Copiati textul si inlocuiti cu datele d-voastra…apoi trimiteti la ccr@ccr.ro …cat mai multi și distribuiți și aceasta postare.


Către Curtea Constituțională a României

Subsemnatul (NUME, PRENUME) , posesor al cărții de identitate seria ….. numărul ……., domiciliat în …………….. , strada ……………… nr. ……, …………, ap. ……….., în calitate de cetățean al României prin prezentul email vă solicit ANULAREA rezultatelor referendumului din 6 și 7 octombrie 2018 și REPETAREA lui întrucât campania agresivă de boicot și de dezinformare din toate părțile a dus la rezultatul dezastruos înregistrat!

Dacă NU veți anula acest referendum vă rog să luați act de numărul destul de mare al voturilor DA (91,61%) și să VALIDAȚI ACEST REFERENDUM. În acest weekend în Macedonia a avut loc un referendum care la fel ca în cazul celui din România nu a atins cvorumul necesar validării, dar conform recomandărilor de la Uniunea Europeană se va ține cont de rezultatul majorității celor ce au fost prezenți la vot!

În speranța că veți da curs solicitării mele vă rog mulțumesc anticipat atât în nume personal precum și în numele celor 3.778.716 milioane de Români prezenți la acest scrutin!

(NUME PRENUME)
10.10.2018

Fotografia postată de Adrian Grigoriu.

Adrian Grigoriu

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (ref. familie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Copiati textul si inlocuiti cu datele d-voastra…apoi trimiteti la ccr@ccr.ro …cat mai multi și distribuiți și aceasta postare.

 1. dacicul zice:

  Si cate astfel de solicitari ii trebuie Curtii Costitutionale ca sa ia act?
  Oare aceasta cerere nu putea sa o faca Coalitia pentru Familie in numele a aproximativ 3.600000 de oameni care au votat DA?
  Noi o trimitem , dar de unde stim ca CCR va lua act, si cati trebuie sa facem asta. Caci multi nu mai cred in nimic dupa Referendum.

  Apreciază

 2. flloarea zice:

  Ce facem cu cei de nu au internet?

  Apreciază

 3. Zsisa zice:

  Atentie cu textul asta!!!:
  „În speranța că veți da curs solicitării mele vă rog mulțumesc anticipat atât în nume personal precum și în numele celor 3.778.716 milioane de Români prezenți la acest scrutin!”

  Eu am trimis acest email catre CCR, cu exprimarea corecta, nu asa cum l-ati dat voi aici, considerand ca mi-am facut datoria de cetatean 🙂

  Apreciază

 4. adria zice:

  În același text cereți repetarea referendumului sau validarea lui. V-aș sugera să scoateți „repetarea referendumului” din text căci nu e o soluție realistă atâta timp cât circumstanțele sunt aceleași.

  Toate forțele ar trebui concentrate pe VALIDAREA recentului referendum mai ales că ce se petrece în Macedonia – unde liderii occidentali presează pentru validarea referendumului din 30 septembrie a.c. deși prezența la vot a fost sub pragul constituțional – este în favoarea noastră.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.