte și a fost nevoie să se coordoneze timp de 25 de ani pentru a se ajunge la cel mai mare dezastru din istoria românilor!
În 2005, MAFIA INTERNAȚIONALĂ avea deja controlul deplin al coloniei și a decis că unul din servitorii cei mai credincioși, schizofrenicul bețiv TRAIAN BĂSESCU, să fie președinte.
Acesta a servit MAFIA INTERNAȚIONALĂ (vom prescurta M.I.) încă din 1980.
Se răstoarnă votul majorității participante la vot dinspre ADRIAN NĂSTASE către TRAIAN BĂSESCU în turul doi al alegerilor prezidențiale din 2004.
De ce a fost preferat KIORETE lui BOMBONEL? Până la urmă BOMBONEL a adus colonia România în NATO și a cedat gratuit resursele de petrol ale românilor către MAFIA INTERNAȚIONALĂ!
Întrucât MAFIOTUL LOCAL BOMBONEL avea conexiuni și relații cu MOSCOVA iar în planul de invazie al NATO îndreptat împotriva FEDERAȚIEI RUSE, ROMÂNIA este un bastion extraordinar de important.
Puterea lui BOMBONEL și a MAFIEI LOCALE era foarte mare și putea oricând să pună în pericol statutul de colonie obedientă Washington-ului.
Astfel s-a decis distrugerea MAFIEI LOCALE și înlocuirea acesteia cu DEEP STATE, o nouă structură mafiotă cu persoane alese pe sprânceană ce nu ar fi putut pune în pericol planurile IMPERIULUI GLOBALIST către EST.
Așa am putut vedea gargara lui Băsescu cu reforma în Justiția chioară și arestarea lui PATRICIU, VÂNTU, VOICULESCU.
Șarada a ținut până în 2010 când M.I. a decis asasinarea economică a ceea ce mai rămăsese în ROMÂNIA.
Genocidul împotriva populației indigene românești a atins un apogeu maxim odată cu reducerea salariilor în sectorul public cu 40%, moment în care STATUL PARALEL al schizofrenicului bețiv începe să piardă controlul.
Astfel se ajunge la revoltele de stradă din ianuarie 2012, apoi la alegerile locale din iunie când USL anticipează scorul zdrobitor de la alegerile din decembrie 2012.
Este suspendat KIORETE și se produce prima declarație de război între STATUL PARALEL (KIORETE și absolut toate ONGurile lui SOROȘ, serviciile de informații dar nu integral, bișnițarii abonați la bani publici obedienți PDului) și MAFIA LOCALĂ (bună parte din PSD, bună parte din PNL).
Ce a urmat știți!
MAFIA INTERNAȚIONALĂ a intervenit direct și brutal iar KIORETE a fost imediat menținut la COTROCENI, fapt nemaiîntîlnit pe PĂMÂNT.
USL este spart, CRIN ANTONESCU se retrage subit și fără motiv iar un robot fascist este desemnat candidat din partea PNL.
Începe un circ cu MUIE PONTA și turul doi al alegerilor prezidențiale este sabotat chiar de PSD întrucât mizeriei de PONTA i se promite postul de prim-ministru cu condiția coabitării cu JOHANNES.
Numai că STATUL PARALEL nu e mulțumit iar în 2015 are loc un atentat terorist în clubul Colectiv și mizeria de PONTA demisionează mergând unde îi e locul: la groapa de gunoi a istoriei.
În 2016 însă STATUL PARALEL primește iar o lovitură grea când PSD preia guvernarea și de data aceasta un român din TELEORMAN preia PUTEREA INFORMALĂ.
STATUL PARALEL nu se lasă și folosind în mod abuziv DNA și Justiția chioară îi agață două condamnări românului din TELEORMAN.
Ce s-a întamplat mai departe știm!
Ianuarie 2017 tentativă nereușită de lovitură de stat pe motivul OUG 13.
August 2018 tentativă nereușită de lovitură de stat.
În această perioadă 2 prim-miniștri au fost demiși pentru faptul că erau aserviți STATULUI PARALEL.
Ajungem la referendumul pentru familie.
DRAGNEA este un mafiot local cu rădăcini neaoșe țărănești și cu pregătire de inginer.
Putem să-l suspectăm de orice numai de prostie nu!
Consiliat inteligent DRAGNEA convoacă un referendum (cele cateva sute de kg de semnături zac de niște luni bune prin niște sertare și puteau sta acolo mult și bine) pentru FAMILIE.
Care sunt implicațiile acestui eveniment ce ne-a adus atâtea bătăi de cap?
DRAGNEA nu a reușit să ajungă la un compromis cu STATUL PARALEL și atunci a atras atenția MAFIEI INTERNAȚIONALE!
Reducerea populației Pământului este OBIECTIVUL PRIORITAR al GUVERNĂRII CONCEPTUALE!
Reducerea populației implică atacul asupra copiiilor prin două mijloace: vaccinarea și pervertirea instinctului sexual astfel încât procreerea să nu mai fie posibilă.
Din momentul anunțului cu referendumul MAFIA INTERNAȚIONALĂ a alocat resurse imense pentru propagandă preluând supracontrolul operațiunilor de intoxicare și sabotaj.
Pe de altă parte DRAGNEA a dat ordin discret „PE LOC REPAUS” mașinăriei PSD de adus voturi.
În TELEORMAN prezența la urne a fost mai mică ca în județe din ARDEAL.
Pentru cine nu știe, în județele cu baroni PSD dacă se dă ordin, aparatul politic și propagandistic de partid merg din casă în casă și scot oamenii la vot.
Adică o prezență de 30% e nimic și se poate obține în 2 ore.
Dacă DRAGNEA dădea ordin, 30% prezență era asigurată de sâmbătă seara.
Duminică era așa de sărbătorit cu șampanie!
De ce DRAGNEA și-a dat autogol?
Ca să arate MAFIEI INTERNAȚIONALE că deși POATE să îi încurce borcanele, nu o face și atunci nici MAFIA INTERNAȚIONALĂ nu trebuie să permită arestarea sa!
După părerea mea este o greșeală, întrucât în logica anglo-sionistă pe care eu o cunosc foarte bine, un astfel de gest înseamnă pericol și sfidare nicidecum obediență.
Iar DRAGNEA nu va scăpa de pușcărie!
De altfel arestarea Elenei Udrea în COSTA RICA și a șefului INTERPOL în CHINA este semnalul clar că MAFIA INTERNAȚIONALĂ este în CONTROL.
Arestarea ELENEI UDREA în Costa Rica este semnalul că nimeni nu poate fugi de MAFIA INTERNAȚIONALĂ nicăieri.
Ce urmează?
Profit de acest fapt să vă spun că în opinia mea, legislația homosexuală nu va putea fi nici respectată și nici implementată corect în colonia ROMÂNIA.
Asta din simplul fapt că legile din ROMÂNIA nu sunt respectate nici de polițiști și nici de o mare parte a cetățenilor.
Bucureștiul este singura zonă unde homosexualitatea se va manifesta zgomotos însă spuneam unei prietene dragi că nici în UK, vatra de început a GLOBALISMULUI SIONIST, în afara LONDREI manifestările homosexuale sunt fenomene izolate.
PSD nu va fi înlăturat de la guvernare fiindcă MAFIA INTERNAȚIONALĂ are nevoie de un sac de box în care poporul să lovească nemulțumit fiind de efectele GUVERNĂRII CONCEPTUALE.
DRAGNEA însă nu văd cum ar putea scăpa de pușcărie!
MAFIA INTERNAȚIONALĂ nu va ierta acest referendum care a fost un termometru asupra patriotismului și credinței românilor!
Din 10 milioane de votanți (care se prezintă regulat la vot) 40% au exprimat clar OPȚIUNEA CREȘTINĂ, NAȚIONAL-PATRIOTICĂ!
Putea DRAGNEA să câștige referendumul?
Păi și cum ar mai fi putut guverna FĂRĂ BANI? Orice guvern NU ARE BANI! Ia credite și achită ratele anterioare iar restul de bani îi fură!
Dacă robinetul se oprește, fiind controlat de MAFIA INTERNAȚIONALĂ, cum poate PSD sau oricare alt partid guverna colonia?
Un pericol imens pentru GUVERNAREA CONCEPTUALĂ!
Un partid național-creștin ce promovează valorile tradiționale românești care să aibă 40% din voturile exprimate este un PERICOL MAJOR pentru MAFIA INTERNAȚIONALĂ!
Nu vă faceți iluzii!
Laboratoarele serviciilor secrete vor fabrica imediat un astfel de partid care să păcălească acest electorat că le va promova interesele dar care să fie sub controlul GLOBALISMULUI în realitate.
Experiența PPDD din 2012 ne arată ce pățește un partid autentic românesc cu valori românești!
În doar 2 ani, parlamentarii acestuia sunt corupți și convinși să distrugă acel partid din interior!
Ce ne așteaptă?
Încleștarea dintre MAFIA LOCALĂ și STATUL PARALEL se va acutiza odată cu aruncarea gunoiului securistoid AUGUSTIN LAZĂR!
Lupta este acum în JUSTIȚIE unde structurile sunt curățate ușor-ușor de agenții globalismului și unde abuzurile trebuie să înceteze altfel MAFIA INTERNAȚIONALĂ va pierde controlul iar românii riscă să se ELIBEREZE de sub jugul ei imperialist!
În ADEVĂR este PUTEREA!

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Acum că ne-a trecut supărarea, să ne liniștim un pic și să vedem ce s-a întâmplat săptămâna trecută de luni până duminică seara!

  1. Zsisa zice:

    Excelent articol!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.