Oamenii bogați își fac transfuzii de sânge tânăr pentru a-și prelungi viața


 Afirmam în articole precedente că există practica printre bogații lumii de a-și face transfuzii cu sânge de tineri sau copii, pentru a deveni mai sănătoși și a-și prelungi viața. Iată că acum vine confirmarea…

 Deși a fost raportat că această practică a fost populară de mai mulți ani în Silicon Valley, aceasta este prima companie care oferă oficial serviciul public. Jesse Karmazin, absolvent al Stanford Medical este fondatorul Ambrosia Medical, care intenționează să-și deschidă prima clinică în New York City în următoarele câteva luni. Ambrosia a fost implicată în primele studii clinice din SUA care au testat efectele acestui tratament. Studiul nu a fost încă făcut public, însă Karmazin a declarat pentru Business Insider că rezultatele au fost „cu adevărat pozitive„.

Deoarece transfuziile de sânge sunt deja aprobate de FDA, Ambrosia a avut foarte puține obstacole de reglementare în deschiderea afacerii. Rapoarte ale Business Insider: ,,Procesul, care a implicat transfuzia unor pacienti a 1,5 litri de plasmă de la donatori cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani în două zile, a fost efectuat cu medicul David Wright, care deține un centru privat de terapie intravenoasă în Monterey, California. Înainte și după perfuzii, sângele participanților a fost testat cu biomarkeri sau substanțe și procese biologice măsurabile care sunt considerate a oferi un instantaneu al sănătății și al bolilor.

În săptămâna de când compania și-a lansat site-ul, au primit deja peste 100 de apeluri de la persoane care solicită tratamentul. „Atâția oameni au fost atrași spre noi că vrem să facem o modalitate simplă de a fi adăugați pe listă„, a spus David Cavalier, directorul principal al companiei Ambrosia. In timpul studiilor, pacienții au plătit 8.000 de dolari pentru a fi implicați și pentru a primi tratamentul, dar compania a clarificat că prețul pe care publicul îl vede poate fi mult diferit, chiar mai mare decât cel pe care participanții la studiu l-au plătit. „Procesul a fost un studiu experimental. Am văzut câteva lucruri interesante și intenționăm să publicăm aceste date. Și vrem să începem să deschidem clinici în care tratamentul va fi disponibil „, a spus Cavalier.

Știu că sună prea scandalos pentru a fi adevărat, dar aceste practici extraordinare au fost obișnuite printre aristocrați în diverse culturi din istorie. Înainte de a merge mai departe, este important să subliniem faptul că doi adulți care acceptă un acord voluntar, cum ar fi acest lucru, sunt complet acceptați. Cu toate acestea, unii dintre acești „donatori” au doar 16 ani. Vârsta de a dona sânge legal în New York este de 17 ani. Donarea sub 17 ani necesită acordul scris al părintelui. În plus, există implicații care leagă acest lucru de o parte foarte întunecată a istoriei umane.

În majoritatea culturilor moderne, uciderea în masă și sacrificiul uman încă au loc în aer liber sub acoperirea războiului, în timp ce mulți susțin că canibalismul mai are loc, dar în spatele ușilor închise. Numai în ultimii câteva sute de ani nu a fost publicat nimic despre practica canibalismului printre familiile regale (în prezent există restaurante pentru vedete în SUA, unde se ,,servește” carne de bebeluș, n.b.).

În Europa, în perioada revoluției americane, „medicina cadavrelor” a fost foarte populară în rândul clasei conducătoare, Charles al II-lea și-a făcut chiar propriile sale laboratoare. Dr. Richard Sugg de la Universitatea Durham a efectuat cercetări ample privind practica medicinei cadavrelor printre familiile regale.

Corpul uman a fost utilizat pe scară largă ca agent terapeutic cu cele mai populare tratamente care implică carne, oase sau sânge. Canibalismul a fost găsit nu numai în Lumea Nouă, așa cum se credea adesea, ci și în Europa „, a spus Sugg. „Un lucru pe care îl învățăm rareori în școală este totuși evidențiat în textele literare și istorice ale timpului: James I a refuzat medicina cadavrelor; Charles II și-a făcut propriul medicament; iar Charles I și-a făcut propria medicină a cadavrelor”.

Împreună cu Charles al II-lea, utilizatorii eminenți sau medicii prescriptori i-au inclus pe Francisc I, chirurgul lui Elizabeth I, John Banister, Elizabeth Gray, contesa din Kent, Robert Boyle, Thomas Willis, William III și Queen Mary„.

Anul trecut, jurnalistul Jeff Bercovici a spus că aristocrații din Silicon Valley, precum Peter Thiel, au primit transfuzii similare.

Există zvonuri răspândite în Silicon Valley, unde știința extinderii vieții este o obsesie populară, că diferite persoane bogate din lumea tehnologică au început deja să practice parabioza, să cheltuiască zeci de mii de dolari pentru procedurile și sângele tânăr, repetând exercițiul de mai multe ori pe an „, a declarat Bercovici. În articolul său, Bercovici și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la o piață neagră în dezvoltare pentru sângele tinerilor.

Se pare că cea mai mare piață neagră din lume pentru organe și probabil sânge este în China. Pe lângă ceea ce se afirmă mai sus ca fiind oficial, trebuie să adaug că cabala are propriile clinici unde sunt crescuți copii orfani sau răpiți de peste tot din lume, care sunt donatorii fără voie de organe și sânge pentru elita de la vârful piramidei. Pentru ei totul este permis…

   Drum drept spre Lumină!

  Sursa: http://humansarefree.com

https://burebista2012.blogspot.com

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA( elita). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Oamenii bogați își fac transfuzii de sânge tânăr pentru a-și prelungi viața

  1. Catalin Didica zice:

    Acest lucru se face de zeci de ani si imi aduc aminte de faptul ca Ceausescu era ,,acuzat” in anii 90 ca ar fi facut periodic schimbare de sange de la copii, probabil sub 14 ani. De ce credeti ca acest gunoi mizerabil pe nume Ion Iliescu Criminalul Bolsevic Stalinist Marxist leninist Kgb-ist traieste asa mult?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.