COPIII CU OCHI NEGRI INDUC SPAIMA ȘI TEROAREA


 

Primele mărturii despre existența copiilor cu ochi negri datează din anul 1950, atunci când un tânăr de 16 ani din statul Virginia a întâlnit în fața casei sale un copil cu ochii negri care părea dezorientat și a refuzat să comunice cu tânărul. Copilul a fugit speriat în momentul în care tânărul a încercat să se apropie de el.

Întâmplarea a fost mediatizată în presa vremii, mai ales că, tânărul l-a asemuit pe copil cu o creatură ciudată. Tânărul l-a descris ca neavând iris sau alb în globul ocular. Privirea lui era opacă.

Unele persoane au susținut că este vorba despre o anomalie genetică. Alții au spus că în prezența acestor copii au simțit energii inexplicabile.

Anul 1996 avea să readucă în atenția opiniei publice o întâmplare asemănătoare. Subiectul acestei întâmplări a fost jurnalistul Brian Bethel. În timp ce se deplasa către locuința lui, pe marginea șoselei, a observat doi copii care păreau dezorientați. A oprit mașina, a deschis geamul și i-a întrebat cu ce-i poate ajuta. Cei doi copii l-au rugat să-i duc la un cinematograf unde rula filmul Mortal Kombat.

Conform relatărilor lui Berhel, copiii nu vorbeau în mod natural. Era ceva mecanic în exprimarea lor. Când i-a privit, a fost consternat de ochii acestora care erau de un negru total. În acel moment, Bethel a blocat ușile mașinii, cuprins de o teamă inexplicabilă.

Copiii au insistat să-i lase să intre în mașină, asigurându-l că nu-i vor face rău. Bethel pornește mașina și pleacă în trombă. Conform declarațiilor sale, privind în spatele mașinii, copiii dispăruseră în mod misterios.

Imagini pentru copii cu ochi negrii

Conform descrierilor persoanelor care au fost martori la astfel de întâmplări, copiii cu ochi negri îi au extrem de mari, negri, fără iris. Par lipsiți de viață, fără suflet.

Potrivit relatărilor celor care s-au întâlnit cu astfel de copii, aceștia par a fi niște roboți, nu plâng, nu râd, nu schițează un gest. Ei induc spaima și transmit energii negative, emană teroare și teamă.

În septembrie 2014, publicația Daily Star a publicat trei articole cu privire la ciudatele apariții. Martorii acestor întâlniri au relatat faptul că au fost consternați de privirea copiilor.

Ochii erau complet negri, dar au observat o dilatare exagerată a pupilei. Specialiștii susțin că pupilele se pot dilata ca urmare a unor afecțiuni neurologice, accidente vasculare cerebrale, tumori sau leziuni cerebrale.

https://www.efemeride.ro/

Acest articol a fost publicat în MISTERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.