The Economist spune europenilor: „Eurafrica face parte din viitorul demografic al Europei”


the-fascinating-theory-that-the-economist-magazine-covers-are-like-cabbies-offering-share-tips-1024x512

Casa Rothschild si-a mobilizat din nou aripa de propaganda spre cauza deplasarii demografice, cu influenta revista The Economist spunand europenilor ca „Eurafrica” ​​(uniunea supranationala a Europei si Africii) este „viitorul sau demografic”.

In aceasta dimineata, a publicat un articol care reia dictatul  domnului Macron – https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/04/21/macron-europa-a-intrat-in-varsta-migratiei-in-masa-fara-precedent-impartaseste-destinul-cu-africa/ –  cu privire la aceasta problema, la inceputul anului, in care ne-a precizat ca „Europa si Africa au un destin [comun demografic] comun”.

„Fenomenul migrator cu care ne confruntam va fi istoric”, a declarat presedintele francez intr-o aparitie la televiziune duminica seara, cand a anuntat ca „saracia mare”, „schimbarile climatice” si „conflictele geopolitice” vor face ca „africanii sa  inunde Europa multi ani de acum incolo”.

Articolul incepe in mod tipic, incercand sa revizuiasca si sa denatureze istoria pentru a afirma ca, culturile europene si africane au „sangerat intotdeauna in Marea Mediterana si s-au amestecat”. De asemenea, el mustreaza nationalistii, cu sloganul introductiv  „sigilarea Mediteranei nu va functiona” – acolo, nationalisti, vi s-a spus!”

The Economist este renumit pentru eforturile sale de propaganda pentru abandonarea identitatii, care denunta in mod repetat naționalismul, incurajand in acelasi timp transformarea demografica a continentului european.

Probabil cititorul stie deja, si astfel nu va fi surprins sa afle ca The Economist (Grupul Economist), desi este o intreprindere cu sediul in Londra, este detinuta in proportie de 50% de familia evreiasca Rothschild. Urmatorul cel mai mare actionar este familia Agnelli, o familie italiana de mega-capitalisti care actioneaza prin cortina lor de fum, Exor.

Un punct de interes este ca Exor detine Juventus Football Club (Torino), precum si gigantul Fiat. Primii au cheltuit recent aproape 100 de milioane de euro pe jucatorul Cristiano Ronaldo – pe care il platesc cu 500.000 de euro pe saptamana – continuand sa-si plateascamizerabil lucratorii Fiat.

De ce acesti evrei si capitalisti extrem de bogati cred ca au dreptul sa le spuna europenilor asupra a ceea ce este sau nu este „destinul lor demografic”, se intreaba unu´ in zadar.

Explicatia cea mai probabila pentru aceasta este ca doresc un continent de metisi fara radacini care muncesc mai mult si mult mai ieftin, sa zicem, decat nativii europeni constienti etnic si cultural.

(Nota: nimeni la Defend Europa nu a citit articolul lui Economist in intregime pentru ca se afla in spatele unui zid de plata si nu exista nicio sansa ca vom folosi donatiile generoase ale suporterilor pentru a finanta aceste creaturi dezgustatoare.)

https://www.defendevropa.com/2018/news/population-replacement/eurafrica-is-part-of-europes-demographic-future-economist-tells-europeans/

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA(progresism). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la The Economist spune europenilor: „Eurafrica face parte din viitorul demografic al Europei”

  1. nisof zice:

    Numai Israhelul lui Rothschild nu are destin comun cu nimeni!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.