Papahagi declară cu fanatism că dorește cu ARDOARE Dispariția României.


TRADATOR DE TARA ! 

Articol din februarie 2018

Papahagi: „Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei.” Ți-ai dat arama pe față IUDĂ a neamului românesc. Cum să vrei dispariția propriei tale țări?

UPDATE: Am adăugat „câteva detalii” despre fenomenul „conservatorismului dirijat” şi despre CAII TROIENI ai conservatorismului românesc. Pe unul dintre ei îl vedeți în poză. Culmea e că individul care „dorește cu ardoare” dispariția propriei sale țări e plătit chiar din banii acestei țări: „Works at Universitatea BABEŞ – BOLYAI” scrie chiar el pe pagina sa de Facebook (în engleză desigur că de-aia se și declară el „conservator”). Cum vi se pare, să fi plătit chiar de țara ta pe care s-o vrei dispărută, cum e să fi plătit chiar de țara despre care să dorești „cu ardoare”, să fie desființată și să dispară?

Nota Redacției – Opinia Fluierul.ro

Papahagi declară cu fanatism că dorește cu ARDOARE Dispariția României.

Papahagi: „Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei”.

Ți-ai dat arama pe față IUDĂ a neamului românesc. Cum să vrei dispariția propriei tale țări?

Știrea

Iată postarea lui Papahagi făcută pe propria sa pagină de Facebook

Adrian Papahagi:

„Când aud patrihoții de la PSD şi putiniştii de toate denominațiile vorbind de suveranitate, mă trec toți fiorii.

Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei”.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadrian.papahagi%2Fposts%2F1681088375288343&width=500https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadrian.papahagi%2Fposts%2F1681088375288343&width=500

Nota Redacției – Opinia Fluierul.ro – Cum arată „Conservatorismul Dirijat” din România.

1. Nu am fi pierdut vremea cu acest oximoron prin care „soroșismul-progresist” ni se autoprezintă ironic sub păcăleala „creștin-conservatoare”, dacă individul nu ar fi un lup-soroșist mascat în blană de oaie-creștin-conservatoare care a reușit să prostească și să manipuleze destui tineri conservatori și creștini bine intenționați.

Din păcate, mulți tineri bine intenționați, s-au lăsat prostiți de așa zisul curent „internaționalist-progresist-creștin-conservator” pe care încearcă din răsputeri să-l propage în societatea românească indivizi ca Adrian Papahagi, Theodor Baconsky sau cei de la site-ul În Linie Dreaptă pe unde s-a asociat și Mihai Neamțu și alții ca el.

În ceea ce-l privește pe Mihai Neamțu el slujește în „spirit conservator” acolo unde i se dă un post: la Băsescu, la PNL, la SRI Soros TV unde laudă mitingurile soroşiste etc..

2. Pe plan, „economic” și „geostrategic”, „direcția neocon”, a doua ramură a acestui „conservatorism dirijat”, e dirijată de vice-președinții ANR ai partidului lui Marian Munteanu : „patrioții” Mircea Coșea și generalul Grumaz, veșnicii abonați la Realitatea TV (post poreclit și „SRI SOROS TV 2”). Însuși Marian Munteanu, cel care i-a numit cu mânuța lui pe aceşti doi vicepreședinți, (probabil în amintirea strânsei colaborări a lui Coşea cu „CNSAS”, cu Iliescu şi cu toate regimurile), e un alt cal troian „geostrategic”, relansat de Realitatea şi de Batistuță, dar plimbat ca ursul şi pe la Antena 3 pe tot timpul campaniei electorale (ce dovadă mai bună vreți de ‘sincronizare’ a aceluiași plan?). După eşecul de la alegeri, Munteanu a dispărut de pe televiziuni la fel de brusc cum a reapărut, în schimb vicepreşedinții săi de la ANR (adică ai Sistemului), Coşea şi Grumaz, fac în continuare legea pe ecranele SRI SOROS TV 2, pe la B1 şi pe la alte televiziuni. Ce dovadă mai bună vreți că vicepreședinții ANR sunt „mai importanți” decât președintele considerat de sistem că a eşuat?

În mod paradoxal, direcția „neocon” a lui Munteanu, Grumaz, Coșea, SRI-Soros TV, a fost susținută cu patos la alegeri, de site-ul „mult-prea-estic-ortodox” ActiveNews (cei care traduceau cu patos, în trecut, din rusă, discursurile de 10 pagini ale lui Putin, care ne propuneau frăția propusă nouă de Dughin „întru ortodoxie” uitând de Armata 14 pe care nu americanii „au uitat-o” acolo, și-l lăudau pe Bodoni, episcopul care a rupt bisericile din Basarabia de Patriarhia Moldovei la 1812-1813 subordonându-le direct de Moscova, cel care a fost canonizat recent de Chiril al Rusiei, exact ca un scuipat la adresa românilor). Aceste „contradicții” indică fie cât de hăbăuci şi analfabeți ideologic sunt cei de la acest site (care în trecut de „perspicaci ce sunt”, au fost în stare să-i ridice osanale neomarxistului-internaționalist Tsipras) sau mai degrabă „cât de ramnificați ideologic” sunt cei trași cu ața de acolo. Site-ul îi înjură sistematic pe Daci, veșnic prezentați în mod fals ca „sângeroși și gata oricînd de sacrificii umane”, de parcă în baladele ROMÂNEȘTI – Miorița și Meșterul Manole (moștenite de unde oare?) – ar fi vorba despre vegani și mai ales de parcă nimeni nu s-ar fi sacrificat pentru noi pe Cruce niciodată… Tot ei susțin un fel de multiculturalism-soroșist „avant la lettre” al Daciei prin care afirmă nu numai că Dacia ar fi fost un stat multinațional-etnic compus din vreo 5-6 etnii egal distribuite care nici măcar nu se chema Dacia dar și că „Naționalizarea Resurselor Naturale și Oprirea Concesionărilor pe Nimic” – „e o prostie”. Astfel de lucruri înspăimântă pe orice conservator de bună credință. Mai mult, Active News nu au atacat niciodată noul proiect de lege al redevențelor bacșiș făcut de PSD (de fapt nici măcar nu au pomenit de el). Ori nu poți să te bați cu pumnul în piept că ești „patriot” și să te faci că nu vezi cum propriul tău popor e furat de miliarde de euro anual. Ceva e putred în Danemarca…

1. Pe prima ramură, cea cu „Statele Unite ale Europei”, adică cea neomarxist-progresist-soroşistă, a acestui „conservatorism” de prostit lumea, Papahagi e unul dintre acești indivizi progresiști-internaționaliști care a început să propovăduiască brusc învățături „creștin-conservatoare-ecumeniste”, ca să prostească lumea conservatoare de la noi și să creeze tineri adepți ai unei struțo-cămile „internaționalisto-progresiste-conservatoare-şi-ecumenice”. Lui i s-a alăturat Theodor Baconsky, plus veşnicul Patapievic’ (cel de la GDS cu tatăl bolşevic fugit din Austria ca să slujească în ‘paradisul democratic’ al Anei Pauker, exact ca alt paukerist, Mihai Şora). Apoi vin şi alți „ecumenişti” de la În Linie Dreaptă (nu chiar toți pe linia lui Papahagi, căci unii de acolo aparțin „ramurii lui Grumaz”).

Ipocrizia acestui oximoron viu pe nume Papahagi este fără limite. Pe de o parte, individul scuipă pe statul-națiune şi pe suveranitatea României ambele stipulate în Constituție, atunci când neconstituțional dar şi ilegal declară că dorește „cu ardoare Statele Unite ale Europei”, pe de altă parte e toată ziua în gură cu „laudele la adresa lui Donald Trump” (doar acum, nu şi înainte de alegeri, aici se aseamănă cu pastorul Gâdea), ascunzându-le bineînțeles bieților tineri manipulați de el, faptul că Donald Trump a avut şi are un atașament şi o susținere de nezdruncinat față de statul-națiune şi o repulsie față de organizațiile şi structurile internaționaliste suprastatale de tipul UE pe care a caracterizat-o a fi „un consorțiu” – adică un aranjament de afaceri între comercianți.

Iată declarația președintelui Donald Trump despre Statul Națiune, stat națiune pe care soroşistul Papahagi la fel ca şi George Soros sau bolşevicul federalist Spinelli farul călăuzitor al lui Merkel, l-ar vrea desființat cât mai rapid, iată declarația lui Trump despre uniunile internaționaliste de tip UE (uniuni internaționaliste dorite „cu ardoare” de oximoronul Papahagi), uniuni internaționaliste despre care Trump ne spune că duc de râpă în jos („bring down”), țările şi popoarele lumii.

Cităm ca să nu fie dubii.


Donald Trump:
„Nu vom mai preda această țară şi nici pe poporul ei, cântecului fals al globalismului. Statul-națiune rămâne adevărata bază pentru fericire și armonie. Sunt sceptic față de uniunile internaționale care leagă America și care o duc de râpă în jos…”


„We will no longer surrender this country or its people to the false song of globalism. The nation-state remains the true foundation for happiness and harmony. I am skeptical of international unions that tie us up and bring America down”.


Credeți că oximoronul va cita vreodată acest fragment din Donald Trump? Bineînțeles că nu. Oximoronul ca să pară „conservator” „mestecă zilnic numele lui Donald Trump în gură”, şi le spune tinerilor că „Donald Trump nu e rasist, și că șomajul în rândul afro-americanilor e la nivelul istoric cel mai de jos”, de parcă în afară de prietenii lui soroşişti, ar mai fi spus cineva despre Trump că „ar fi rasist” şi că ar vrea să facă locuri de muncă „doar pentru albi”. De fapt, nici soroșiștii nu cred când spun minciunile astea…

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadrian.papahagi%2Fposts%2F1682140938516420&width=500

Cum e să realizezi performanța, pe de o parte de a-l lăuda și de a-l pupa zilnic, pe Donald Trump, în fund, iar pe de altă parte, în realitate, să crezi și să spui exact pe dos, decât ceea ce crede și spune Trump? Mai exact să spui și să crezi în realitate excat ca SOROS. Dacă cineva crede că exagerăm cu ceva, îl rugăm să compare singur, afirmațiile oximoronului cu cele ale lui Donald Trump:

Papahagi: „Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei”.
Donald Trump „Nu vom mai preda această țară şi nici pe poporul ei, cântecului fals al globalismului. Statul-națiune rămâne adevărata bază pentru fericire și armonie. Sunt sceptic față de uniunile internaționale care leagă America și care o duc de râpă în jos…”

Îți vine să te crucești nu alta, văzând că individul care scrie ce scrie mai jos:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadrian.papahagi%2Fposts%2F1681088375288343&width=500

are tot el, tupeul, să se declare în postarea imediat următoare (vezi din nou mai jos), un adept al lui Donald Trump.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadrian.papahagi%2Fposts%2F1682140938516420&width=500

Ce caracter poate avea un astfel de individ? Chiar și oximoronul pălește în fața unei asemenea creaturi.

3. În ceea ce privește, a treia sa ramură, „neoconservatorismul” mai „autohton” ( a se citi „mai estic şi mai cominternist”), al ramurii sale din PSD, el s-a stins rapid după fuga lui Ghiță („no money, no love” sau mai exact „no woman, no cry”) şi după reconvertirea ramurii cominterniste din PSD – de la „naționalismul cominternist” urlat de tripleta Năstase-Ponta-Severin, înainte de alegeri, cei care au preluat atunci din mers, „lupta cu Soros” şi „apropierea de Vişegrad”. Între timp „cominterniştii” au revenit la matcă şi susțin acum, mult mai înruditul cu ei progresism internaționalist, retrâmbițat azi, zilnic; de Vuvuzeaua Sârbă, a „martorului lui DNA”, Ponta (ale cărui dosare întâmplător s-au închis). Re-atașamentul la progresism al tripletei „cominterniste”, a fost „reconceptualizat” recent în Scrisoarea „lui Bădălău” scrisă de Adrian NăsCase, în care se cerea „regionalizarea rapidă” pe placul federalistei UE şi apropierea de „partidele progresiste din Europa Central şi de Est”. Tripleta Ponta, Năstase (Severin e încă la zdup), s-a re-revopsit rapid din „naționalişti în progresişti”, în timp ce caricatura „conservatoare”, emanată de Ponta şi de Ghiță, numită Bogdan Diaconu e „dat dispărut”.

4. O a patra direcție conservatoare a apărut recent în jurul fostului colonel SRI, Dragomir și a deputatului Liviu Pleșoianu etc. Ne este relativ greu deocamdată să o caracterizăm în alb sau negru. Suprinde totuși rapiditatea cu care s-au strâns un număr relativ mare de oameni în jurul ei. Dubiul Mare pe care-l avem este că Pleșoianu nu a atacat niciodată direct și ferm noul proiect de lege al redevențelor bacșiș făcut de PSD. Ori nu poți fi „patriot” și să te faci că nu vezi cum propriul tău popor e furat de miliarde de euro anual. Vom urmări și vă vom informa și despre ei.

5. Ceea ce vă propune Fluierul.ro este să vă grupați și să sprijiniți o inițiativă generoasă cum e cea de „Naționalizare a Resurselor Naturale, de Oprire a Concesionărilor pe Nimic și de Oprirea a Vânzării Pământurilor către Străini”.
O astfel inițiativă care nu e pe placul nimănui altcuiva decât al Românilor, funcționează ca o hârtie de turnesol pentru toți Caii Troieni
Deși am inițiat această inițiativă nu dorim să devenim în nici un fel „liderii ei”.
Tristețea sau Adevărul este că Nimeni dintre cei prezentați la punctele 1-4 nu o susțin. Oare de ce?
A se vedea bâlbâielile lui Marian Munteanu pe tema asta care ne vorbea de „investitorii străini cinstiți”, care-i vor înlocui pe cei „necinstiți” și cu care „ne vom împărți frățește resursele”, pentru că „ne vor aduce tehnologia” (de parcă noi care stăm pe un munte de petrol și gaze n-am fi putut cumpăra rapid tehnologia garantând cu cele 9 miliarde de euro producția anuală de petrol și gaze).
Același Munteanu, prietenul lui Grumaz, se bâlbâia penibil ori de câte ori, venea vorba de introducerea în Constituție a Interzicerii Vânzării Terenurilor către Străini. Pănă la urmă, „forțat de împrejurări”, a recunoscut că nu vrea și nu poate să modifice Constituția pe acest subiect, dar că va pune el „impozite pentru străini” etc. Ați văzut ce ușor e să detectați Caii Troieni când aveți și urmăriți Principii Clare?
O altă inițiativă pentru care merită să vă strângeți prietenii și să o susțineți este cea legată de Referendumul Pro-Familie, referendum inițiat de „Coaliția Pentru Familie”.
Credem că doar pe baza și în jurul unor inițiative de acest tip se poate separa grîul de neghină și se poate cristaliza o autentică mișcare națională creștin-conservatoare care să nu fie trasă de nimeni cu ața.

Nu în ultimul rând, e nevoie de un set de documente care să definească clar, care sunt direcțiile și mai ales care sunt pozițiile național-conservatoare.
După-mintea și puterile noastre, Fluierul.ro va crea o secțiune cu astfel de documente pe care oricine le poate consulta, critica și îmbunătăți.
Caii-Troieni vor fi rapid detectați atunci când există o linie clară despre ceea ce înseamnă conservatorimul real pe toate problemele majore interne și internaționale.
Exemplu: Cine se declară „conservator”, dar nu critică, Noua Lege a Redevențelor Bacșiș lansată de PSD, care e tot cea veche și prin care jaful țării noastre continuă: e CAL TROIAN

Ați auzit vreun guițat „conservator” pe acest subiect de-al lui Papahagi-Baconsky-Neamțu, sau vreun guițat al tripletei ANR Munteanu-Coşea-Grumaz, sau măcar vreun guițat scurt pe la ActiveNews, sau pe la ÎnLinieDreaptă sau pe la Pleşoianu? Niciunul. Doar Fluierul.ro zbiară şi strigă în pustiu…

Cine-i înjură pe strămoșii noștri Daci e CAL TROIAN, etc.
Cine nu susține statul român, național, suveran, unitar, independent și indivizibil e CAL TROIAN.
Cine nu susține modificarea Constituției pentru oprirea vânzării terenurile către străini e CAL TROIAN.
Cine nu susține modificarea Constituției pentru oprirea concesionărilor pe nimic e CAL TROIAN.
Asta ca să fie clar pentru oricine, ce înseamnă definirea clară a unei poziții și ce anume trebuie scris în acele documente.


Notă: OXIMORÓN, oximorone, s. n. Figură de stil care exprimă o ironie subtilă sau un adevăr usturător sub forma asocierii paradoxale a doi termeni incongruenți și aparent incompatibili. – Din fr. oxymoron. (DEX ’98)

Papahagi cu Macovei

Macovei cu SOROS

Judecați Singuri…cine sunt cei care-și doresc cu ARDOARE „Dispariția României ca stat național, unitar, independent suveran și indivizibil și apariția Statele Unite ale Europei”

Papahagi: „Îmi doresc cu ardoare Statele Unite ale Europei.”

 

(FLUIERUL)

 

Acest articol a fost publicat în POLITICA STIRI, POLITICIENI (vanduti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Papahagi declară cu fanatism că dorește cu ARDOARE Dispariția României.

  1. Catalin Didica zice:

    Nu poti emite pretentii de la gunoaie

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.